Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Zgłoś do moderatora.

Zaczęty przez toan, 2008-11-14, 07:54:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A przy okazji dodam, że z kolejnego zawodu jestem również grafikiem komputerowym, dzięki ukończeniu Kursu refundowanego z środków UE.  :D

renia

No cóż - wszechstronnie wyspecjalizowanego mamy "admina" . :D

Gwidon

.....oooooooooooooo  ja tez posiadam wiele  zawodow , oczywiscie niewykwalifikowanych :lol: :wink: 8).....

fink

Admin, wiesz dobrze, że chodziło mi o blokowanie "M i T" i "Adam319" z ich prywatnych domowych komputerów, co nadal stosujesz.
Wprawdzie odblokowałeś możliwość czytania z anonymouse.org, ale dla wymienionych osób nadal blokujesz ich adresy IP.
Możesz napisać dlaczego ?
Nie będę powtarzał argumentów związanych z Twoim tatą, bo je już znasz.
Moim zdaniem powinieneś głęboko przemyśleć pewne sprawy, jak np. tą, czego się obawiasz, blokując komputery wspomnianych osób.
Dla mnie Twoje postępowanie jest zupełnie nielogiczne i nie przystoi dojrzałemu emocjonalnie człowiekowi.

fink

Admin, spróbuj postawić się w sytuacji zablokowanych,
i wyobraź sobie, co byś pomyślał np. o Witoldzie Jarmołowiczu,
gdyby Ci zablokował zwykłe czytanie forum Dobrej Diety.

fink

Wycofuję słowa odnośnie blokowania "Adam319".
Podesłał on mi zrzut ekranu i uznałem za oczywiste że jest on wykonany na jego komputerze,
toteż byłem przekonany, że możliwość czytania dla niego też jest blokowana.
Było to więc zwykłe nieporozumienie.

Flawia

przeczytałam 4 strony tego wątku i dalej nie wiem,czemu byłam zablokowana? Dowiedziałam się że nie tylko ja. Wszyscy? Chciałabym tylko dowiedzieć się czy to wynikało z tego,że dawno nic nie pisałam czy z tego, że to co kiedyś pisałam było bezwartościowe? Kiedy zrobiono tą blokadę?

admin

Cytat: Flawia w 2009-12-07, 12:39:14
czemu byłam zablokowana? Dowiedziałam się że nie tylko ja. Wszyscy? Chciałabym tylko dowiedzieć się

A na czym to twoje "zblokowanie" polegało?

Flawia

Mogłam czytać forum, ale gdy się chciałam zalogować to wyskakiwała informacja, ze taki użytkownik nie istnieje.

admin

W takim przypadku nie logowałaś się przez 120 dni i konto "Flawia" zostało usunięte.
W przypadku np: "awatarów" okres ten jest ustalony na 35 dni, załączników 30 dni...
Chodzi po prostu o minimalizację bazy danych.

Gavroche

Cytat: admin w 2009-11-22, 17:43:02
Cytat: viola44 w 2009-11-22, 14:12:13
Jestem jak najbardziej za, popieram propozycje fink. admin proszę zgódź sie na tę propzycje

"Molka"
tym "aferałom" z "Dobre Dzieci" podpowiedz, że wystarczy zresetować konto jeśli się nie można dostać.
Pani "lekarce" - też... możesz, choć jej stadko wyimplantowałem już w całości na DD :wink:
Dobry wątek.
Działo się tutaj... :D

administ

Syndrom odstawienia od cyca...  8)
Starałem się zrobić to bezboleśnie, ale i tak strasznie dobredzieci to przeżyły!  :cry:  :?

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-03-26, 10:39:32
Cytat: admin w 2009-11-22, 17:43:02
Cytat: viola44 w 2009-11-22, 14:12:13
Jestem jak najbardziej za, popieram propozycje fink. admin proszę zgódź sie na tę propzycje

"Molka"
tym "aferałom" z "Dobre Dzieci" podpowiedz, że wystarczy zresetować konto jeśli się nie można dostać.
Pani "lekarce" - też... możesz, choć jej stadko wyimplantowałem już w całości na DD :wink:
Dobry wątek.
Działo się tutaj... :D
Hehe, no. Okazalo sie, za admin mial nosa, bo fink okazal sie kompletnym parnoikiem z mania przesladowcza :D Jego osattnie teksty na dd to byl czystej wody belkot pomylenca  :lol: :lol:
Stadko lekarki to chodzi o jej wsystkie nicki?

To tez byla dobre  :lol:
Cytat: admin w 2009-11-22, 19:48:58
Natomiast teksty typu "he, hi, własnie siem mi uwolniło bąka...
:lol:
Potem sie molka tlumaczyla, ze ona tych bakow nie puszcza  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Admin złagodniał, bo teraz też czasem p... głupoty bez konsekwencji :lol:

administ

Na taką pozycję, że mówię, co mam ochotę powiedzieć, pracowałem wiele lat...  :wink: :mrgreen:
Tylko "obrażonych" jest czasem więcej, czasem mniej...  :lol:

Blackend

I bardzo dobrze, tak trzymaj.  :D

anakin

Cytat: toan w 2008-11-14, 07:54:35
UWAGA!
Właścicielem postu na tym Forum jest jego twórca (autor) i to on ponosi ewentualną odpowiedzialność karną, czy cywilną za naruszenie czyjegoś dobrego imienia.

No nie tylko, niestety. Admin, a więc osoba "dająca platformę" do wypowiadania się, też jest zobligowany do baczenia na tę kwestię i do moderacji wiadomości w razie konieczności.

Radzio

Anakin.
A właśnie, że "stety". "Zoba tera" co się będzie działooo ...
:D

Szefu mój, nie życzę sobie, abyś ktokolwiek brał odpowiedzialność za moje, "po polskiemu" pisanie posty- to godzi w moje wartości intelektualne, z takim trudem uzyskane, a w dodatku jest pospolitym pasożytowaniem, rozpowszechnionym bardzo w dwóch tysiącleciach, a z uporem maniaka kontynuowane (w dodatku z historyczną "konsekwencją"- bo ta, przecież ma się powtarzać) w trzecim. Mógłbyś tego dopilnować! ;) :D

Anakin, a zupełnie przy okazji i Ty @Zeto555.
"Stety", ponieważ jest to świetna okazja dla przydupasów, aby mogli się wykazać.  :D