Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

..grunt to poczucie humoru..  :-))

admin

Humor - to podstawa i jest również w pewnym sensie oznaką zdrowia! :)))

renia

..tylko nie należy przedawkowywać, bo można "pęc" ze śmiechu.. ;-))

admin

Cytat: michal w 2009-08-19, 11:01:16
"zdrowie" dopisywało a burza hormonów dęła w żagle namiętności, skoro nawet do likwidacyj doszło...

Oj, ciężkie jest życie "admina"... ;) Okresowo, oczywiście. :)))

renia

..faza księżyca wskazuje teraz na okres względnej ciszy...oby nie było żadnych zakłóceń astronomicznych.. ;-))...albo złych prądów powietrznych..

viola44

Cytat: admin w 2009-08-19, 11:36:25

Oj, ciężkie jest życie "admina"... ;) Okresowo, oczywiście. :)))

admin mam propozycję, chętnie zostanę  moderatorem na Twoim forum, będę pomagać Ci w zaprowadzaniu porządku....:-) nie można tak samemu tyrać, np. posegregowałabym Ci tak "tlicznie" posty tematycznie np. każdy temacik miałby swoje miejsce, np. posty w których "prostactwem bije po oczach" wrzuciłabym do działu pt. Najlepiej nie zaglądać. :-)

admin

Od około 15 mld lat "jedynie słuszną" i potwierdzoną w praktyce jest teoria Chaosu i wszelkie porządkowanie pozbawione jest sensu, bo tylko może szkody przynieść.
Dziękuję "viola44" jednak za wspaniałomyślną propozycję, którą może wykorzystamy w przyszłości. :)

PS
czy czytałaś C.Nortchcote Parkinsona i (lub) Laurenc J. Petera? - jeśli nie to gorąco polecam - wszystko co napisali!

Blackend

Cytat: admin w 2009-08-19, 12:11:51
Od około 15 mld lat "jedynie słuszną" i potwierdzoną w praktyce jest teoria Chaosu i wszelkie porządkowanie pozbawione jest sensu,

No popatrz jak to nasi decydenci wzieli sobię tą teorię do serca :>

admin

:))) - wiedzą co robią. ;)

renia

..naogół, po fakcie dopiero widzą, co zrobili  :))
... jak już jest za późno... :((

renia

..na ogół..;))

RTS

Opal

renia

Znowu się popłakałam ze śmiechu :))

Opal

renia

Ważniejsi są aktorzy, niż tekst. Istotny jest talent. Ponoć trudniej być dobrym satyrykiem, niż dramaturgiem.

Opal

Cytat: renia w 2009-08-21, 22:53:07
... Ponoć trudniej być dobrym satyrykiem, niż dramaturgiem.

Nie mam pojęcia, nie jestem ani jednym, ani drugim.

renia

Czy chcemy, czy nie, to w życiu ciągle jakieś role gramy.