Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ketoza

Zaczęty przez Mike, 2005-12-23, 13:16:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Cytat: Octaver w 2019-11-21, 20:19:34
Aż jestem zaskoczony, że nic o polityce nie napisaliście  :lol: :lol:

Jeśli chodzi o potas to lepsza czysta czarna czekolada deserowa
niż
piwo jako źródło 50gW

8)

admin

Cytat: Octaver w 2019-11-21, 20:19:34
Aż jestem zaskoczony, że nic o polityce nie napisaliście  :lol: :lol:

Jak nie jak o kartoflach było.  8)

admin

I po co się przejmować jakimś potasem, czy innym... skoro wyraźnie pisze, że "chwilowy niedobór potasu może wystąpić przy intensywnym rozwolnieniu", ale najwyraźniej jak kto ma zworki synaptyczne, to i potasu może mu brakować!  :?

admin

I czego jeszcze wam brak, bo dziś nawet mogę zawyrokować... ;)  :lol:
Od razu odpowiem, że jak pieniędzy, to do roboty, a nie chlastać po pięć set+ i się dziwić, że bieda rośnie.  :(

Blackend

No ale te pięć set już nie takie jak parę lat temu, tylko chrzczone i nie daje powera.  :lol:

admin

Wiadomo, wina Tuska zostają... ;)
Tylko kac gorszy dla niektórych!  :?

Blackend

Normalka, po winie zawsze gorzej niż po setach. ;)

admin

Bo przelicza się trudniej. ;)

Blackend

A to fakt.  :lol:

admin

Nie wiadomo ile jest cukru w cukrze! ;)

Octaver

Setki też niektóre są z cukrem  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2019-11-22, 08:17:06
I czego jeszcze wam brak, bo dziś nawet mogę zawyrokować... ;)  :lol:
Od razu odpowiem, że jak pieniędzy, to do roboty, a nie chlastać po pięć set+ i się dziwić, że bieda rośnie.  :(
A po co do roboty? Partia Razem dzisiaj wysnula postulat Bezwarunkowego Dochodu Podstawowego, czyli pensja dla kazdego nieroba i menela nawet  :lol:
Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: Zyon w 2019-11-24, 19:24:40
czyli pensja dla każdego nieroba i menela nawet 

Antytezą to jest chyba dieta dla każdego co robi wszystkim dobrze, to już mamy.

8)

Blackend

Cytat: Zyon w 2019-11-24, 19:24:40
A po co do roboty? Partia Razem dzisiaj wysnula postulat Bezwarunkowego Dochodu Podstawowego, czyli pensja dla kazdego nieroba i menela nawet  :lol:

Ten Zandberg jest niebezpieczny, bo może pisowski elektorat przejąć.  8)
Cały czas to podkreślam, że po socjalistach przyjdą komuniści, bo lud miast i wsi jest gotowy na sprawiedliwość społeczną.  8)

vvv

admin

Zapiłaby śmietanką te optymalne frykasy, nie sikałaby po palcach na paski, nie latała po nocy do lodówki, ale to wyszłaby Dieta Optymalna, a to już nie to, co nowomodne zakwaszanie się z niedoboru cukru pokarmowego!  :lol:

admin

Ups!
I jeszcze trochę seksizmu, bo fajna ta "dietetyczka ketogenna", że kto wie, czy dzięki temu się nie pojawi więcej chętnych ketogeników!  :lol: :lol: :lol:

admin

Czego "antyreklama"? :roll:
No chyba, że kto pomyśli, że to grube, co testuje dietę, to od "ketogenów" tak wygląda, ale na takich szkoda czasu.  8)