Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Kilka dni temu u portugalczyka stało chwilowo - 4,99. Trzy dni później wylądowało w stowarzyszeniu polskich przedsiębiorców, opatrzone dumnym "okazja" - 5,99.  :lol:
Dzień Dobry!

administ

Każdy orze jak może, a gdzieś czytałem, że niektórzy cztery dają w cenie trzech... ;)
Ale którzy niektórzy i gdzie to wyczytałem, niestety nie pamiętam, bo takie informacje natychmiast wywalam z synaps.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2017-11-10, 08:40:54
Każdy orze jak może...
Nieprawda, poza przypadkami w Irlandii nie szłyszałem żeby gdzieś wyorywano masło.  :lol: :wink:

Gavroche

madre

Jak to nie ma spisków, kiedy są? Krowy dogadały się, żeby podwyższyć im ceny skupu za mleko o 30 gr na litrze. Słyszałem to z ust najsłynniejszego grzybiarza wśród polityków.  :?

Blackend

administ

Ale i tak spuściły z tonu, bo najpierw chciały przelicznik litr mleka = litr oleju napędowego, bo Unia dała dopłaty, więc to zrozumiałe... ;)

Gavroche

Teresa Stachurska

renia

Super dziewczyny i super przekaz... :D Te ziemniaki z chlebem... :? :lol:

administ

Jakie "super", jak to nierasowe imigranctwo przecież jest!  :shock: ;)
Bo "Polska ma być biała" i "W Imię Boga"...  8)

administ

A!
"Brednią jest nazywanie murzyna Polakiem". - zapomniałem zacytować... ;)

renia

Ja nie oceniam ludzi po wyglądzie (przynajmniej staram się), ale po czynach (jeśli wśród islamistów częściej jest stosowana przemoc, nie chcą pracować, to sorry...po co oni przyjeżdżają? - nie licząc Syryjczyków). Tacy, którzy potrafią, chociażby wykazali dobre chęci, że chcą się dostosować do panujących w Europie zwyczajów, to nic nie mam przeciwko.
Mimo wszystko bym się nie ucieszyła, jakby mi córka powiedziała, że chce wyjść za mąż na Murzyna... 8)

I co teraz? Lincz? :shock: :lol:

administ

Jasne, bo to "splamienie rasy Panów, gorsze od murzyństwa."  8)

renia

Cytat: admin w 2017-11-13, 16:01:07
A!
"Brednią jest nazywanie murzyna Polakiem". - zapomniałem zacytować... ;)

I o to im chodzi, żeby ludzie się na takie słówka oburzali... :lol: Po to z tym wyskakują, jeszcze przerysowują...
Aby się ludziska tym gorszyły i podniecały... :lol:  :|

administ

Czyli jesteś za tym, aby Polska była dla brudasów!  :shock:
I dla tych islamskich bandytów!  :?
Wielu się zawiodło w tym momencie!  :? ;)

renia

Jestem za a nawet przeciw... :P

Blackend

Ale o co chodzi przecież "Polaków cechuje taka murzyńskość". ;)  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-11-13, 16:03:18

Ja nie oceniam ludzi po wyglądzie (przynajmniej staram się), ale po czynach (jeśli wśród islamistów częściej jest stosowana przemoc, nie chcą pracować, to sorry...po co oni przyjeżdżają? - nie licząc Syryjczyków). Tacy, którzy potrafią, chociażby wykazali dobre chęci, że chcą się dostosować do panujących w Europie zwyczajów, to nic nie mam przeciwko.
Mimo wszystko bym się nie ucieszyła, jakby mi córka powiedziała, że chce wyjść za mąż na Murzyna... 8)

I co teraz? Lincz? :shock: :lol:
Uważaj, bo bardzo dobrze potrafią sprzedawać warzywa, i są bardo pracowici. :lol: