Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jaki to pies? - pyta przechodzień policjanta.
-Policyjny!
-Hmmmmm... Dziwne, zawsze myślałem że policyjne psy to owczarki, a ten wygląda jak jamnik!
-Bo to tajniak...

-----------------------------------------------------------------------------

Australia. Leniwe popołudnie. Spotykają się dwie kangurzyce:
-Cześć Hela!
-Cześć Zocha!
-Słyszałaś? Jadźkę wczoraj ludzie złapali...
-No co ty?
-No mają ją wywieźć do ZOO do Europy... do tej... jak tam to się nazywa ... o już wiem do Polski!
-Uuuu... no to Jadźka ma przerąbane.
-Czemu? Żarcia pod korek. Klimat spoko i podobno samców sporo, bo ona na rozpłodówkę jedzie.
-Zapomnij! Żaden jej nawet nie ruszy.
-Czemu?
-A bo to taki dziwny kraj. Nosisz torebkę - jesteś pedałem...

marian05

Tuz po wojnie - lata 50 - Gliwice - pan Stedke idzie na spacer z wilczurem mijajacy ich  sasiad mowi - To jest owczarek niemiecki, nie panie Stedke?? --Jawohl odpowiada owczarek  :lol:

Opal

Mówi kolaga do kolegi:
-Wiesz co, wszędzie widzę słonie. W pracy, na ulicy, w tramwaju...
- Byłeś u lekarza?
- Co Ty – u  tego słonia??

Przychodzi student do chirurga i skarży się na mocny ból brzucha. Lekarz mówi:
- No to dobrze, odetnę panu uszy.
Pacjent się przestraszył, pobiegł do internisty i opowiedział, co się stało. Na co internista:
- Tym chirurgom tylko by ciąć i ciąć ludzi. Bez obawy, przepiszę panu takie tabletki, że uszy same odpadną.

Młody agronom kazał na swoje urodziny zabić świnię. Chłop tłumaczy mu:
- Niestety, nie możemy zabić, bo się prosi.
- Choćby się i na kolanach prosiła - macie ją zabić!

Opal

Michał, dlaczego ze swoim poczuciem humoru jeszcze nie wstąpiłeś do KOCS? Zapraszam :)

michal

Cytat: Opal w 2009-09-26, 12:28:44
Michał, dlaczego ze swoim poczuciem humoru jeszcze nie wstąpiłeś do KOCS? Zapraszam :)

Klub Kobiet zaprasza mnie, żebym był ich członkiem? :) Taki parytet to rozumiem... ;)

Opal

To nie jest klub kobiet, tylko Klub Osób Cieszących Się - KOCS. Przecież widzę, że się cieszysz, to wpadnij po legitymację ;) Tylko mi nie mów, że mężczyźni się nie cieszą, bo zacznę się smucić :(

michal

Cytat: Opal w 2009-09-26, 17:00:26
Tylko mi nie mów, że mężczyźni się nie cieszą

Ciągle się cieszymy :)

Opal

Cytat: michal w 2009-09-26, 18:26:56

To dlaczego tego tutaj nie widać, nie słychać, nie czuć?

Ps. Dobrze - dla Ciebie nie przestanę ;)

michal

Cytat: Opal w 2009-09-26, 19:38:15
Cytat: michal w 2009-09-26, 18:26:56

To dlaczego tego tutaj nie widać, nie słychać, nie czuć?

Ania, stoję właśnie u progu dorosłości i cieszenie się z moimi bliskimi zabiera mi tyle czasu i energii, że na cyber-uśmiechy już nie wystarcza. Póki co muszę sadzić i obrabiać "realne grządki", a na plony, śpiewy, tańce, cyber-kontakty i całą cyganerię czas przyjdzie. :) Zaglądam na forum, ale już nie czytam wszystkiego i mało piszę, bo i zresztą nie mam nic do powiedzenia w poważnych tematach tutaj poruszanych. :) Miłej i pogodnej niedzieli Wszystkim życzę. :)

Opal

Cytat: michal w 2009-09-27, 08:16:14
Miłej i pogodnej niedzieli Wszystkim życzę. :)

Dziękuję, wzajemnie ;)

Ps. Ty się ciesz, że masz co na tych grządkach sadzić, bo niektórzy to mogą najwyżej tylko kopa w ty..k komuś zasadzić :lol:

Opal

renia

I z czego wy się śmiejecie?  :roll: tylko usiąść i płakać.. :cry:  8)

renia

--------------------------------------------------------------------------------
Starszy pan w eleganckim domu towarowym podchodzi do atrakcyjnej ekspedientki.
- Proszę pani, chciałabym kupić mojej przyjaciółce rękawiczki, ale nie pamiętam rozmiaru...

- To żaden problem. Proszę porównać - mówi ekspedientka i podaje klientowi dłoń. Ten trzyma ją długo po czym mówi:

- Chciałbym kupić jej jeszcze staniczek i majteczki...

--------------------------------------------------------------------------------
Kobieta w swoim życiu płacze pięć razy ze wstydu. Pierwszy raz, gdy robi to po raz pierwszy. Drugi raz, gdy robi to pierwszy raz z własnym mężem. Trzeci raz, gdy pierwszy raz zdradza męża. czwarty raz, gdy po raz pierwszy bierze za to pieniądze. Piąty raz, gdy pierwszy raz musi za to płacić.

Mężczyzna w swoim życiu płacze ze wstydu dwa razy. Pierwszy raz, gdy nie może drugi raz. Drugi raz, gdy nie może pierwszy raz.

Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli.
- Co to kochanie?

- Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.

Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:

- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!

- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...

Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.

- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...

admin

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Po-klotni-z-kochankiem-zjadla-jego-zlote-rybki,wid,11549582,wiadomosc.html?ticaid=18d73 - gdyby zjadła rybki na surowo - to zbrodnia w afekcie, ale ponieważ je wcześniej usmażyła - to mord z premedytacją!  8)