Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta.

Zaczęty przez admin, 2009-12-23, 16:22:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zyon w 2013-12-26, 20:01:04
Cytat: renia w 2013-12-26, 19:36:50
Cytat: Zyon w 2013-12-26, 19:26:46
Cos nowego wyszlo? Grzegorz-walka radioelektroniczna i gosia sa ex-kochankami? Czy mzoe cebulak znowu wkleil cos o uzaleznieniu od internetu zapominajac, ze sie pozegnal i obiecal zajrzec dopiero po nowym roku?   :lol: :lol:

Rec-wiem "wie" bez podawania argumentów, że DO szkodzi, bo przeczytał książkę Ponomarenki i po prostu wie... :shock: :lol:
Nic a nic im nie przeszkadza, ze ta "dieta Ponomarenki" to tylko teoria, bo jej autor nawet w praktyce jej nie przetestowal a dodatkowo zszedl byl w warunkach mocno  podwazajacych wiarygodnosc tychze "odkryc"  :lol: Ale co tam, niewazne, wazne, ze tak napisal, a ze nie sprawdzil? Nie wazne  :lol:

Cooleś napisał, Rec-sio potwierdził i wszystko gra... 8) :lol:

renia

Chyba w Święta oni mają podwójną stawkę za post... :roll: Recsio sporo ujada, będzie miał niezłe żniwa...

Zyon

W dni swiateczne zawsze jest podwojna stawka. Wazne, ze gadaja hehe to sie liczy
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum :lol:
A Cooler pewno jeszcze później...
Staryście a głupiście.
A podobno wysokie białko takie dobre jest :D

renia

Cytat: Gavroche w 2013-12-26, 20:18:47

Ale gusię szybciej... :roll: ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy... :roll:

renia

A Cooler pewno jeszcze później...
Staryście a głupiście.
A podobno wysokie białko takie dobre jest :D

Pewnie źle z nami... :lol: wiadomo niskie białko nam zaszkodziło... :? :lol: A im co?  :shock: Objawy są straszne... schizofrenia, hipokryzja i plucie jadem...:shock: :lol:

Teresa Stachurska

renia

Nie wiem czy da jakieś wirtualne alkomaty... :roll: ale na pewno oni trzeźwo nie myślą... :? Mają obsesję na punkcie DO. DOholizm. Na pewno po nocach im się to śni...Nic innego ich nie interesują. Czasami innym tematem się na chwilę zajmą, ale i tak mają ten sam wniosek... :? :lol: Nie wiem czy mają szansę na wyjście z tego... :roll: pewnie mają  :roll: w ten sam sposób jak ich śp. Idol... :?

renia

Cytat: renia w 2013-12-26, 20:48:20

Ale gusię szybciej... :roll: ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy... :roll:

Może teraz będzie jeszcze weselej, bo doszła Franciszka - fanka JW... :shock: :lol:

renia

Ale tutaj to już nie wytrzymałam, poryczałam się jak bóbr... :cry: taka przyjaźń to jest chyba tylko w filmach... :roll: :lol:

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=232601#232601

Zyon

Cytat: renia w 2013-12-26, 21:15:15

Może teraz będzie jeszcze weselej, bo doszła Franciszka - fanka JW... :shock: :lol:
Franciszka?  :shock: Robi sie jakas telenowela, niedlugo jw sie pogubi w tych lewych kontach albo biedny molar nie wyrobi :D Dajcie jakis namiar, ostatnio jakos nie mam czasu na czytanie tych inteligentow  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

To oficjalna wersja  :lol: Ale prawda jej przeczy  :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Zyon

Oj moze i ja zaloze sobie kilka klonow w nowym roku coby podkrecic atmosfere, pokadzic i troche poreklamowac  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2013-12-26, 21:54:19
Cytat: renia w 2013-12-26, 21:15:15

Franciszka?  :shock: Robi sie jakas telenowela, niedlugo jw sie pogubi w tych lewych kontach albo biedny molar nie wyrobi :D Dajcie jakis namiar, ostatnio jakos nie mam czasu na czytanie tych inteligentow  :lol:

Tutaj jest Franciszka - jak żywa... :roll: :lol: http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=232606#232606

administ

Cytat: Zyon w 2013-12-26, 22:03:22
Oj moze i ja zaloze sobie kilka klonow w nowym roku coby podkrecic atmosfere, pokadzic i troche poreklamowac  :lol: :lol:

No, no i dobrze byłoby odgrzać temat maszyn jądrowych na pustyni, jako podstawy Diety Optymalnej, że o lansowaniu "formuły30g" nie wspomnę.  :D
Nie wiem, czy ten cooleś nie powinien jakiej nagrody dostać?  :roll:
Tak pięknie reklamuje DO!  :D
Nie to co "vvv" - zamilkł i nic o Diecie Optymalnej, ani o Doktorze, a miał szansę na wycieczkę pojechać!  :wink: :mrgreen:

Zyon

Cytat: admin w 2013-12-27, 08:17:00
Cytat: Zyon w 2013-12-26, 22:03:22

No, no i dobrze byłoby odgrzać temat maszyn jądrowych na pustyni, jako podstawy Diety Optymalnej, że o lansowaniu "formuły30g" nie wspomnę.  :D
Da sie zrobic :D Cos wymyslimy  :lol:

ps. pozdro dla ciotki Molki, bo wiem, ze nas uwaznie czyta  :D :D
Work Buy Consume Die

administ

I koniecznie o tupeciku Dr-a i jajecznicy zamiast mózgu!   8) :D

Teresa Stachurska

Mnie dziś wmawiano, że "Doktor Kwaśniewski zmarł na udar a jego klinikę przejął asystent". I zaprzeczanie nie pomogło...

administ

A o jaką "klinikę" chodzi, bo o ile wiem, to prowadziliśmy razem Akademię Zdrowia "Arkadia", ale to było w latach 1987-90 i więcej Doktor już żadnej działalności gospodarczej nie prowadził.  :roll: