Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

W dniach 10 - 11 kwietnia 2010r.
odbędzie się Konferencja Optymalnych w Ciechocinku - w Teatrze Letnim.
PS. Warto już dziś pomyśleć o planowaniu urlopu i rezerwacji czasu na udział w tym wydarzeniu.  :)

admin

Opal

Dodatkowe informacje od Admina:

Jeśli macie ochotę się spotkać, to zainteresowanym podaję namiary na Pana Tadeusza Suchowieckiego (współorganizatora):

Arkadia Ciechocinek
Hanna i Tadeusz Suchowieccy
ul. Lorentowicza 7
87-720 Ciechocinek

tel. (054) 283 20 21
e-mail: arkadia1@neostrada.pl
www.ciechocinek-arkadia.q4.pl

Grażyna

Trzeba mieć zaproszenie,czy wstęp wolny?

renia

Grażyna - najlepiej upewnij się, dzwoniąc na podany wyżej numer telefonu współorganizatorów  - Państwa Suchowieckich.  :D

Grażyna

Dzwoniłam.Ale nic jeszcze nie wiedzą.Wszystko / informacyjnie / ruszy dopiero z początkiem lutego .

renia

No nic. Musimy czekać  :D.

renia

Już można zapisywać się telefonicznie na Zjazd Optymalnych u Pana Tadeusza Suchowieckiego. Osoby przyjeżdzające na wczasy optymalne - będą w Arkadii, a osoby przyjeżdżające na sam zjazd - będą miały zarezerwowany pobyt w ośrodku radia i telewizji w Ciechocinku.

admin

W lutowym numerze OPTYMALNI podany jest aktualny prognam Konferencji Optymalnych, którego motto brzmi: "Żywienie Optymalne szansą na lepszą przyszłość".
Podane są również warunki uczestnictwa.
Dla Użytkowników Forum, którzy zechcą wziąć udział w Spotkaniu Forumowym mam następującą propozycję: wpasujemy się ze Spotkaniem w Oficjalny Program Konferencji tak, aby nie było "kolizji".

renia

Już jest program Konferencji. Można by coś ustalić.

admin

Aktualny?
Bo znając życie, może się jeszcze zmienić.  :wink:

renia

Jeśli nadal będą robić korzystne zmiany, to niech robią.  :D Według mnie bardzo dobrze, że przeniesiono spotkanie piknikowe przy ognisku z niedzieli - na sobotni wieczór. Wieczorem ładniej przy ognisku, a przynajmniej w niedzielę mogą być drugie obrady.  :D

PS. W końcu pamiętałam o 1% na OSBO.  8)

Radzio

Dołożę swoją "cegiełkę" do Konferencji. ;)

Prócz przysłowia "... miej GPS i koniec języka za przewodnika", :D może poniższy link też podróżującym się przyda. :D :D

Na otwartej stronie z mapą można śledzić i prognozować[/c] zmieniające się natężenie ruchu nie tylko w dużych miastach. :)

http://www.mapa.targeo.pl/#targeo-top

renia

Super mapka  :D Wpisałam swój adres i wiem już gdzie dokładnie mieszkam.. :lol: .. A tak na serio to może być bardzo przydatna w podróży..

Radzio

Czasami dobrze wiedzieć, że opóźnienie wyjazdu o godzinę spowoduje,
że cel osiągniemy w zaplanowanym czasie zdrowsi o dwie godziny "walki" z korkiem :D :D

adampio

A propos, jak wypadlo spotkanie internautow?
Bylo pewnie sympatycznie?

renia

Dopiero będzie sympatycznie.. :lol:
W ten weekend.. :D

adampio

A no tak, to przeciez dlatego nie moge uczestniczyc, bo jest 10-go. A nie mowilem, ze jeszcze jestem zakrecony!!! :lol:
Troche Wam zazdroszcze. Tez chcialbym Was spotkac, uscisknac reke dr. Jana Kwasniewskiego no i zjesc z Wami kostke masla. :lol:

Teresa Stachurska

Cytat: adampio w 2010-04-08, 18:21:23
A no tak, to przeciez dlatego nie moge uczestniczyc, bo jest 10-go. A nie mowilem, ze jeszcze jestem zakrecony!!! :lol:
Troche Wam zazdroszcze. Tez chcialbym Was spotkac, uscisknac reke dr. Jana Kwasniewskiego no i zjesc z Wami kostke masla. :lol:

Duńskiego :) 

renia

Cytat: adampio w 2010-04-08, 18:21:23

Pewnie będzie jeszcze nieraz okazja. To z pewnością nie jest ostatni Zjazd Optymalnych..
Jeszcze nie jedną kostkę masła razem zjemy.. :lol: