Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy

Zaczęty przez Zonia, 2010-09-10, 03:06:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iga

Ja też ostatnio zgubiłam.Na tę okazję dziś musiałam sobie trochę podjeść pierniczków,żeby go odnaleźć.  :lol: Nie wiem,czy to coś dało,bo i też ćwiczyłam sobie 45 min.  :roll:
Pewnie trzeba sprawdzić. ;)

Zonia

Cytat: Iga w 2010-11-23, 00:44:48
Ja też ostatnio zgubiłam.Na tę okazję dziś musiałam sobie trochę podjeść pierniczków,żeby go odnaleźć.  :lol: Nie wiem,czy to coś dało,bo i też ćwiczyłam sobie 45 min.  :roll:
Pewnie trzeba sprawdzić. ;)

W Twoim przypadku będziesz musiała się bardziej postarać by ten kilogram odnaleźć :)
U mnie to idzie bardzo szybko :(
Chwila nieuwagi i się rozrastam :(, szybciej o wiele niz niknę  :D

Iga

Sprawdziłam jak to jest.Jak się wykonuje ćwiczenia mniej intensywnie przez np. 45 min,do godziny,to wtedy się chudnie.100% sprawdzone.Ale trzeba na tyle intensywnie,żeby się spocić.Przy tętnie np. 125-130 uderzeń na minutę.W jeden dzień można schudnąć jeden kilogram.  8)

Iga

Zoniu,że zapytam.Masz jeszcze coś do zrzucenia? A jeśli tak,to ile? Bo znalazłam fajne ćwiczenia i widzę,że działają na spalanie tkanki tłuszczowej.Ja zaprzestałam,bo przecież coś cholera trzeba mieć.  :lol:

Zonia

Cytat: Iga w 2010-11-23, 00:52:10
Sprawdziłam jak to jest.Jak się wykonuje ćwiczenia mniej intensywnie przez np. 45 min,do godziny,to wtedy się chudnie.100% sprawdzone.Ale trzeba na tyle intensywnie,żeby się spocić.Przy tętnie np. 125-130 uderzeń na minutę.W jeden dzień można schudnąć jeden kilogram.  8)

Ooo, to by było coś dla mnie :)
Chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 5 kg  :D

Iga

Proszę bardzo;
http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC_WtirM&feature=related
Na serio to działa,bo schudłam kilogram w jeden dzień,ale ćwiczyłam wtedy dwa razy po 45 min,zlana byłam potem,no i spacer.

Zonia

Cytat: Iga w 2010-11-23, 01:37:56
Proszę bardzo;
http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC_WtirM&feature=related
Na serio to działa,bo schudłam kilogram w jeden dzień,ale ćwiczyłam wtedy dwa razy po 45 min,zlana byłam potem,no i spacer.

Nooo, teraz wiem dlaczego straciłam ostatnio ten kilogram  :D
Te ćwiczenia do złudzenia przypominają moją pracę przy malowaniu i tapetowaniu  :lol:

WojciechS

Zasada jest dość prosta: gnuśność fizyczna prowadzi do gnuśności umysłowej.  :(

renia

Cytat: Zonia w 2010-11-23, 02:12:39
Nooo, teraz wiem dlaczego straciłam ostatnio ten kilogram  :D
Te ćwiczenia do złudzenia przypominają moją pracę przy malowaniu i tapetowaniu  :lol:

Mnie najbardziej odchudza stres...jeśli mam jakieś klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć..  :( Ale tej metody nikomu nie polecam.. :wink: :wink:

slawek

Cytat: renia w 2010-11-23, 08:54:32
Mnie najbardziej odchudza stres...je¶li mam jakie¶ klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć.. :( Ale tej metody nikomu nie polecam.. :wink: :wink:
Renia nie podpuszczaj, kiedy ty masz czas pracować ;P

Iga

Mnie najbardziej odchudza stres...
Wiem,to jest rebus  :idea: Jeśli usuniemy ze słowa "stres" litery; "t" "r"  ,a wstawimy przed drugie "s" literę "k",wówczas dowiemy się,co tak naprawdę jest przyczyną chudnięcia  :lol:  :mrgreen:

renia

Cytat: slawek w 2010-11-23, 09:46:49
Mnie najbardziej odchudza stres...je¶li mam jakie¶ klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć.. :( Ale tej metody nikomu nie polecam.. :wink: :wink:

Nie polecam. A na nadzór sklepu znajduję czas. Towar też często przywożę. Problemy zdarzają się z pracownikami i urzędami.. A co? Myślałeś, że ściemniam.. :roll:

renia

Cytat: Iga w 2010-11-23, 10:00:36
Wiem,to jest rebus  :idea: Jeśli usuniemy ze słowa "stres" litery; "t" "r"  ,a wstawimy przed drugie "s" literę "k",wówczas dowiemy się,co tak naprawdę jest przyczyną chudnięcia  :lol:  :mrgreen:
:lol: ..sprytne.. :lol: ..może jest przyczyną, ale eliminuje stres.. :P

renia

Cytat: slawek w 2010-11-23, 09:46:49

Wyobraź sobie, że nie każdy musi pracować minimum 8 godzin i nie każdy musi zaraz kłamać.. :roll:

slawek

Cytat: renia w 2010-11-23, 10:09:39
Nie polecam. A na nadzór sklepu znajduję czas. Towar też często przywożę. Problemy zdarzaj± się z pracownikami i urzędami.. A co? My¶lałe¶, że ¶ciemniam.. :roll:
Oki oki tylko jeszcze jakbyś mogła podać adres sklepu ??? może zajrzę ;)

Zonia

slawek