Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

madre

W związku z równoległym wzrostem spożycia u tubylców węglowodanów i mięsa należy zdecydowanie potępić zaniechanie mówcy do zniechęcania jedzenia wieprzka:  8)

Cytat....Zastanawiałem się nad tym, czy ja mam prawo do tego wzywać, z pewnych względów, które widać. Otóż, no nie będę państwa wzywał do tego, żeby państwo nie jedli golonki...

admin

Spoko, rynek sam to wyreguluje, byle się "dobra zmiana" nie wygłupiła z "cenami regulowanymi" lub co gorsza z "zamrożeniem cen" (jak za prąd!  :shock: ), co jest możliwe, albowiem boczek surowy już po dwie dyszki za kilo, więc się może naród pierwszosortowy powoli wnerwiać.  :?

madre

A to wporzo, tylko Grześ się może zmartwić bo nie regulowana cena pietruszki spadła dziś w sridlu do 7,99zeta za kg.  :lol:

admin

Ale za tamtych co tylko kradli i nic nie robili pietruszka była po 50gr!  :?

Blackend

Ale nie dzielili się z narodem.  :lol:

admin

:lol:
A tak zapomniałem o tej różnicy! ;)
Kartofel był po 30gr, a nie jak teraz "za dobrobytu" po 3zł!  :?

madre

Blackend

Bo teraz za tych Kartofel nareszcie nabrał należnej wartości. ;)

Jarek

Ludziska przestali wątróbkę jeść, dlatego kartofle drogie.

admin

Jak stać na szynkę i schab, a nie "tylko" z musu na podroby, to zawsze kryzys idzie.  8)

Octaver

Salceson jest za 3 dychy  :? :lol:

madre

Cosik mi się wydaje, że zwrot "polska wersja państwa dobrobytu" zrobi na forum karierę.  :lol:

admin

Ale to komunizm z "ludzką twarzą" - nic nowego
Nomenklatura partyjna w programie "koryto+" i "dostająca" od prywaciarzy "pięć set+" reszta, co na to towarzystwo przy korycie zagłosuje.  8)

Ukko

Gavroche

Ja też bym nie lubił za taką kasę, jak on dostał. ;-)

admin

Ale na co mu mięso, jak on od lat stosuje zbilansowane białko w proszku z puszki? :roll: ;)

Jarek

I jaki porządek w lodówce

admin

Blackend

Po niemiecku.  :lol:

Blackend

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/coraz-wiecej-amputacji-z-powodu-stopy-cukrzycowej-dane-z-polski,934006.html

"Ładny" ten wykres, jak nie przymierzając upragniona inflacja w Polsce. :? 8)
Poznałem osobiście już dwie osoby, które ostatkiem rozsądku uciekły spod piły i uratowały nogi, a nie jestem lekarzem.  8)
Ile nóg można by ocalić i pozwolić ludziom pracować, relaksować się i po prostu szczęśliwie żyć.  8)