Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta.

Zaczęty przez admin, 2009-12-23, 16:22:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

renia

A, to Rec-sio... taki "mądry"... :lol: Nie czytał a krytykuje i był (albo wył - jakoś tak)  :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-01-13, 13:42:56
A, to Rec-sio... taki "mądry"... :lol: Nie czytał a krytykuje i był (albo wył - jakoś tak)  :lol:
Grzesio gamoń, nawet białka nie umie zliczyć.
A krzyczy, że tyle go je :lol:
Ciekawe skąd wie?

Zyon

Grzes ma wyznaczona misje i musi pisac to co pisze, choc co chwile sobie zaprzecza albo popisuje sie niewiedza. Wazne, ze w kazdym poscie na Kwasniewskiego napyszczy i o to chodzi ;)
Work Buy Consume Die

renia

Zajrzałam na DD. To już się nudne robi.  :? Czy te autodialogi im się nie znudzą? Sporą ścieżkę klonową już wydeptali i są w marszu nieugięci... :evil: :lol: raz, dwa, lewa... :lol:

administ

Ciekawe skąd nagle "lotników" wytrzasnął?  :shock:
Może podam linka, aby siem dokształcił - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=336
Czytaj Recu, abyś widział, jakiś pożyteczny mędrzec.  :D
Nie pierwszy i nie ostatni...  8)

Zyon

Ja tam wchodze jak mam przerwe na kawe, lunch czy cos, chwila relaksu. Kiedys zagladalem na slynne f23 czyli forko o2 zeby sie posmiac z niezobowiazujacej i bezinteresownej glupoty, teraz zagldalam na DD i musze przyznac, ze pare razy udalo im sie mnie rozmieszyc tak "na serdecznie" :D Bo smiech to zdrowie  :D
Work Buy Consume Die

renia

Tematy nie rozchodzą sie naturalnie tylko nieumiejetnie sa programowane. Raz o białku, nagle o OSBO, skok na ph, Ponomarenko, potem Policjant i nowu zjazd na biało... :lol: Czasem jeszcze na smalcu się poślizgną... :?

Zyon

Cytat: admin w 2014-01-13, 13:55:36
Z codziennego briefingu  8)

To bardzo popularna forma sterowania, zwlaszcza w partiach politycznych :D
Work Buy Consume Die

administ

A! Preparowane teksty na temat...  :? :lol:
Pożyteczny mędrzec.  :D

Zyon

I nawet o tym nie wie, ze jest sterowany  :lol: Jest przekonany, ze to jego wlasne poglady, ktorych jeszcze niedawno nie mial  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-01-13, 14:10:42
I nawet o tym nie wie, ze jest sterowany  :lol: Jest przekonany, ze to jego wlasne poglady, ktorych jeszcze niedawno nie mial  :lol:
Cooler awansował ze trzy punkty.
Z forumowego trola-niedojdy, na partnera do rozmowy :D

renia

On pewnie te 3 książki Doktora "Odpowiedzi na listy" zna na pamięć... :D :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-01-13, 13:57:24
Cytat: admin w 2014-01-13, 13:55:36
Z codziennego briefingu  8)

To bardzo popularna forma sterowania, zwlaszcza w partiach politycznych :D
Wicio musi podawać bardzo skąpe wytyczne :lol:
Nie dopisał mundremu, że ptaki nie defekują podczas lotu :D
Popatrz Grzechu pod drzewami...

Gavroche

Zyon

Jest taka stara maksyma, ktorej zdaje sie holduje Radio Electronic Combat, dosc znana - "nie znam sie, to sie wypowiem".

Wczesniej cos bajdurzyl o zakwaszaniu przy oddychaniu, gdzie mu Molka napisala wprost, zeby sie nie odzywal jak nie ma pojecia. Grzes grzecznie powiedzial, ze tak zrobi....po czym za chwile znowu swoja katarynke odpalil  :lol: On ma misje wiec musi gadac, nawet jezeli sa to w wiekszosci kompletne bzdury.
Work Buy Consume Die

renia

Ja bym chciała z nimi na żywio rozmawiać. Ciekawe jacy mądrzy by byli? Jak ten "karwa" z Teresy blogu ujadał, a w realu cicha myszka... :? :lol:

MariuszM

w ten sposob leczy śie kompleksy i brakuje mnie coolturzysty ;)

Radzio

Cytat: renia w 2014-01-13, 14:49:34
Ja bym chciała z nimi na żywio rozmawiać. Ciekawe jacy mądrzy by byli? Jak ten "karwa" z Teresy blogu ujadał, a w realu cicha myszka... :? :lol:
Tynfa wart.

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2836.msg265772#msg265772