Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Zostali zmuszeni do propagowania, żeby nie było, że Niemcy Ekonomia, bo bym i wyciągi narciarskie pozamykali  :lol:

Jarek

admin

I tam, angola każdy kuma, ale tak dla przykładu: bin, bist, ist, sein/seid/sein jak się dołoży, to cała jewropa stoi otworem...  :D
Z wyjątkiem Portugali, Hiszpanii i Francji, gdzie rozumieją, ale przeważnie odpowiadają po francusku...  :?
Wiem to, bo wypraktykowałem.  8)

Jarek

Jak by tak było, to bym Szwajcarie freiwillig wymienił na Norwegie... :wink:

Jarek

Cytat: admin w 2023-05-05, 16:06:46
I tam, angola każdy kuma, ale tak dla przykładu: bin, bist, ist, sein/seid/sein jak się dołoży, to cała jewropa stoi otworem...  :D
Wiem to, bo wypraktykowałem.  8)
Dla mnie niemiecki male piwo, bo za dzieciaka ojciec zabierał na wycieczki do DDR -ow. Drezno mam obcykane od 8 roku zycia :lol:

admin

Przejeżdżałem kilka razy koło Drezna, ale nigdy nie było okazji zwiedzić!  :?

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-05-05, 15:50:15
https://youtube.com/shorts/4Heivsq80fI?feature=share
Menzen na wesoło bierem kampania
Takie akurat pod emigrację bo za 1500pln u mętcena to tym bardziej... :roll:

Jarek

Dokłasdnie, lepiej byc wolontariuszem u  Owsiaka , albo u rydzyka, no jest ich troche... :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2023-05-05, 16:19:57
Przejeżdżałem kilka razy koło Drezna, ale nigdy nie było okazji zwiedzić!  :?
Mozna powiedziec ze to nowe miasto - cos jak Lichen. Po wojnie odbudowali w 80% ruiny. I tak to jest, najpierw burza, a potem z nudow odbudowywuja. Natomiast  zbiory w muzeach sa ponad wszystko, szczegolnie biała bron:lol:

Jarek

d
Dodam tylko - przy zwiedzaniu tego przepychu barokowego, nalezy działac wyobraznia Ja sobie wmawiałem ze orginał  :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-05-05, 19:54:05
... I tak to jest, najpierw burza, a potem z nudow odbudowywuja. ...
Podstawa $rothschilderki & $rockefellerki bo bez nich niebyłoby większych rozrób i ludzie by się np. wypasem kóz i kur zajęli. A tak ledwie stać (na styk, na styk), a i czasu brak. 8)

admin

Trzainacy

Jarek

admin

renia

Ciekawe czy dał sprawdzić DNA dzieciaka... 8) :lol: