Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

dr George Ashkar "metoda absorpcji neutralnej infekcji"

Zaczęty przez Rajano, 2009-09-17, 16:35:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

wloczykij

A jaki jest problem, przecież od tego się nie umiera. Jedyne co to przełamać się ze zrobieniem sobie ranki. No i zostaje ew. sprawa blizny. Można by w tym względzie przedsięwziąć jakieś działania ubiegające tak aby przy gojeniu być przygotowanym. Podobno do bezbliznowego gojenia są niezbędne jakieś witaminy i minerały, więc może po zakończeniu NIA należałoby jeszcze robić jakieś okłady albo pobudzać to miejsce aby było lepiej ukrwione.

wloczykij

Cytat: kristan w 2012-01-30, 06:32:45
Dodam tylko , że tu nie chodzi o uwolnienie toksyn z limfy , bo na to jest np. aikido :)
Chodzi o uwolnienie  kancerogenów.
Amerykańce podobno  mają "wirówki" do czyszczenia krwi z metali ciężkich za kwotę 200 tys$.
Na metale w limfie nie ma mocnych.
Więc Ashkar musi być be.

Może i to jest właściwsze określenie.

kristan

Nie musi być , bo ...
odezwał się "krisscross" z forum o raku i napsał:

krisskross    
Temat postu: WITAJCIE PONOWNIE ASHKAROWCY
PostWysłany: Nie Lis 04, 2012 2:44 pm

WITAM WSZYSTKICH PONOWNIE,JESTEM TUTAJ PO PONAD 2 LATACH, NA STARYM FORUM BYLEM JAKO KRISSKROSS,PISZE BO TERAZ JUZ WIEM ZE Z RAKA IDZIE SIE WYLECZYC. JESTEM O TYLE BOGATSZY W DOSWIADCZENIE,NIGDY NIE CZULEM SIE LEPIEJ I UWARZAM ZE PRZYSZLA PORA NA PODZIELENIE SIE Z WAMI,ZAZNACZAM IZ MOZE TO WYDAC SIE TROCHE CHAOTYCZNE TZN FORMA WYPOWIEDZI ALE WKLEJE POSTY KTORRE STWORZYLEM ostatnio NA INNYCH PORTALACH KTORE ZOSTALE I TAK SKASOWANE. METODE ASHKAEA STOSOWALEM PRZEZ PRAWIE 3 LATA, 2,5 ROKU NA DWOCH LYDKACH I POL ROKU NA JEDNEJ,JAKIS CZAS TEMU SKONCZYLEM BO WSZYSTKIE SYMPTOMY ZNIKNELY I SAM RAK!!! OTO TE OSTATNIE POSTY OPISUJACE MOJA DROGE

więcej na http://www.lekarstwonaraka.com.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=7783  - pewnie trzeba sie zarejestrować???!

Zyon

Cos brajan wspominal wczoraj obok. To co napisal szczerze mowiac wapliwej jakosci. Koles zarl suplementy na potege a rak to nie wiadomo z czego sie wzial
Work Buy Consume Die

Zyon

Poczytalem sobie troche http://free4web.pl/3/2,167914,422747,8101264,1,Thread.html najnnowsze wpisy i nie nastraja to otymistycznie. Nawet przewija sie na 2 stronie  sie nawet jakis cytat z brajana30 o mixiurze, koktajlach blonnikowych i jakimx detoxie+....troche to paranoicznie wyglada
Work Buy Consume Die

administ

Trochę lekkomyślnie Ashkar zaproponował tę cieciorkę, bo to bardzo ciekawe zagadnienie.  :?
Zamiast cieciorki mógł "wymyśleć" jakąś łatwą i tanią w produkcji kulkę syntetyczną, neutralną biologicznie, ale niepozwalającą się ranie zabliźnić.
Efekt immunologiczny uzyskałby dokładnie taki sam i nie śmieliby się z "ciepciorki" szczególnie, gdyby tylko te jego opatentowane kulki miały "cudowne działanie".  :D

Blackend

renia

Ale, ale....a co by koncerny farmaceutyczne na to powiedziały?  :shock: Te "cudowne" kuleczki oni musieliby sprzedawać...

Zyon

Szczerze mowiac nie wiem co myslec o tym wszystkim. Kristian chociaz taki pro-ashkarowy to w wypadku tej kobiety z bialaczka jakos nie pisnal o ciepciorce tylko o zoltkach mowil.....
Work Buy Consume Die

renia

Według mnie niejasno pisał. Ja tego przekazu nie zrozumiałam... :?

kristan

Gwarantuję Ci Reniu , że w odpowiednim czasie otrzymasz przekaz tak zrozumiały , ze trudno będzie go pojąć-gwarantuję :)

Zyon

Cytat: renia w 2012-11-20, 20:56:45
Według mnie niejasno pisał. Ja tego przekazu nie zrozumiałam... :?
No ja tez tak mysle, ze mocno to metne bylo, i mnostwo obietnic, ktorych spelnienia nie ma do dzisiaj. Mialo byc juz zaraz, niezabawem, tuz tuz...
Work Buy Consume Die

kristan

administ

Skoro "czas nie istnieje", to Renia nie ma się co spodziewać "przekazu w odpowiednim czasie"...  :wink:
Chyba, że zwrot PIT-u ze skarbówki.  :D

Zyon

Jak mnie mecza ezoterycy na forach. Polski jezyk jest tak przejrzysty i precyzyjny a jednak ludzie wkladaja mnostwo trudu w to zeby go na sile udziwnic i spowodowac przekaz jak najbardziej niezrozumialym.
Work Buy Consume Die

administ

A jak 21-go-12-12 nie będzie końca Świata, to jaka data jest kolejną kandydatką na "Apokalipsę" ...  :shock: :wink:

Zyon

Cebulaka trzeba spytac, on ma fisia na punkcie glupich zabaw literami i cyferkami. Moze wymysli cos ciekawego.
Work Buy Consume Die