Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Opal

admin

Cytat: _flo w 2009-08-16, 13:34:30
ale dlaczegóż, jesli mozna...

I nie podniecaj się, bo polskie znaki ci "wskoczyły". ;)

Opal

Myślę, że warto również przeczytać z czego i z kogo śmieją się nasi znajomi forumowicze   http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=16260 
wpis trzeci i drugi od końca (o:o)
                                         o 

admin

Już zaproponowałem, aby na DD założyli sobie "Związek Samowypędzonych" z tego Forum. Może chwyci ;)

grizzly

Cytat: Opal w 2009-08-16, 15:27:04
...warto również przeczytać z czego i z kogo śmieją się nasi znajomi forumowicze...

Warto rowniez sie zastanowic dlaczego Opal Twoi sasiedzi
"slysza" dzwieki "tluczonych luster" ? :-)

Opal

Cytat: grizzly w 2009-08-16, 16:26:53
Warto rowniez sie zastanowic dlaczego Opal Twoi sasiedzi
"slysza" dzwieki "tluczonych luster" ? :-)

Mam w domu dużo pięknych luster, w których przeglądam się z przyjemnością. Bez przesady, bo narcyzem nie jestem. Czyżbyś wytłukł wszystki swoje lustra i chciał pożyczyć ode mnie? Jednak pytanie: co słyszą moi sasiedzi jest bardzo dobre. Słyszą często mój śmiech i widzą szczęśliwą moją rodzinę. Wiem, że tego Tobie brakuje i stąd ta zazdrość.

Opal

grizzly, a może Tobie w głowie już coś się potłukło i mało, że słyszysz głosy, to jeszcze nie wiesz skąd je słychać? Najwyższy czas na badania tego planktonicznego mózgu, który to od nadmiaru suplementów już dawno uległ zniszczeniu :lol: Nie pytaj nieszczerze Adamapio co mu jest - sam pędź do lekarza.

grizzly

Cytat: Opal w 2009-08-16, 17:14:36
[...Najwyższy czas...

Oj Opal, Opal juz ja wiem "czego" Tobie brakuje! :-)
Nie trzeba byc "psychologiem" aby wyczytac to z Twoich postow! :-) :-)

Normalnie "pekam ze smiechu" na mysl o tej zabawnej "sytuacji"! :-)

He, He, ze zacytuje "Tytusa de ZOO" herbu "kura"!  :-) :-)

Opal

Jesteś żałosny ukazując tak jawnie swoją głupotę. Nie licz teraz na współczucie z mojej strony.

Cytat: grizzly w 2009-08-16, 18:08:04

Normalnie "pekam ze smiechu" na mysl o tej zabawnej "sytuacji"! :-)

Nie krępuj się, już widać jak pękasz w szwach :lol:

Opal

Jechał chłop wozem i uderzył konia batem. Koń odwraca łeb i mówi:
- Jak mnie jeszcze raz uderzysz, to ci tak z kopa oddam, że się w lustrze nie poznasz!
Chłop zdziwiony sam do siebie:
- Pierwszy raz w życiu słyszę - żeby koń mówił!
- Ja też - przytaknął siedzący obok chłopa pies.

Baca kocha się z Gaździną, nagle Gaździna mówi:
- Baco gniewam się!
- A za co się gniewacie?
- Nie ja się gniewam, tylko wam się gnie...

Przychodzi facet do lekarza twierdząc, że jest ogólnie w złej kondycji fizycznej. Doktor poddał go całej serii badań, po czym mówi:
- Wie pan co? W tej chwili nie mogę dokładnie stwierdzić co panu dolega, ale myślę, że to wszystko przez alkohol.
- A jest tu jakiś trzeźwy lekarz? - zapytał z ciekawości facet.

grizzly

Cytat: Opal w 2009-08-16, 18:21:19
...Nie licz teraz na...

Oj Opal, Opal:

"Baca kocha się z Gaździną, nagle Gaździna mówi:..."

No i co moze racji nie mam? :-) :-)

Opal

viola44

Cytat: Opal w 2009-08-16, 12:50:22
Ale jesteś zarozumiała :lol:

Najwyższy czas na badania tego planktonicznego mózgu,

Po prostu nie lubię agresji ;)

Zawsze wiedziałam, że jesteś brzydki duszą

bo zawsze negatywne reakcje wywołują u mnie dwulicowce, nieszczere, zakłamane....... Przez grzeczność nie dokończę.

Jesteś żałosny ukazując tak jawnie swoją głupotę.

Jednak nie bądź zawsze "twardą", bo zabraknie Ci czułości, empati, miłości... zostaniesz sama w życiu.

