Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciśnienie

Zaczęty przez ali, 2009-08-21, 15:07:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

:lol:
I całe szczęście  :lol:

Blackend

"Niewiedza jest błogosławieństwem" ;)  :lol:

Jarek

:lol:
I w drugą stronę też się sprawdza  :lol:

Blackend

Bo to takie dwustronne równanie jest. ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-04-18, 09:45:53
Na całe szczęście ja się na tym kompletnie nie znam.  :D

i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów.   8) ;-)   .  Płacisz im sowicie.

ps.
też tak kiedyś myślałem.  ;-)  . Po jakimś czasie mówię: sprawdzam!  A tu - szulernia.   :roll:  8)  :?

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-04-18, 11:25:52

i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów.   8) ;-)   .  Płacisz im sowicie.

Najgorsze, że nie płacę i mam potężny dług wdzięczności do Kwaśniewskich, którego nie mam jak spłacić.  :?
Leży mi to mocno na sercu, bo to jest jedyna taka sytuacja w moim życiu.  :(

Gavroche

Ej, sam tu dotarłeś i sam zastosowałeś, rozepnij się trochę. :D

Jarek

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-04-18, 12:02:29

Najgorsze, że nie płacę i mam potężny dług wdzięczności do Kwaśniewskich, którego nie mam jak spłacić.  :?
Leży mi to mocno na sercu, bo to jest jedyna taka sytuacja w moim życiu.  :(
Tak jest  :lol: :lol: :lol: te trzy usmiechy miały być tutaj

administ

Super zajęcie, bo jakże tak tylko na jednej ręce. Trzeba na dwóch i lepiej, aby była różnica, to jest powód do brania tabletek!   8) ;)

renia

Jak zmierzą na tej samej ręce w odstępstwie kilku minut, to też wyniki nie będą takie same. A jak jeszcze dojdzie syndrom białego fartucha, :shock: to może być "niebezpiecznie"... :?

Anulka177

Moja mama się boryka z tym problemem, w domu ciśnienie w normie, w ośrodku zdrowia wywalone w kosmos  :lol: Podświadomie czuje, że tam jej tylko krzywdę mogą zrobić  :D

administ

To powszechne i zakodowane jeszcze z dzieciństwa, bo jak biały kitel, to boli i trzeba się drzeć w niebogłosy... ;)

Blackend

To kitelowców pozytywnie do pacjenta usposabia. ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-04-18, 12:02:29
Najgorsze, że nie płacę

płacisz, wszyscy płacimy, a że nie korzystasz no to tracisz  ;-)  . 

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-04-18, 16:02:17
Moja mama się boryka z tym problemem, w domu ciśnienie w normie, w ośrodku zdrowia wywalone w kosmos  :lol: Podświadomie czuje, że tam jej tylko krzywdę mogą zrobić  :D

Może oni jeszcze "podkręcają" te swoje ciśnieniomierze... :? :lol:
Ponoć różnych producentów aparaty różne wyniki pokazują... :roll:

administ

Kto wie, może i podkręcają... ;)

renia

Jeśli farmacja je ośrodkom zdrowia prezentuje, to coś z tego muszą mieć... :roll:

Anulka177

Następny spisek?  :roll: :wink: