Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gwidon

...obaj wiemy , ze ani ty ani ja mu nie pomozemy  juz chyba-to jest jego profesja i chyba bedzie mu z tego ciezko juz wyjsc prawdopodobnie 8)...

Teresa Stachurska

Znam trzech panów, którzy z alkoholizmu wyszli...

renia

Niektórzy wychodzą  :roll: ...ale większość na czterech albo nogami do przodu.. :(

Teresa Stachurska

Trzeba mieć szczęście do ludzi... I wsparcie od nich. Otoczenie to najistotniejszy kapitał dla człowieka.

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-06-22, 20:45:29
Trzeba mieć szczęście do ludzi... I wsparcie od nich. Otoczenie to najistotniejszy kapitał dla człowieka.

Najważniejsze jest to, żeby pijacy sam chciał przestać - sama rodzina i przyjaciele - to za mało.. :(

Sandman80

Wszystkiego Najlepszego Adampio

BACA

Adampio - samych sukcesów   .... BACA

adampio

Bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia.

Milego dnia.

renia

No i leci Ci już 50-ty roczek.. :mrgreen:

adampio

Ano leci. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze lecial......czyli powoli. :lol:

renia

Tobie dopiero  kończy się ta pierwsza (gorsza :wink:) połowa życia... :roll: najlepsze jeszcze przed Tobą.. :wink:

renia

Chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się urodzin dla "sewero"  :D
- tak w tym roku wypada, że urodziny będziesz świętować w arkadii a nie tutaj.. :roll:

Życzę Ci mnóstwo zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń...

[załącznik usunięty przez administratora]

adampio

Zycze rowniez wszystkiego najlepszego, dozo zdrowia i slodycy Adam Tobie zycy. :lol:

Teresa Stachurska

Severo,

ja również jeszcze 100 zdrowych i przyjemnych lat życzę  :)   :)   :) 

BACA

Sewero - najlepsze życzenia od wszystkich góroli

sewero

Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia. Zalujcie ze nie ma was tutaj z nami. Pozdrawiamy ja i Renia

renia

..a raczej to my żałujemy.. :(

renia

"SylwiazŁodzi" w dniu urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia: szczęścia, zdrowia, pociechy z najbliższych i spełnienia najskrytszych marzeń.. :D   

[załącznik usunięty przez administratora]

BACA

SylwiazŁodzi - najlepsze życzenia z okazji urodzin od krakowiaków i smoka wawelskiego.