Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy

Zaczęty przez Zonia, 2010-09-10, 03:06:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:10:13

Dzisiaj dowiedziałam się co będę robić na sylwestra. Będę wnuka bawić.. :lol:

Mnie jeszcze długo to nie grozi  :lol:

renia

No, żebyś się nie zdziwiła.. :shock: Czas szybko leci, dzieciaki się starają.. 8) może już na przyszłego sylwestra będziemy się bawiły  razem.. 8) a a a kotki dwa.. :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:15:09
No, żebyś się nie zdziwiła.. :shock: Czas szybko leci, dzieciaki się starają.. 8) może już na przyszłego sylwestra będziemy się bawiły  razem.. 8) a a a kotki dwa.. :lol:

Na przyszłego sylwestra to chyba jednak nie da rady. Ślub w czerwcu, a z tego co wiem, to na razie mają inne plany :)

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:17:26

No wiesz, dzieciaki nie zawsze interesują się planami.. 8) 8) :lol: :P

Zdarzyć wszystko się może, ale sylwester na pewno odpada :)
Najważniejsze, że synową będę miała optymalną :)

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:21:40
Taką naprawdę Optymalną? To znaczy stosującą DO?

Co prawda dopiero raczkującą, ale zażarcie się uczy i na tyle, na ile daje radę, stosuje DO.
A dzisiaj zmyłam jej głowę za hipsy, które jadła bo była głodna, okazało się, że jada za mało tłuszczu :roll:

renia

No wiesz co.. :shock: jak Ty możesz niedoszłej jeszcze synowej "zmywać głowę".. zostaniesz niedobrą teściową,  :evil:  zanim w ogóle zostaniesz teściową.. :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:29:13
No wiesz co.. :shock: jak Ty możesz niedoszłej jeszcze synowej "zmywać głowę".. zostaniesz niedobrą teściową,  :evil:  zanim w ogóle zostaniesz teściową.. :lol:

Spokojnie Reniu, robię to bardzo pieszczotliwie  :D

Zonia

Dzisiaj byli u mnie, a jak się spotykamy to tylko o ślubie lub o DO rozmawiamy  :D

renia

Cytat: Zonia w 2010-11-05, 22:34:00
Spokojnie Reniu, robię to bardzo pieszczotliwie  :D

Ja myślałam, że od razu jej kubeł zimnej wody na głowę wylewasz.. :lol: :lol:

renia

Cytat: Zonia w 2010-11-05, 22:35:35
Dzisiaj byli u mnie, a jak się spotykamy to tylko o ślubie lub o DO rozmawiamy  :D

A my o wnuku..co nowego się nauczył.. :lol: dzisiaj nauczył się wytykać język.. :lol: :lol: :P

Zonia

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:37:39
Cytat: Zonia w 2010-11-05, 22:35:35

A my o wnuku..co nowego się nauczył.. :lol: dzisiaj nauczył się wytykać język.. :lol: :lol: :P

Ciekawe kto go tego nauczył  :P

zeto555

Cytat: renia w 2010-11-05, 22:29:13
Tesciowe przewaznie sa wredne i nic juz tego nie zmieni moje Panie :)

renia

Tak już to się dziwnie na tym świecie utarło. Ale ja postaram się ten stereotyp obalić.. :lol: :wink:

WojciechS

Cytat: zeto555 w 2010-11-06, 00:05:30
Tesciowe przewaznie sa wredne i nic juz tego nie zmieni moje Panie

A moja teściowa była do samego końca bardzo dobrą kobietą...
Ale faktycznie teściowa, to zawsze...
No mamusia naszej drugiej połówki.  :wink:

Iga

Cytat: zeto555 w 2010-11-06, 00:05:30
Tesciowe przewaznie sa wredne i nic juz tego nie zmieni moje Panie :)
Jak w małżeństwie źle się dzieje,to wina jest dwóch stron;...żony i teściowej.  :P
PS.Ja mam dobrą teściową.  8)