Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Tego jeszcze nie wiem, ale coś mi się o ucho obiło, że to przez czerwcową obronę pracy magisterskiej...  :wink:

administ

No gdzieżby! I jeszcze obiecali, że otworzą Ci A1 do samego Ciechocinka!  :wink:

renia

No widzę, że te nasze władze zaczęły się trochę ze mną liczyć... :roll: :lol: może się mnie boją... :shock: :lol: :wink:

administ

Będzie bardzo ciekawie, bo Prezes Tkocz ma bardzo dobrą koncepcję!  :D

renia

...i pewnie nie zdradzisz jaką... :roll:

Blackend

A Ty już musisz wiedzieć  :lol:

renia

Nie muszę. Ale nie będę kłamać i pisać, że mnie to nie interesuje... 8)

Blackend

renia

...cepiasz się... 8) czy Ty nigdy nie byłeś kobietą :shock: i nie wiesz co to jest zwykła babska ciekawość... :shock: :lol:

administ

Cytat: renia w 2012-05-02, 15:47:54
...i pewnie nie zdradzisz jaką... :roll:

Oczywiście, że wyklepię, jak tylko przejdzie przez Zarząd.  :D
Bo plany, planami, ale liczy się realizacja.

administ

Termin wrześniowego spotkania jest już ustalony i wszystko dopięte od strony formalno-prawnej.
Będę wolontariuszem na tym spotkaniu... :D

To bardzo ciekawe przedsięwzięcie!
Pierwszy raz  - Wykłady dla nastoletniej młodzieży szkolnej.
Można coś powiedzieć o zdrowej diecie wysokowęglowodanowej, aby dzieci nie miały wyrzutów sumienia, że im frytki, buła z mięsem i cocacola szkodzi.
Nie zawsze i nie każdemu, jak się przestrzega zasad żywieniowych podanych przez Dr-a Kwaśniewskiego w kilku publikacjach.  :D

Bo Dieta Optymalna nie jest obowiązkowa i dla każdego!

renia

Nareszcie młodzież coś mądrego usłyszy na temat odżywiania... :D

administ

No nie wiem, czy są przewidzaine prelekcje na temat zbilansowanego wegetarianizmu, ale coś zawsze można w trakcie powiedzieć, jak się zna temat.  :D
Bo wbrew pozorom dieta 5*wio i inne diety wysokowęglowodanowe nie są takie złe, jak mniema ostatni niedouczony rzut LC-betonu!  :wink:

renia

Ale nie ma zdrowszego sposobu odżywiania się jak Żywienie Optymalne... :D Wiedziałeś o tym? :roll:  8)

administ

I co z tego?
Osioł musi jeść trawę i żadne ŻO mu nie jest potrzebne.  :lol:

renia

Mocne to jest...  :shock: ale ma dużo sensu... :roll: Natura jest bezwzględna... :evil:

administ

Losem osłów nikt się nie przejmuje z wyjątkiem tych, co na nich jeżdżą i salami z nich robią...  8)

MariuszM

Starsza młodzież również nie będzie się nudzić? A kiedy i gdzie we wrześniu owa konferencja?  :D

administ

Nie pamiętam, ale jak przyjdzie czas, to mi przypomną.  :D