Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

czy ktoś wyleczył się z nerwicy lękowej dzięki DO???

Zaczęty przez arti, 2009-07-20, 14:40:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gwidon

.....

[załącznik usunięty przez administratora]

Gwidon

viola44

Cytat: Gwidon w 2009-07-22, 15:14:14
.....o to ci chodzilo viola?....

:D :D :D :D :D
a to można go tutaj tak "przytachać" na forum ? no choćby taki, są przeróżne....twój ma czerwoną pupe... :D :D :D jest bardzo simpatyczny prawda? ? ja podałam jeden z przykładów takich "perełek"  mogłoby być dużo więcej... :P tak jak powiedziała flo "wypas grafa"... :P

_flo

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 15:29:19
tak jak powiedziała flo "wypas grafa"... :P

to bylo odnosnie emotow, ktore pan Admin zaserowowal przez chwile, ominelo was, takie retro 8-bitowe

Gwidon

Cytat: _flo w 2009-07-22, 15:41:01
Cytat: viola44 w 2009-07-22, 15:29:19
tak jak powiedziała flo "wypas grafa"... :P

to bylo odnosnie emotow, ktore pan Admin zaserowowal przez chwile, ominelo was, takie retro 8-bitowe

......

Gwidon

....

Gwidon

......wystarcz zeby admin uruchomil opcje wstaw obrazek tak jak to jest na gadu-gadu np.   a  na necie  znajdziecie  duzo :lol: :lol: :lol: 8)...

michal

Cytat: admin w 2009-07-22, 14:30:44
:wink: - wystarczy ten emonitek

Nie wystarczy. Umieszczałem go a mimo to żart wchodził na poważnie. Ludzie nie czytają ze zrozumieniem, nie patrzą na interpunkcję, emoty, nie biorą pod uwagę cudzysłowów, ani nawet przecinków, a przecież jest różnica między:
1. Uwaga, bydło zdycha, sołtys prosi, by nie jeść z niego mięsa.
2. Uwaga bydło, zdycha sołtys, prosi by nie jeść z niego mięsa.
Percepcja większości jest na niskim poziomie. Emotów nie powinno się nadużywać, a jak środowisko nie kumate, to się pisze tylko do tych, co wyczują intencje.

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 14:57:35
musisz przyznać że "miśkowe wygłupy" mają swój niepowtarzalny urok... :P

Cyrkowe sztuczki... ;) Nie ma nic lepszego, niż "maszynowa czcionka", człowiek czyta i nie myśli o estetycznych bzdurach. ;) Ale ja jestem "wapno" starej daty, więc musicie mi wybaczyć. :)

Cytat: Gwidon w 2009-07-22, 15:45:20
......wystarcz zeby admin uruchomil opcje wstaw obrazek tak jak to jest na gadu-gadu np.   a  na necie  znajdziecie  duzo :lol: :lol: :lol: 8)...

Lepiej, żeby tego nie robił... :)

admin

Cytat: michal w 2009-07-22, 15:51:21
Lepiej, żeby tego nie robił...

No, ale nie byłbym demokratą starej daty :wink: , abym nie zaproponował demkoratycznego wyboru.
A mianowicie:
- albo wcale nie będzie emonitków,
- albo to co jest - starczy?
Ankiety nie zamieszczam, bo jeszcze demokratycznie przegram i będzie dyktatura...  :(

PS
I aby wesprzeć jedynie słuszny demokratyczny wybór - dziś dzień bez emonitków - nawet dla "admina"! ;)

viola44

wiesz co michal? po ch.....to pisałeś ale jesteś "d..." :( jeszcze troche i admin by dał sie przekonać a tak "zesrałeś" wszystko.... :(

kto nie czyta ze zrozumieniem to i tak czytał nie bedzie czy emotionki są czy ich nie ma...a ja nie widziałam tego full wypas  :(

nikt nie mówi o nadużywaniou emotionów tylko chodzi o to że kiepski wybór jest, bo tu nie chodzi o ilośc emotionek jeśli chodzi o nadużywanie,

podać przykład?

:D :D :D :D :D :D
ale mam dzisiaj :P :P :P :P :P zajeb... :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P
humor :D :D :D :D :D :D
i potrzeba dużego wyboru aby je nadużywać?

teraz to ich w ogóle nie ma, admin no chyba nie zostawisz tego tak? sam widzisz jak to wygląda....

Blackend

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 16:30:07
...a ja nie widziałam tego full wypas  :(

To Ty zwrokowiec jesteś? ;) Ja myślałem, że kobiety są uszne :)

michal

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 16:30:07
wiesz co michal? po ch.....to pisałeś ale jesteś "d..." :( jeszcze troche i admin by dał sie przekonać a tak "zesrałeś" wszystko.... :(

kto nie czyta ze zrozumieniem to i tak czytał nie bedzie czy emotionki są czy ich nie ma...a ja nie widziałam tego full wypas  :(

nikt nie mówi o nadużywaniou emotionów tylko chodzi o to że kiepski wybór jest, bo tu nie chodzi o ilośc emotionek jeśli chodzi o nadużywanie,

podać przykład?

:D :D :D :D :D :D
ale mam dzisiaj :P :P :P :P :P zajeb... :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P
humor :D :D :D :D :D :D
i potrzeba dużego wyboru aby je nadużywać?

teraz to ich w ogóle nie ma, admin no chyba nie zostawisz tego tak? sam widzisz jak to wygląda....

Nie marudź Kobieto, jest dobrze. ;) To jest moja estetyka. ;) Jak dla mnie może tak zostać. :) Poza tym Viola, emoty odciągają wzrok mężczyzn od Twojego avatara, no to chyba powinnaś podziękować, że już ich nie ma i postulować utrwalenie obecnej sytuacji. ;)

viola44

Cytat: michal w 2009-07-22, 16:37:14

Nie marudź Kobieto, jest dobrze. ;) To jest moja estetyka. ;) Jak dla mnie może tak zostać. :) Poza tym Viola, emoty odciągają wzrok mężczyzn od Twojego avatara, no to chyba powinnaś podziękować, że już ich nie ma i postulować utrwalenie obecnej sytuacji. ;)

ble ble, z
skarbie emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he....:-)

viola44

adminku, mam prośbę, bardzo  dużo tych emotionków mamy, rozpraszają myśli.... czy możemy prosić o wykasowanie części z nich? :-)

michal

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 16:44:07
emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he....:-)

"admin", może jednak lepiej przywrócić te emoty -- Jej posty są teraz takie przeraźliwie zimne... ;)

viola44

Cytat: michal w 2009-07-22, 16:47:03
Cytat: viola44 w 2009-07-22, 16:44:07
emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he....:-)

"admin", może jednak lepiej przywrócić te emoty -- Jej posty są teraz takie przeraźliwie zimne... ;)

hahaha to Ci sie udało...skarbie...

Blackend

Cytat: viola44 w 2009-07-22, 16:48:07
...skarbie...

No Michał coraz lepiej, widzę powoli szansę na "boski" :))))

admin

Trzeba trochę emonitkowego bezrybia ;) zakosztować, aby raki były też piękne... :)

Adam319

Paskudnie tak pokazywać zad, nawet animowany :-(