Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: renia w 2016-12-26, 20:24:51
I język niemiecki jest okropny... :twisted: :lol:
Wiadomo ,ale Polski jest ponoć jeszcze gorszy . :(
Słuchając Polaków jak rozmawiają ,obcokrajowcy twierdzą ,że ciągle się kłócimy i jesteśmy skłoni do bójki  :shock:
Wiadomo Polski dla Polaków  :lol:

renia

A to się zgadza. Jak pierwszy raz byłam w Niemczech (ponad 20 lat temu) to też byłam zdziwiona, że ludzie tam byli sympatyczniejsi, uśmiechali się, kłaniali się nieznajomym, starsi często trzymali się za rękę. U nas często się kłócą, krzyczą na dzieci... Ale i tutaj trochę się poprawia, chociaż to jeszcze jest słaba dobra zmiana. :lol: Za to w Niemczech teraz jest coraz gorzej z różnych względów... :?

Jarek

Pewnie że tak .Tutaj wspominają czasy Joachima Straussa ,to lata 90 te .Wtedy to się wozili Bawarczycy .W tym czasie pracowałem w Berlinie ,i to było marne porównanie ,i do dziś tak zostało. :lol:
W Niemczech rządzą landy ,dlatego jest duża różnica w tym, co ludzie opowiadają o Niemczech jako całość. :lol:   

Blackend

Bo to dopiero od niedawna zrobili z nich jeden naród, jak byli podzieleni przynajmniej był spokój.  8)

Jarek

Jeszcze się czuje że to Bawaria .Ale to już tylko poprawiny z wesela  :lol:

Blackend

Pamiętam, że jak byłem w interesach w Północnych Niemczech, to nawet fajką nie poczęstował, ochoczo jarając moje.  :shock:  :?   :lol:
W Bawarii zaprosili nas na obiad, poczułem się jak u siebie, bo tutaj to jest normalne żeby gościa głodnego nie wypuścić.  8)

Jarek

Chyba tak ,bo tez byłem już dwa razy w podobny sposób ugoszczony . :lol:
Jak mieszkałem w Berlinie ,to z kultury niemieckiej tylko kebab i kawałki muru ostały  :lol:

Blackend

Blackend

Cytat: Radomiak w 2016-12-28, 06:37:01
     http://m.se.pl/wiadomosci/opinie/janusz-korwin-mikke-mialem-sen_928684.html

:lol:

:lol:
Taki koszmar jak by się przyśnił Należymisiom, to nocka z głowy, a nawet stan przedzawałowy, więc na szczęście to tylko sen. ;)

Radomiak

Niestety nie proroczy.  :?

Blackend

Nie ma szans, ludzie sami tego przypilnują.  8)

Jarek

Żadnych szans .Chyba że ci co za 500+piją się nawrócili  :lol:

Blackend

Ci to jeszcze bardziej się rozchleją, bo chleją za darmochę i lepiej wchodzi.  :lol:

Radomiak

Cytat: Jarek w 2016-12-28, 19:28:39
Żadnych szans .Chyba że ci co za 500+piją się nawrócili  :lol:

:shock:  :lol:  :lol:  :lol:

Radomiak

Cytat: Blackend w 2016-12-28, 19:33:14
Ci to jeszcze bardziej się rozchleją, bo chleją za darmochę i lepiej wchodzi.  :lol:

"A po wszystkiemu problemy demograficzne rozwiązują"  :lol:

Blackend

Jarek

administ

Kacowe poczęcia? :roll: ;)
To dobrze nie wróży...  :?