Viola - daj spokój. Nawet stare budynki w końcu jakiś facet rozbiera, to i Ty się doczekasz.

Nie krępuj się, już widać jak pękasz w szwach :lol:

Opal powinnaś podziękować innym za to, że w pewnym sensie są Twoim "lustrem" i dzięki temu możesz popracować nad sobą....bo już tak na tym świecie jest, że u innych widzimy, krytykujemy to, czego u siebie nie lubimy najbardziej...

Opal

Cytat: viola44 w 2009-08-16, 19:15:50
Jednak nie bądż zawsze "twardą", bo zabraknie Ci czułości, empati, miłości... zostaniesz sama w życiu.

Viola - daj spokój. Nawet stare budynki w końcu jakiś facet rozbiera, to i Ty się doczekasz.

Pokiełbasiły Ci się cytaty, te wyżej nie są dzisiejsze. Manipulantka z Ciebie, robak fałszywy, wesz. Jaka szkoda, że pozwolono Ci wrócić. Najpierw pokazałaś wszystkim, że masz forumowiczów w du..e, a za chwilę potulnie wróciłaś liżąć tyłek niektórym.  Co - przez chwilę mogłaś się obejść bez tego forum i to był przypadek? Na drugim forum nikt oprócz zgryźliwego się do Ciebie nie odezwał przez te kilka dni, więc znowu tutaj szukasz poklasku? Z tym długim kinolem to mogłabyś poszukać miejsca w rzędzie z mrówkojadami i to najlepiej szukając surowych mrówek.
Mogłabym tutaj wszystkich uświadomić jaka z Ciebie osóbka, ale nie mam zamiaru ubliżać świniom.

Opal

To poza cytatami:

Pokiełbasiły Ci się cytaty, te wyżej nie są dzisiejsze. Manipulantka z Ciebie, robak fałszywy, wesz. Jaka szkoda, że pozwolono Ci wrócić. Najpierw pokazałaś wszystkim, że masz forumowiczów w du..e, a za chwilę potulnie wróciłaś liżąć tyłek niektórym.  Co - przez chwilę mogłaś się obejść bez tego forum i to był przypadek? Na drugim forum nikt oprócz zgryźliwego się do Ciebie nie odezwał przez te kilka dni, więc znowu tutaj szukasz poklasku? Z tym długim kinolem to mogłabyś poszukać miejsca w rzędzie z mrówkojadami i to najlepiej szukając surowych mrówek.
Mogłabym tutaj wszystkich uświadomić jaka z Ciebie osóbka, ale nie mam zamiaru ubliżać świniom.

grizzly

Cytat: Opal w 2009-08-16, 19:36:25
...Mogłabym tutaj wszystkich uświadomić...

Opal, to moze na "priv"? Ja jestem "ciekawy",
moze masz cos "ciekawego"? :-) :-)

WIdze, ze masz cholernie wielki "deficyt",
no ..... wiesz o co michodzi!  :-) :-)

He, he, he, ze zacytuje "Tytusa de ZOO:-) :-) :-)

Opal

Cytat: grizzly w 2009-08-16, 20:22:54
He, he, he, ze zacytuje "Tytusa de ZOO:-) :-) :-)

Nie cytuj tego człowieka, bo do pięt mu nie dorastasz.

Cytat: grizzly w 2009-08-16, 20:22:54

no ..... wiesz o co michodzi!  :-) :-)

Rozumiem, że jesteś wyposzczony. Nic dziwnego, że żadna Cię nie chce. Może spróbuj za pieniądze.....

grizzly

Cytat: Opal w 2009-08-16, 20:33:59
...Rozumiem...

He, he, he, ze zacytuje "Tytusa de ZOO"

"Rozumiem"???.........jak to latwo napisac! :-)

viola44

Cytat: Opal w 2009-08-16, 19:36:25
To poza cytatami:

Na drugim forum nikt oprócz zgryźliwego się do Ciebie nie odezwał przez te kilka dni, więc znowu tutaj szukasz poklasku?

Opal muszę Cię poinformować, iz mam bardzo dobry kontakt z chłopakami na DD, "konie można z nimi kraść", równe chłopaki i absolutnie  nie wyczułam jakiejkolwiek awersji w stosunku do mojej osoby....:-) wrecz przeciwnie, są otwarci na dyskusje w każdym temacie....:-)

Opal

Skoro "musisz" mnie poinformować, to fajnie. Zawsze widać, że czujesz respekt. Teraz udowodnij i bujnij się do nich :lol: