Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

NIESPODZIANKA z okazji "Mikołaja"

Zaczęty przez admin, 2009-12-03, 12:42:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

To świetnie!
Miłego oglądania...  :D

Opal

Cytat: admin w 2010-02-04, 13:12:38
śliczne te żonkile z pierwszego planu!  :D

Piękne kwiaty :) Bardzo lubię ich zapach.

admin

Też uwielbiam, gdy kwiecie(ń) pachnie!  :D

renia

Dobrze, że był ich tylko wazon, a nie kosz  :? ..wtedy w ogóle nie zobaczylibyśmy nic - poza nim.. :roll: :wink:

admin

admin

http://www.youtube.com/optymalni?gl=PL&hl=pl - tym razem Ciechocinek z 2004r. - trzy części z dziesięciu.  :D

renia

Spore bogactwo zasobów ma ta kopalnia ..wiedzy.. :D

admin

I jak ładnie i przystępnie przekazane...  :D

renia

Bym napisała, (ale nie wypada 8)) że gdybyś Ty opracował DO, to mało osób by zrozumiało to acetylo-coś-tam.. 8)

admin

:D - to wszystko zależy od stopnia zainteresowania tematem.

Blackend

Cytat: renia w 2010-02-10, 09:48:14
to mało osób by zrozumiało to acetylo-coś-tam.. 8)

Własnie to jest fajne, że Admin obrał inną ścieżkę - obaj panowie wspaniale się uzupełniają.
O ile "łatwo" niektórym wykazać, że dr Kwaśniewski się myli  :lol: bo aby dotrzeć do każdego musi używać prostego języka, to z nadzieją czekam, aż znajdzie się ktoś kto wykaże jak bardzo myli się Admin - naukowo oczywiście i ze zrozumieniem biochemii oraz nauk podstawowych. Doczekam się? ;)  :mrgreen:

P.S.
Kiedyś dawno temu gdy zainteresowałem się ŻO mój wujek - diabetolog, ordynator szpitala, człowiek wielkiego serca (meloman) oddany swoim pacjentom dowiedziawszy się o moich zainteresowaniach ;) przeprowadził mi naukowe pranie mózgu. Własnie z "acetylo-coś-tam" ;) Na całe szczęście nic a nic z tego nie zrozumiałem i dalej swoje  :lol: ale tak poważnie dzisiaj byłoby mi łatwiej sporo się nauczyłem, a w tematach które mnie przerastają każdego mogę zaprosić tu i niech się wykaże ;)
Albo pewnie nic bym nie powiedział i szybko zmienił temat?  :roll:
Wujek zmarł 10 lat temu - miażdżyca  :(

renia

Zgadzam się z Twoją opinią. Ja jestem całkowitym laikiem w sprawach biochemii, ale gdy tłumaczę komuś, że spożywany cholesterol nie odkłada się w tętnicach, tylko ten, który powstaje w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami - to na mnie patrzą  :shock: jak na kosmitę.. :lol:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2010-02-10, 18:00:18

Zgadzam się z Twoją opinią. Ja jestem całkowitym laikiem w sprawach biochemii, ale gdy tłumaczę komuś, że spożywany cholesterol nie odkłada się w tętnicach, tylko ten, który powstaje w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami - to na mnie patrzą  :shock: jak na kosmitę.. :lol:

Nie jak na kosmitę, Reniu, a jak na autorytet. Szczęka im opada, czapkę z głowy zdejmują  :lol:   :D

Ale się uśmiałam, do łez, dzięki.   

renia

Cieszę się, że mogłam Cię rozbawić.. :D o to trudniej w dzisiejszej rzeczywistości, niż o smutek.. :roll:

Teresa Stachurska

Tego to trzeba się nauczyć na pamięc i fachowcom bobu zadawać, może kardiologom.
Masz talent :D 

renia

Może wystąpie w programie o takiej nazwie.. :roll: :lol:

Teresa Stachurska

Noooo . Limuzynę dostaniesz i będziesz nas wozić, gdzie... się Ci tylko zamarzy :) 

renia