Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Nadmiar skóry ...

Zaczęty przez bredda, 2009-10-14, 22:34:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

bredda

Witam. Zrzuciłem bardzo dużo zbędnej masy tłuszczowej, ale pozostał nadmiar skóry ;/ Pamiętam, że w książce dr. Kwaśniewski umieścił list od jednej z fanek OŻ w którym pisała, że po zrzuceniu kg jej brzuch stał się jędrny i smukły. Czy to jest normalny proces organizmu przy OŻ ? Czy znacie może jakieś dodatkowe metody na to ?

Pozdrawiam ! Z góry dziękuje za odpowiedź !

Ewa

Skóra skórą, ale jeszczeo  mięśnie trzeba zadbac

admin

Cytat: bredda w 2009-10-14, 22:34:45
Witam. Zrzuciłem bardzo dużo zbędnej masy tłuszczowej, ale pozostał nadmiar skóry ;/ Pamiętam, że w książce dr. Kwaśniewski umieścił list od jednej z fanek OŻ w którym pisała, że po zrzuceniu kg jej brzuch stał się jędrny i smukły. Czy to jest normalny proces organizmu przy OŻ ? Czy znacie może jakieś dodatkowe metody na to ?

Odpowiadam:
ta odpowiedź jest kierowana wyłącznie do tej jednej fanki OŻ, a nie do ciebie.
Ale pewne praktyczne wnioski i uogólnienia można formułować na tej podstawie, bo opisany przypadek występuje w znacznym procencie populacji chudnących otyłych i właśnie dlatego został opublikowany.

adampio

Cytat: bredda w 2009-10-14, 22:34:45

A o ilu kilogramach mowimy?

Dlaczego pytam? Otoz ja tez zrzucilem 15 kg w ciagu paru miesiecy i nadmiaru skory nie mialem. Ale stosowalem zywienie optymalne od A do Z. A TY? I do dzis nie mam nadmiaru skory ( ? ). Tak to juz jest.

Mozesz powiedziec w jaki sposob straciles te X kilogramy?