Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jak ja nie lubię tych słów "a nie mówiłam" :lol: . Specjalnie urlop z sierpnia na czerwiec przełożyliście... :roll: :wink: :lol:

adampio

W sierpniu jest tam za cieplo, wiec szkoda urlopu, dlatego w czerwcu...w koncowce czerwca. :lol:

WojciechS

Jaki pas!
Lecimy na Sycylię...  :lol:

renia

A to zrobimy im niespodziankę... :lol:

WojciechS

Wolałbym Capri,
ale na taką pięćdziesiątkę to inna wyspa też ujdzie.  :lol:

renia

Najważniejsze, żeby Oni nie czuli się tam osamotnieni... 8) :lol:

renia

Czego nie robi się dla przyjaciół... :roll:  :mrgreen:

WojciechS

adampio

Zamowie internet i bedziemy w kontakcie, bez obaw. :lol:

WojciechS

Po co internet, jak będziemy 2-3 leżaki dalej?  :shock:

renia

Wyskoczymy nagle (jak pajac z pudełka) i zawołamy SURPRISE :lol: A Ty Będziesz udawał zadowolonego... :lol: :wink:

adampio

Nie, nie bede udawal, to pbedzie naprawde  :lol: przyjemna nuiespodzianka :P :shock: :D

renia

No to będą wtedy optymalne wakacje :wink:. Ciekawe ilu osobowe tam są gondole :roll: :lol:. Będziecie mieli stasznie romantycznie  8) :lol:.

renia

Iluosobowe razem, chyba, że wolicie osobno :lol:.

Dasna

WojciechS

Ja tam gondoli nie wymagam, bo zamierzam leżakować...  :D

renia

No to mają szansę na samotną, romantyczną podróż. Ale w leżakowaniu wypada Im pomóc 8).

PS. "adampio" córa była w Wenecji w zeszłym roku i mówiła, że tam jest brud i smród :x.

Teresa Stachurska

Florencję polecam  :)  I Sienę. Sycylię też. A w Mediolanie (chyba) jest muzeum jedwabiu.

kristan

No , to polećmy z życzeniami , jak w tytule wątku.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim uczestnikom forum , z Adminem na czele , dużo Radości , Miłości i dostępu do Prawdy. Te Trzy Ideały są kluczem do uzyskania doskonałego zdrowia , sukcesu oraz wszelkiej pomyślności w życiu osobistym , jak i rodzinnym.
I tego Wam ,przede wszystkim życzę.