Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bobby

- No i co mi dolega panie doktorze?
- Badania wykazują, że ma pani raka, ale za dwieście złotych może to być tylko złamanie.

Maniek

Różnice między religiami:

Chrześcijaństwo – mamroczą do sufitu.

Judaizm – mamroczą do ściany.

Islam – mamroczą do podłogi

Jehowe - mamroczą pod drzwiami  ;)

administ

Blackend

Bobby

- Panie doktorze, boli mnie tu, tu, tu, tu, tu,tu i tu.
- To dobrze się składa, bo jestem lekarzem od siedmiu boleści.  8)

administ

Jarek

Maniek

To chyba najbardziej odpowiedni wątek:

http://warszawskagazeta.pl/kraj/item/4471-jedna-jest-polska-ix-patriotyczna-pielgrzymka-kibicow-na-jasna-gore

"Po Eucharystii, którą zakończyło poświęcenie szalików klubowych, kibice przeszli na Aulę Ojca Kordeckiego, gdzie spotkali się z prezesem IPN dr. Jarosławem Szarkiem."

:D :D :D
umarłem  :D

Maniek

A poza tym polecam Gazetę Warszawską, jako prawdziwie polskie, niezależne media. Świetne artykuły. Idealne dla Renii ;)

Jarek

Cytat: Maniek w 2017-01-20, 22:05:36
To chyba najbardziej odpowiedni wątek:

http://warszawskagazeta.pl/kraj/item/4471-jedna-jest-polska-ix-patriotyczna-pielgrzymka-kibicow-na-jasna-gore

"Po Eucharystii, którą zakończyło poświęcenie szalików klubowych, kibice przeszli na Aulę Ojca Kordeckiego, gdzie spotkali się z prezesem IPN dr. Jarosławem Szarkiem."

:D :D :D
umarłem  :D

:lol:
Pis resolizacja.

Jarek

Resocjalizacja?A mieli do więzień zamykać :lol:

Blackend

Ani jednego platfusa nie rozliczyli, wiadomo kruk krukowi...  :lol:

administ

Przyjdzie pora przedwyborcza, zrobi się bardziej nerwowo i afer nawyciągają...  8) ;)

Blackend

Włos z głowy nikomu nie spadnie, bo jednakowo doją to państwo.  8)

Radomiak

Tak " krawiec"kraje, jak mu materiału staje,..i aby" krawiec"był syty, i owcę przy życiu utrzymać.
       8)

Blackend

Jest co strzyc, bo ponoć na kontach ludziska zgromadziły rekordowe oszczędności, co w przekonaniu Dobrej Zmiany leży bezczynnie i się marnuje.  8)
Dlatego trzeba zabrać poprzez inflację i podatki aby Morawiecki mógł innowacje gospodarcze wdrażać - dla dobra mas oczywiście.  :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2017-01-21, 10:58:27
Włos z głowy nikomu nie spadnie, bo jednakowo doją to państwo.  8)

Taką pewność mogą mieć tylko łysi... 8) :lol:

Blackend

administ

Niektórzy mają perukę dla niepoznaki! ;)