Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Nowy-nissan-leaf-goni-tesle-Japonczycy-zwiekszaja-zasieg-i-moc-7541684.html

Gdyby było mnie stać, to nawet taki Leaf z zasięgiem 160km by mi starczył. Na miasto więcej nie trzeba.  8)

administ

A nie lepiej poczekać na narodowy samochód Morawieckiego? :roll:
Ma podobno być taniuśki i ponad wszystkie inne auta elektryczne... ;)

renia

Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... :roll: I nasze portfele... 8)

administ

Nie Reniu, to czysta propaganda pod publiczkę, bo "bilans musi wyjść na zero", ale nie chce mi się rozwijać tematu. ;)

renia

Bujda, sponsorowana przez producentów samochodów spalinowych i eksporterów paliw... 8) :lol: :wink:

administ

Jasne, tak jest sobie najłatwiej wytłumaczyć...  8)  :lol:

renia

Jakoś trzeba... 8) Za każdą informacją coś się kryje...nikt, nic nie pisze bez powodu... :roll: :wink:

administ

Jasne, sami "zdrajcy" i "wrogowie"... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2017-09-06, 14:45:08
Pierwsze z brzegu u wuja - http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/producenci/news-szokujacy-raport-samochody-elektryczne-nie-sa-ekologiczne,nId,24110328)

Różnica między nowymi  bateriami a spalinowym wyjdzie niewielka.  8)

Niemniej jednak lepiej poczekać na technologię flow.  :wink:

administ

http://www.msn.com/pl-pl/finanse/gospodarka/arcybiskup-grzmi-wielka-brytania-nie-działa-nasz-model-gospodarczy-jest-zepsuty/ar-AArnWaB?li=AA5a4a&ocid=spartanntp - to może "dobrą zmianę" im zaproponować, bo tu też przez osiem ostatnich lat nic nie robili, nic nie dawali, aż wreszcie jest 500+... ;)

renia

Cytat: admin w 2017-09-06, 16:19:32
Jasne, sami "zdrajcy" i "wrogowie"... ;)

Tego nie napisałam, ale trzeba umieć rozróżnić istotę od przejawu... 8) :lol:
"Mój" Profesor mówił, że nie ma innych teorii jak spiskowe... 8) :lol:

administ

A to już go lubię za to... ;)  :lol:

renia

:lol: "Mikołaj" wie co mówi... 8)

renia

Lepsze niż terroryści... 8) :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-09-06, 14:28:48
Ale przy całkowitej zmianie samochodów spalinowych na elektryczne, na pewno powietrze będzie czyściejsze. W szczególności tę dobrą zmianę odczują duże aglomeracje miejskie... :roll: I nasze portfele... 8)
Kobiety to powinny wiedzieć co trzeba w kuchni robić. :lol:

Maniek

Cytat: Jarek w 2017-09-06, 17:53:46

:D
Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł.
W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje. ;)

Jarek

Jak sie kobicie wydaje że jest ekspertem, to chłopa swego wykończy nerwowo :lol:

Zofia

Cytat: Maniek w 2017-09-06, 18:04:09
Cytat: Jarek w 2017-09-06, 17:53:46

W kuchni najwspanialsi są gotujący mężczyźni
:D
Kobieta wypuszczona z kuchni, to głupi pomysł.
W tym względzie jestem tradycjonalistą, i popieram kościół i islam. Funkcje pomocnicze, a nie dyskusje. ;)