Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

renia

Jest na czym zarabiać... :roll:

Radzio

Bardzo dobry biznes, czysty. :D

Radzio

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

To już nie jest głupota tylko przestępstwo. Tacy "lekarze" powinni być ukarani za świadome niszczenie zdrowia człowieka. To, że znalazł się głupi facet, który takiej operacji chciał? - to trudno; głupich niemało jest na  świecie, ale lekarze trochę rozumu w głowie powinni mieć i odpowiedzialność za zwoje czyny ponosić. Nie mówię już o przysiędze Hipokratesa, bo ona już dawno Z "mody" wyszła... :?

renia

renia

Amerykańska wolność? A w Polsce nadal są nielegalne więzienia, gdzie torturują więźniów politycznych? :roll: :(

http://socjalizmteraz.pl/archives/4133

W USA można mówić co się chce, byleby to było zgodne z polityką państwa... :?

RafałS

Dziwi mnie ta cała zabawa ze Snowdenem. Tak jakby system inwigilacji telefonicznej czy internetowej był wcześniej czymś niewiadomym  :shock: . Chyba tylko ktoś naiwny mógł sądzić że takie szpiegostwo przez służby i innych nie jest powszechne. 8)

renia

Właśnie naiwni to są ci, którzy nabijają się ze zwolenników "teorii spiskowych" i ślepo wierzą rządom i mediom.
Nie twierdzę, że wszystkie teorie spiskowe są prawdziwe, ale większość z nich na pewno - przynajmniej częściowo. A może być i tak, że spisków jest więcej niż nam się wydaje... :roll:
Wygodniej jest wierzyć, że nasi decydenci chcą naszego dobra... :roll: i wszystko jest cacy...

RafałS

Albo na ten przykład banki. Ja to się nieraz uśmiałem jak banki szpiegują klientów, dziecinada.  :)

Optymalny Farmer

Pozdrowienia optymalne z Hawaii posyla farmer ,teraz mniej  optymalny .WIELKA WODA  jest cudowna ,W migi przeplynelismy z Vancouver tutaj ,Parkujemy na tej przystani Odpoczniem i plyniem dalej na okolo wysp Hawajskich Zaloga 4 matrosow ,jeden optymalny 3 ech nie ,Zabralem duzo jajek ale sie skonczyly ,a tu kupic owszem mozna ,ale przewaznie niebieskie ,ot nowosc,ponoc niby lepsze 
Kapitan cos tam kreci i jak wstawi na you tube ,podam link ,caly re

http://marinas.com/view/marina/13169_Kaneohe_Yacht_Club_HI_United_States

BTW czy jest tu jakis optymalny malarz na forum ,Farme juz kupilem ,przejmuje klucze 1 wrzesnia i wyglada ze jest duzo malowania ,chetnie zatrudnie kogos kto sie zna w tym temacie,  miesiac ,dwa i  powinno wystarczyc zaplace dobrze ,wizy nie potrzebne .Odbior z lotniska ,mieszkania na miejscu .Odzywianie tez ale optymalne ,innego nie znam

https://www.google.ca/search?q=Girls+of+hawaii&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=U-vYUZLkC4agiQKx8YDYBQ&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1280&bih=597

Bedzie cieszko odjechac te dziewczynki do zimnego kraju ,jest is duzo ,cos dla oka

Dasna

Robi się coraz ciekawiej. :lol: :lol:

Gavroche

Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... :lol:
Jak kapitan wrzuci oczywiście :wink:

administ

Po lalce Barbie ciężko sprostać ideałowi piękna...  :wink:

Gavroche

administ

A locha?  :roll:
Święte stworzenie.  :wink: :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2013-07-07, 07:42:02
Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... :lol:
Jak kapitan wrzuci oczywiście :wink:
Ale przecież jest propozycja oglądania nie tylko na YT, ale na własne oczy. 8) :lol: