Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: renia w 2013-10-25, 18:11:08
"Poznacie ich po ich owocach"... :D

Wyrwane z kontekstu, to strasznie kretyńsko brzmi i nie zawsze jest prawdą do tego!  :shock: :?

renia

Można sobie interpretować jak się chce, nawet kretyńsko...

administ

Coś jak "formuła 30g"  :lol:

Blackend

Kreteńczycy, to kiedyś potęga była, nawet powiadaja niektórzy, że od Słowian sie zaczęła ;)

renia

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-10-25, 18:09:16
Cytat: Blackend w 2013-10-25, 17:56:11
Cytat: Gavroche w 2013-10-25, 09:58:33
Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...

Ja też nie potrafię, dlatego trzeba mieć jaja aby w to wejść ;)
:lol:
ja mam jeszcze 120, wiec spokojnie w to wchodze
Work Buy Consume Die

administ

No nie wiem, bo przepłacasz za sztukę po 10gr!  :shock: :?

Zyon

Ale tylko w sezonie zmiowym  :? A poza tym co jakis czas dostaje flaszke bimbru, wiec wychodze na zero :D
Work Buy Consume Die

administ

Obyśmy się na wiosnę ceną jaj nie zdziwili, chociaż ponoć teraz rocznie polskie kury znoszą około 7mld sztuk rocznie więc jakoś powinno starczyć, jak wegetarianie i inne cholesterolowe mitomany nie "wyginą" do reszty...  8)
Bo średnio dwa jajca na głowę, na dobę, to trochę mało...  :?
Może Unia da?  :wink:

renia

Słyszałam, że Unia zachowuje się podobnie jak kurtyzana. 8) Chętnie i dużo daje, ale za wszystko trzeba będzie zapłacić, wszystko zwrócić jej z nawiązką... :?

Blackend

To zmartwienie przyszłych pokoleń, teraz jak daje, to trzeba brać  :twisted:

MariuszM

Cytat: admin w 2013-10-24, 11:02:22
prof. dr hab. Stanisław Berger
CytatW swych poszukiwaniach spotkałem wielu ludzi życzliwych, którzy pomagali mi, w miarę możności w dalszym zajmowaniu się problemem. W różnych okresach, w różny sposób udzielali mi swego wsparcia następujący ludzie: prof. Julian Aleksandrowicz, prof. Stanisław Berger, Bronisława Chrząszcz, Jerzy Grotowski, Premier Piotr Jaroszewicz, V-ce Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego Mieczysław Kazimierczuk, red. Stanisława Podgórska, doc. Czesław Półtorak, dr Włodzimierz Ponomarenko, prof. Henryk Rafalski, Marian Spychalski, red. Jerzy Surdykowski i inni.
Może nie będzie aż tak "ciężko"... :)
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=162

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-10-26, 08:58:32

"Zwycięzca bierze wszystko, przegrany... "- wiadomo. ;) :D

Mirek

Cytat: Radzio w 2013-10-28, 05:22:34
Cytat: Blackend w 2013-10-26, 08:58:32

"Zwycięzca bierze wszystko, przegrany... "- wiadomo. ;) :D
Jakieś takie mam przeczucie, że będzie podobnie jak jest. Zwycięzcami będą ludzie na ŻO, ale nie będziemy w większości.
Większość będzie zmanipulowana przez masmedia - ramię Wielkich Pieniądzy.

administ

Ponieważ nie można działać wbrew Prawom Matki Natury, większość musi pozostać na zdrowej diecie wysokowęglowodanowej!  :D
I żadnej przykrości z tego powodu, ani wyrzutów sumienia nie należy czynić.
Albowiem trudno nie spełnić takiej prośby - "chleba naszego powszedniego daj nam...", - skoro tak ładnie proszą.  8)

Mirek

Cytat: admin w 2013-10-28, 07:45:21
Ponieważ nie można działać wbrew Prawom Matki Natury, większość musi pozostać na zdrowej diecie wysokowęglowodanowej!  :D
Albowiem trudno nie spełnić takiej prośby - "chleba naszego powszedniego daj nam...", - skoro tak ładnie proszą.  8)
Buuu,
Z bezsilnością jest mi ciężko.
"Przez rozum wiem", że 100% racji masz Adminie.
"Z porśód wielu dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle". Nawet moi bliscy proszą o chleb powszedni: dzisiaj rano córka pobiegła do piekarni i z matką, moją żoną - na moich oczach! - wrąbały po świerzej, dużej bułce.  :(
ręce i nogi się uginają...

renia

I co w tym takiego dziwnego? :shock: Przecież to typowe śniadanie... :shock: 8)

administ

Dostaną zdrową dietę wysokowęglowodanową, aby Matka Natura się nie rozeźliła!  :D

Marek Konopka

Cytat: Mirek w 2013-10-28, 08:03:27
(...) dzisiaj rano córka pobiegła do piekarni i z matką, moją żoną - na moich oczach! - wrąbały po świeżej, dużej bułce.  :(
... ale, ale...
Czyżby Cię Mirku kusił ten widok... świeży i duży...??
;-)

Radzio

Cytat: admin w 2013-10-28, 08:12:39
Dostaną zdrową dietę wysokowęglowodanową, aby Matka Natura się nie rozeźliła!  :D

Akurat Matka Natura jest nieco bardziej cierpliwsza od wszystkich "dietobiorców" i "dietodawców" razem wziętych. ;)
Ona nie ma w zwyczaju chodzić "na skróty", a już na pewno nie będzie po raz kolejny rozdawać tego, co już dawno uczyniła- bardzo dawno. :D

Cytat: Mirek w 2013-10-28, 08:03:27
Cytat: admin w 2013-10-28, 07:45:21
Buuu,
Z bezsilnością jest mi ciężko.
"Przez rozum wiem", że 100% racji masz Adminie.
"Z porśód wielu dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle". Nawet moi bliscy proszą o chleb powszedni: dzisiaj rano córka pobiegła do piekarni i z matką, moją żoną - na moich oczach! - wrąbały po świerzej, dużej bułce.  :(

Mirku! Nie spiesz się z rozdawaniem "racji", to przede wszystkim Twoja Rodzina, nie nasza. ;) :D