Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: admin w 2013-12-15, 18:21:25
Radzio!
Coś Ty taki popędliwy?  :shock:
Trzeba troszkę cierpliwości wykazać.  :wink:

Ja jestem niezwykle cierpliwy, rzekłbym nudny. :D
Ale mam zobowiązania, a te są- jak z pisma wynika- jednoznacznie zniecierpliwione. ;)
Staram się nie powtarzać pewnych stereotypów. Odpowiedź z prośbą o cierpliwość nie jest niczym niezwykłym, dla mnie.
Co w zestawieniu z powyższym cytatem i dla niewielu "poniższym wpisem" ;) stanowi Jedność w myśleniu. O! :lol:

administ

:lol:
I tak jesteś superrrr...  :D

Radzio

Dopóty, dopóki sam łyżką w michę trafię. ;) :D

administ

Właśnie, właśnie, bo później może być boleśnie...  :?  :wink:

Radzio

Zdaje się, że ma być nieco inaczej. Ja o Przyjacielu nie zapominam. :) Mam ich tak niewielu. :D

administ

Radzio

No co, trudny przypadek jestem, wymagający, ale "gupi" przy tym, cierpliwy, więc co tu pisać- pełnia "koła fortuny". ;) :lol:

administ

Marek Konopka

Cytat: Radzio w 2013-12-15, 16:55:09

Bardzo się cieszę, bowiem służby mundurowe, prócz podziału obowiązków cieszyły się i prawdopodobnie nadal cieszą specjalnymi przywilejami, w odróżnieniu od szarej masy. :D
Niektóre z nich nawet uzbrojone bywają i też nie przypadkowo. ;) :D

Ten konkretny mundur to wersja galowa, a nie "służbowa" i używany jest zaledwie kilka razy do roku...
:-)
W bieżącym roku musiałem sobie zafundować nowy... dopasowany do obecnych gabarytów...
;-)
"Uzbrojenie" przyznano mi co prawda w ubiegłym roku, ale wystąpiły okoliczności uniemożliwiające mi wzięcie udziału w obchodach barbórkowych A.D.2012 i owo "uzbrojenie" niestety przepadło :(
Nieobecni nie dostają...

Radzio

Ostatniego nie doczytałem. :)
Czyli wypożyczają. Z pewnością tak lepiej. Z szabelkami o swoje łatwiej się upominać. ;) A przecież wiadomo, że "w życiu ma być trudno, trudniej, po prostu ciężko". :D

Marek Konopka

Teraz wystąpię trochę w roli rzecznika Prezesa OSO...
;-)
Prezes przekazuje następujące informacje:

1. Obróbką materiałów z konferencji Zespołu Parlamentarnego nie zajmuje się OSO lecz ktoś inny.
2. Materiały na pewno zostaną udostępnione.
Prezes zapewnia - w tej kwestii trzeba zawsze stać na właściwym miejscu, bo jak u biegaczy - można spalić start.

(Prezes zawsze wybiera to, co dla OSO jest najlepsze!!!)

3. Jutro jedziemy na otwarcie nowego oddziału i o to chodzi, by nas było więcej, i by efekty były widoczne.

renia

Super.  :D A gdzie powstaje nowy Oddział?

Marek Konopka

Cytat: Radzio w 2013-12-15, 21:30:16
Czyli wypożyczają.
Niczego nie wypożyczają...
;-)
Mundur trzeba sobie kupić...
a "uzbrojenie" przyznają zasłużonym  :lol:
8)

;-)

Marek Konopka

Cytat: renia w 2013-12-15, 21:38:10
W Czeladzi.

renia

A to chyba wiem kto jest założycielem... :roll: Taka sympatyczna, młoda Babeczka... :D

Marek Konopka

Jutro wieczorem postaram się coś przekazać w formie krótkiej relacji...
;-)

renia

:D Nie musisz być słowny. Może być długa relacja...i jeszcze jakieś fotki :lol: :wink:

Marek Konopka

Radzio

Cytat: Marek Konopka w 2013-12-15, 21:42:30
Cytat: renia w 2013-12-15, 21:38:10
W Czeladzi.

A w jakie piórka zdobna jest Czeladź w "Czeladzi"? ;) :D