Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Woda utleniona - zastosowanie

Zaczęty przez Gwidon, 2009-09-02, 15:54:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A może trzeba sobie najpierw poczytać o historii dbałości o jamę ustną? A może się okaże, że pandemia próchnicy pojawiła się wraz z rozpowszechnieniem pasty i szczoteczki do zębów? A może jałowy "otwór gębowy" to nie jest to, co natura przewidziała jako normę?
Dla mnie sytuacja jest jasna, ale jeśli ktoś lubi wierzyć w każde głupstwo, które wyczyta w internecie, to czemu nie!
A białe zęby nie są zdrowe! Zdrowe zęby mają inny kolor.

kodar

Cytat: adampio w 2009-09-06, 22:02:05
kodar" jaki dyskomfort jamy ustnej usuwasz oliwa i w jaki sposob ?
Adam,piszac dyskomfort mialam na mysli wszelkiego rodzaju uczucia pieczenia,drapania bolu przyzebia i migdalow lub inne niedomagania w jamie ustnej,smaruje  lub plucze oliwa.Smalec lub plaster sloniny jest takze pomocny.

viola44

zgadzam się admin w 100%, ja urodziłam sie z taką urodą gdzie mam bardzo bardzo białe zęby, ale cos za coś są słabe, psuja się szybko, pamietam jak ukruszył mi sie ząb a było to z 10 lat temu to dentystka miała problem z dobraniem plomby bo wszystkie były za ciemne, w koncu dobrała....najtrwalsze sa zęby takie lekko żółte....

Opal

Admin, znowu jest tutaj pełno reklam :(

kopiuję i wkleję\am to co jest, ale pewnie wyjdzie bez obrazków.

Anonymization by Anonymouse.org ~ Adverts X
Anonymouse better ad-free, faster and with encryption?

No nic z tego nie widać, ale opiszę co widzę. Np. Best Body Nutrition - Power Pants D-Grey

Professionelle Body Pants aus weichem und sehr strapazierfähigem Rippgewebe.
Die hochwertige Verarbeitung der Body Pants wiedersteht auch dem härtesten Trainingseinsatz.
Ein Muss für jeden starken Kerl !
■Material: 50% Baumwolle, 50% Polyester
■Farbe der Body Pants: dark grey

Body Pants Hose dunkelgrau von Best Body Nutrition

Stück Status   Verfügbarkeiten
Symbol Bedeutung
Versandfertig Innerhalb 24 Stunden
Lieferzeit ca. 3 Wochen
Menge           L M XL XXL  28,80 €   

Ludzie kochani, tak się nie da pisać, ani czytać :(

admin

"Opal"
to jest wyłącznie Twój problem, ponieważ pytałem kilku Użytkowników, czy pojawiają się jakieś reklamy - i nikomu się NIC nie wyświetla.
Jeśli mogę radzić to wyczyść sobie komputer dobrym antywirusem ze spamu i powinno ustąpić. Użyj też narzędzi np: Windows Defender, Malicious Software Removal Tool, zainstaluj Internet Explorer 8 - jeśli nie masz, wyczyść rejestr, zdefragmentuj dysk i.t.p.

Opal

Adminie, tym razem przesłałam Ci zdjęcie ekranu z widoczną reklamą, na adres Toana z forum Kwaśniewskiego.

viola44

jak się wchodzi na forum przez anonimową strone przegladania stron to zawsze będą strzelać reklamy na lewo i prawo...:-)
trzeba łączyć się bezpośrednio z serwerem dr -JK to reklam nie będzie...:-)

admin

Dziękuję- dotarło. Musisz wyczyścić swój komputer, tak jak radzę, a na pewno pomoże.

PS
z "fotosik.pl" - podobno wyciekły i konta i hasła... ;)

Opal

Wchodziłam bezpośrednio, tak samo jak prawie od roku. Dopiero drugi raz spotkałam się z tymi reklamami na tej stronie. Dziwne, że skoro to jest problem z moim kompem, to dlaczego po napisaniu o reklamach na stronie nagle problem znika? Były tutaj reklamowane aparaty fotograficzne i laptopy, po ciuchy. Dzisiaj po pracy weszłam od razu na to forum i niczego z nikąd nie przywlekłam. Mam dobre programy czyszczące i sprzęt czyściutki. Mam nadzieję, że zdjęcie dojdzie i udowodni to co widziałam.

Opal

Cytat: admin w 2009-09-08, 16:24:48
PS
z "fotosik.pl" - podobno wyciekły i konta i hasła... ;)

Tylko, że ja na fotosiku nigdy nie byłam. Właściwie mam mało czasu na czytanie niepotrzebnych rzeczy. :)

viola44

Anonymization by Anonymouse.org ~ Adverts X
Anonymouse better ad-free, faster and with encryption?

to nie jest bezposrednie wejscie przez serwer dr JK.

Gdy wchodzę przez anonimowa strone mam cos takiego:

Anonymization by Anonymouse.org ~ Adverts
http://anonymouse.org/vip.html

admin

"Opal"
to co mi przesłałaś pochodzi z serwera - automatu, który rozsyła spam tam, gdzie może. Jeśli masz źle ustawione "zabezpieczenia", "prywatność" i "Pop-up Blocker" w przeglądarce - to dostajesz z automatu niechciane reklamy. Musisz sobie odpowiednio ustawić te parametry.

PS
możesz też zainstalować sobie któryś z tych programików: http://www.dobreprogramy.pl/Programy-antyspamowe,Kategoria,Windows,73.html - to powinno załatwić definitywnie problem!

Opal

OK - dziękuję za radę, coś tutaj sobie wybiorę i założę.

admin

Cytat: viola44 w 2009-09-08, 16:37:40
Gdy wchodzę przez anonimowa strone...

to jesteś "pozornie" anonimowa do tego, bo widzę dokładnie wszystkie dane, łącznie z ulicą pokazaną na mapie. ;)

renia

A jeśli ktoś biega, to też widzisz którą ulicą?  ;)

admin

Nie, bo nie bawię się w pierdołki... ;)
A do tego musiałabyś mieć przy sobie jakieś urządzenie elektroniczne. Najlepiej GPS lub komórkę. :)

renia

...albo obrożę elektroniczną dla więźniów.. :)

admin

Do "ukrywania" IP służą stosowne programy np: http://www.hide-my-ip.com/?id=109&c=4876 , ale są też dobre zapory, które rozwiązują ten problem. Tylko po co się bawić w pozorną anonimowość? To tak jak z dziećmi - schowają głowę i myślą, że ich nie widać :)

viola44

Cytat: admin w 2009-09-08, 16:50:26
Cytat: viola44 w 2009-09-08, 16:37:40
Gdy wchodzę przez anonimowa strone...

to jesteś "pozornie" anonimowa do tego, bo widzę dokładnie wszystkie dane, łącznie z ulicą pokazaną na mapie. ;)

:-) admin bardzo dobrze że mi to napisałeś, :-) i tak nie wchodzę teraz przez ta stronę bo mnie reklamy wkurzały, chciałam sobie tylko wypróbować jak to działa bo na dd podano ten adres....:-) ale to ze pokazuje ulice to jestem zaskoczona, maskara jednym słowem....czyli w necie nie jesteśmy anonimowi....ale numer:-)

Opal

Cytat: admin w 2009-09-08, 17:12:32
Tylko po co się bawić w pozorną anonimowość?

Dokładnie :)
To jest zalecane w przypadku ostrożności wobec psychopatów, ale przecież normalnie człowiek się przedstawia drugiemu człowiekowi i nie ma w tym nic złego.