Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

LEKARZ OPTYMALNY

Zaczęty przez malutki, 2010-02-22, 16:30:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

malutki

Witam ,macie moze namiary na jakiegos lekarza optymalnego z okolicy Cieszyna lub Ustronia? :lol:

malutki

czyzby w srod optymalnych na forum nie bylo zadnego CESAROKA :D

BACA

W Ustroniu jest hotel colonia i tam jest Arkadia z lekarzem opty. Patrz Optymalni - w każdym jest reklama

BACA

Jest jeszcze jeden hotel z dr Kuną. Są jeszcze inni ale Admin Ci wszystko powie.

Asia

Mógłby mi ktoś polecić dobrego i sprawdzonego lekarza optymalnego z Katowic lub Sosnowca?
Google mi wyświetliło kilku i nie potrafię się zdecydować  :lol:.
Chciałabym się wybrać do specjalisty żebyśmy razem przy rozmowie mogli znaleźć błędy które popełniam w diecie, bo sądząc po słabych efektach coś robię źle  :?.

admin

A dlaczego "ktoś" ma ci polecać, skoro od tego jest OSBO. Zadzwoń, zapytaj i masz pewność, że dobrze trafisz.

Asia

Dziękuję za odpowiedź. Teraz wiem gdzie szukać.

admin

Radzio

Siódmego kwietnia miałem wyznaczoną wizytę u lekarza optymalnego  Mariusza Głowackiego (o właśnie, a pro po wizyt prywatnych- koszt to 80PLN) i dzisiaj dostałem telefon od jego asystentki, że spotkanie musimy przełożyć na 14-go.  :(
Uważam to za świetną okazję, żeby zastosować w praktyce sentencję o cierpliwości. :D :D :D

P.s.
"... tak hartowała się stal." ;)

Teresa Stachurska

Pewnie za utrudnienia będzie bonifikata... Znacząca, oczywiście :) 

Radzio

No i byłem.
Tereso, bonifikata polega na zaaplikowaniu "końskiej" dawki pądu selektywnego. ;) :) :D

Tzn. młodziutkie asystentki ;) będą traktować mnie (samca  8)) prądem 15 razy- dawka maksymalna. (jakbym "Seksmisję" na żywo oglądał) :D
Mam nadzieję, że prądy nie zrobią ze mnie warzywka, czułbym się wtedy naprawdę nieoptymalnie. ;)  :shock: :lol:
Aha, z racji rowerowych "galopad" BTW  zostało zaakceptowane- czyli trzymam proporcje w rozsądnych normach. 

renia

Uważaj przy tych prądach, żeby coś przypadkiem nie zaiskrzyło.. 8) :wink:

Radzio

Facet to słabowite zwierzątko domowe ;)  :D :oops: :mrgreen:

renia

A teraz "Radzio" poważnie (ja poważnie 8)) codziennie na te prądy musisz dojeżdżać? Przez 15 dni? Daleko?

Radzio

Zabiegi mam "nieomalże po drodze" do pracy. Przydało się ubiegłoroczne wczesne wstawanie. ;) :D

renia

No to jesteś Szczęściarz.. :D ( jak ten kot Alf'a z planety Malmac.. :lol:)

Radzio

Podobno głupim szczęście sprzyja ;) :D

Teresa Stachurska

renia

Cytat: renia w 2010-04-15, 14:03:06

No to jesteś Szczęściarz.. :D ( jak ten kot Alf'a z planety Malmac.. :lol:)

Planeta była Melmac.. 8)
..ale ważniejsze, żeby prądy były dobrze dostosowane i skuteczne.. :D

Radzio

Prądy są skuteczne, tyle że to kwestia czasu i odrobiny "co drugiego" szczęścia ;).

Na przykład wczoraj przy okazji zabiegu "wysuszyło" mi śluzówki w nosie,
bo przy jeżdżeniu rowerem w niskich temperaturach i zanieczyszczonym, miejskim powietrzu troszkę wilgotnieje mi w nosie. ;) :)

Dzisiaj, po zabiegu "wnętrze" nosa pozostało wilgotne. ;) :)