Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Dokładnie, ale trzeba mieć bystre oko. ;)

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=4YOS35S5kFw
Czy się stoi czy się leży, 3 dulary się należy...  8)
Komunę komuną zwalczą wkrótce i obudzą się w nowej rzeczywistości?

Jarek

Byle nie zdechnąć, reszta się nie liczy :lol:

Gavroche

admin

admin

Zamierzchłe czasy... ;)
Kujawy to wyjątkowy region, między Brześciem a Radziejowem - wyjątkowo wyjątkowy.  8)

Blackend

W którejś książce Doktor albo Admin, już mi się miesza ;) bardzo ładnie opisali diety warstw społecznych zachodniej Europy i wschodniej.  8)
Podobał mi się ten przykład przywódców solidarnościowych w '89r. kontra komuniści dzierżący wówczas władzę. Ci pierwsi szczupli, a drudzy wyżarci na państwowych posadkach.
Z czasem ci pierwsi przeistoczyli się przy korycie w tych drugich i uzyskali tą samą czynność umysłu. ;)

Na nieszczęście wszelkiej opozycji w Rosji, Putin i Miedwiediew są szczupli i wysportowani, co widać też po wynikach jak długo potrafią utrzymać władzę.  8)

admin

Blackend

I tak w to nie wejdę, jakiś taki obrzydliwy jestem. ;)

admin

:lol:
Trawka i las najlepsze do załatwiania się... ;)
W klozecie sikanie to męka, bo nie dość, że trzeba dechę podnosić, to jeszcze uważać wypada, aby nie rozbryzgać! Zero komfortu!  :?

Gavroche

Ponoć marynarze mają najgorzej jak huśta - siadać muszą!

admin

Najważniejsze, aby z wiatrem, a nie pod wiatr... ;)

Gavroche

admin

Ale interes handlem CO2 za to wspaniale kwitnie i tylko jeszcze większa głupota typu koronaświrus może przebić. wszelkie rekordy.. ;)
Kwartał zamrożenia gospodarki pólnocnej - niewyobrażalną kasiorkę zgarneli, a jeszce na tym zgarną, bo najlepiej zarabia się cwaniaczkom na naiwności przeciętnego "konsumenta"...  8)

Blackend

Wywołać strach, a potem podać rozwiązanie.  8)
Wszystkie religie świata na tym działają, a teraz są nowe religie - ocipienie i świrus, i kasa się zgadza.  :lol: :lol:

admin

:lol:
Najważniejsze wskazać "wroga" i udawać, że się  z nim walczy w imię wyższych celów...  :lol:

Blackend

Jasne, do tego spuścić parę psów aby stado się nie rozlazło i można strzyc do woli. ;)

Jarek

Igrzyska dla stada sens życia 8)