Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

RafałS

Po prostu gość działa na neuralink-starlink by CIA, tzn. musk. No i nie zawsze jest dobry sygnał.  8)

MarekS

:D Za to w UK ?gadajo? że Putin bardzo chory.  :D

renia

W Niemczech też, siostra z Hamburga mi mówiła. Ale nie wiem czy to nie są czasami wymysły życzeniowe... :roll:

Blackend

Po Putinie gdyby nawet, to tego nie widać.
Natomiast na Bidena wystarczy tylko spojrzeć i od razu widać, że ma odmienny stan świadomości. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2022-04-13, 08:48:02
W Niemczech też, siostra z Hamburga mi mówiła. Ale nie wiem czy to nie są czasami wymysły życzeniowe... :roll:
Bundestag jeden wielki psychiatryk  - swirusy...

Gavroche

Władimir Putin przybył z wizytą na lekcję do jednej z moskiewskich szkół. Były kwiaty i przemówienie, ale potem wstaje mały Sasza i mówi:
- Panie prezydencie, mam trzy pytania. Dlaczego Rosja zajęła Krym? Dlaczego wysyła pan rosyjskich żołnierzy na Ukrainę? I kto stoi za zabójstwem Niemcowa?
Zaskoczony Putin otworzył usta, ale w tym momencie rozległ się dzwonek na przerwę.
Po przerwie wszyscy wracają do klasy.
Tym razem głos zabrał Wania:
- Panie prezydencie, ja mam pięć pytań. Dlaczego Rosja zajęła Krym? Dlaczego wysyła pan rosyjskich żołnierzy na Ukrainę? Kto stoi za zabójstwem Niemcowa? Dlaczego dzwonek na przerwę był 20 minut przed czasem? I gdzie jest Saszka?

Dasna

Dasna

Muszę to Saszy opowiedzieć.  :lol:

admin

A Sasha gdzie?

admin

Przypominam, że każdy "patriota antyruski" ma zablokowane "z" na klawiaturhe!  :shock: ;)

Gavroche

Skrót klawiszowy NumLock + Fn + F11 nie działa? :D

admin

:lol:
Tylko u sympatyków... ;)

Gavroche

:lol:

- Dziadku, chcesz obejrzeć ze mną mecz?
- A kto gra?
- Austria - Węgry.
- A przeciwko komu?

Blackend