Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta.

Zaczęty przez admin, 2009-12-23, 16:22:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-01-09, 10:45:38
O jest i Grzesiu recykling , jak się podnieca... :)
Obalam mit uwaga. Przy 30g Ww i dużej ilość B nie można osiągnąć orgazmu, ;) nie wspominając o ochocie na seks,ponieważ ilość estrogenów śmiga na poziomie podłogi. To z testosteronu powstaje większość estrogenu,który powstaje z cholesterolu czyli z Ww  :lol: :lol:. W przypadku nagrywajki i Jarmułki cała para idzie w tetryctwo, zgorzkniałość połączone z wieczną pretensją do życia w stylu" po co żyje i dlaczego u optymalnych Lachów" ;)
Gdy doda się do 30g Ww wysiłek fizyczny impotent murowany  :twisted: :lol: 8)

Zgoda. Przy 30g ww sex ma być właśnie na poziomie podłogi, przecież estragon nie rośnie na drzewach. Chyba że partnerka na drzewo ucieknie, ale gdzie teraz takiej samicy szukać. ;) :lol:

Gavroche

Znaleźć się znajdzie :D
Ale brzydko się to nazywa i naganne moralnie podobno 8)

Radzio

Na które Ty drzewo patrzysz. :shock:
Z pewnością nie na ucywilizowane. :D ;)

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-01-09, 10:54:03
I ten mechanizm można wykorzystać do kastrowania na przykład........ w tym księży
Tanio,zdrowo i skutecznie :)

Kastraci też będą mieli popieprzone potrzeby.
Ten trop w dalszej części wiedzie do ograniczenia populacji, selekcji niemowląt, a w konsekwencji... Sparta  przestała istnieć. :D
Ałaaaaa. :lol:
A co na to Lach. Lach to czysta dusza, choć niekiedy w skundlonej nieco szacie. :D
Ahuuuu! :lol:

Gavroche

Księża muszą być przy korycie :D
Znieść celibat zamiast trwonić białko.

renia

Zajrzałam na DD i się rozczarowałam... :? cieńko piszczą... :roll: pomysły im się kończą, albo już zachrypnęli od tego szczekania... :? Powtarzają się o peruczkach... :lol:

administ

Cytat: renia w 2014-01-09, 18:42:17
Powtarzają się o peruczkach... :lol:

A to świetnie, bo Dr używał peruki właśnie dla takich pożytecznych mędrców!  :D  :wink:
Aby meritum w DO nie mogli dostrzec...  :lol: 8)

Gavroche

Cytat: admin w 2014-01-09, 18:48:37
Cytat: renia w 2014-01-09, 18:42:17
Powtarzają się o peruczkach... :lol:

A to świetnie, bo Dr używał peruki właśnie dla takich pożytecznych mędrców!  :D  :wink:

Mi się zdaje, że widziałem okładkę książki, gdzie był normalnie łysy :D

renia

I tak mi się lepiej podobał... :D Ale w tamtych czasach peruki były modne... :D

administ

Cytat: Gavroche w 2014-01-09, 18:50:09
był normalnie łysy :D

Ale jak był normalnie łysy, to na ulicy się nie mógł pokazać, bo przechodnie chcieli, aby cudownie leczył każdego chętniego, więc zmienił oficjalny image na tupecik i jak chciał sobie z wnuczkiem po Ciechocinku w spokoju pospacerować, to wychodził na łyso!  :D
Strasznie męcząca była ta peruka, bo żadnej prywatności na ulicy nie było!  :shock:  :?
A pożyteczni mędrcy pewnie myślą, że to tak na pokazanie, że włosy mogą na DO odrosnąć!  :shock: :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-01-09, 18:52:20
Też myślałem, że to ze względu na czasy w jakich Doktor wyrastał...

renia

Cytat: admin w 2014-01-09, 19:02:08
Cytat: Gavroche w 2014-01-09, 18:50:09
był normalnie łysy :D

Ale jak był normalnie łysy, to na ulicy się nie mógł pokazać, bo przechodnie chcieli, aby cudownie leczył każdego chętniego, więc zmienił oficjalny image na tupecik i jak chciał sobie z wnuczkiem po Ciechocinku w spokoju pospacerować, to wychodził na łyso!  :D
Strasznie męcząca była ta peruka, bo żadnej prywatności na ulicy nie było!  :shock:  :?
A pożyteczni mędrcy pewnie myślą, że to tak na pokazanie, że włosy mogą na DO odrosnąć!  :shock: :lol: :lol: :lol:

Ale jak zamieszkaliście we Wloclawku w lesie, to macie chyba spokój... :roll: żadne coolery tam nie chodzą... :roll: :lol:

administ

Można chodzić do woli i na łyso, i czapce, i nikt nie zaczepi!  :D

renia

Cytat: Gavroche w 2014-01-09, 19:04:33
Cytat: renia w 2014-01-09, 18:52:20
Też myślałem, że to ze względu na czasy w jakich Doktor wyrastał...

Mój jeden wujek też nosił tupecik... :D 8) Jak byłam nastolatką, to bardzo podobały mi się peruki,  8) ale były strasznie drogie. :? Niektóre panie kazały u fryzjera sobie robić fryzurę a'la peruka... :D :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-01-09, 19:07:29
Można chodzić do woli i na łyso, i czapce, i nikt nie zaczepi!  :D

Nawet możesz w warzywniaku się "mądrować"... :lol:

administ

Ale zgodnie z formułą 5*wio, szpinak, cebula, pomidorowy likopen na chorysterol - czyli E-160d - czego przezornie nie wspominam i mrożonka warzywna pięciu przemian wchodzi w zakres mądrowania w warzywniaku!  :lol:

renia

Mógłbyś im tak chociaż formułkę 4 *s podsunąć. Szpinak, seler, szczypior i sałata... :D

administ

No co to to nie, bo jeszcze Witold będzie miał pretensje, że spaczam jego wiekopomne dzieło!  :wink:  :D