Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

No i po co ona te ryby jadła? :shock: Przecież wcale nie pomagają  :roll: - nawet na złamany serce.. :wink: :lol:

renia

Fajny komentarz pod artykułem:
"Ja dawałbym na przeczyszczenie. Oszczędność byłaby większa." :lol:

Blackend

Ostatnie zdanie "Przestrzegania tego przepisu mają pilnować wydelegowani pracownicy."
Ja to widzę tak: ;)
Przed odlotem każdy z pasażerów dostaje do toalety słoiczek z kreseczką, która oznacza normę.
Nastepnie pracownik sprawdza czy jest kreseczka czy nie daj boże pod kreseczką. Jak pod kreseczką to wracamy do toalety, a jeżeli nie jestesmy w stanie juz wiecej z siebie wydusic do dopłata ekologiczna :lol:

admin

Jest też proste rozwiązanie. Każdego się waży przed odlotem, a cena biletu jest uzależniona od nadwagi. Nadwaga może być liczona wg prostego wzoru np: wzrost (cm) minus 100.  :wink:

Blackend

Znając pokrecone myslenie, niektórych ;) widze wiele pułapek w tym prostym wzorze :)
Zaraz by sie okazało, wg jakiego wzrostu np. należnego czy obecnego, w butach czy bez butów i wiele, wiele, wiele jeszcze innych dziwnych "30g", które nam do głowy w tym momencie jeszcze nie przychodzą ;) :)

Opal

Młoda, ambitna dziennikarka decyduje się na przeprowadzenie wywiadu w sprawie choroby wściekłych krów.
Wyrusza do zapadłej wioski, gdzie stary farmer wykrył przyczynę tej choroby:
- dzień dobry panu!
- dzień dobry...
- więc wie pan dlaczego krowy łapią tę straszną chorobę?
- tak..., na pewno orientuje się pani, że raz w roku przedstawia się krowie byka?
- tak, wiem, ale nie widzę dlaczego ten fakt mógłby mi pomóc...
- na pewno orientuje się pani, że doi się krowy dwa razy dziennie?
- oczywiście, ale cały czas nie rozumiem...
- a jeśli pani ktoś by pieścił piersi dwa razy dziennie, a kochałaby się pani tylko raz w roku, nie wściekłaby się pani...?

Opal

Irlandzka policja otrzymała anty-Nobla za największą głupotę świata.

Ich centrala otrzymała ponad 50 zgłoszeń o mandatach dla osoby o tym samym imieniu i nazwisku, nakazała więc ściganie pirata drogowego nazywającego się... Prawo Jazdy.   :shock:   :mrgreen:  :twisted:

ali

a wiesz dlaczego krowy mają smutne oczy?????????

Opal

Cytat: ali w 2009-10-08, 23:14:15

Nie mam pojęcia :(

ali

Cytat: Opal w 2009-10-09, 10:15:04

Nie mam pojęcia :(
miałabyś wesołe?
gdyby Ciebie codziennie dojono
a o buhaju mogłabyś tylko pomarzyć?

Opal

:lol: Nic dziwnego, że nie wiedziałam :lol: bo moje oczy są ciągle wesołe ;)

Radzio

Co do oczu- ja bym zaryzykował, że wtedy to są wściekłe oczy. ;)
Smutnych dopatrzyłem się gdy ANI to, ANI to nie było spełnione, ale tylko byczek jestem........................... :oops:

viola44

Cytat: Radzio w 2009-10-09, 20:46:46
Smutnych dopatrzyłem się gdy ANI to, ANI to nie było spełnione, ale tylko byczek jestem........................... :oops:

:-)

Opal

Cytat: Radzio w 2009-10-09, 20:46:46

Oj Radzio - Ty lepiej przyuważ z kim fruwasz :lol:   :twisted:

Rozmawiają dwie krowy w rzeźni:
- Boisz się?
- Boję...
- Pierwszy raz w rzeźni?
- Nie, ku*wa - drugi!

Radzio

Winni się tłumaczą.

Poleciałem przed chwilą do mojej połowicy ...................................................... będą wesołe :evil:

Radzio

Napiszę jeszcze raz, ale proszę o właściwą interpretacyję :)

TU miało być, a nie po Twoim poście :oops: