Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy

Zaczęty przez Zonia, 2010-09-10, 03:06:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-01-24, 00:57:37
Zoniu, jak mało kto umiałaś pytać i jak mało kto byłaś konsekwentna, więc sukces był "na wyciągnięcie ręki". Masz konkretny talent :)  , jako że o koncentrację i konsekwencję człowiekowi z chorobą jest raczej trudno.

Na pewno nie brakowało mi determinacji, inaczej źle by ze mną dzisiaj było, ojjj - źle.
A tak, w końcu mogę teraz zrealizować, co już kilka lat temu zaplanowałam i wciąż musiałam odkładać.
Mów co chcesz Tereniu, ale bez Was nie dałabym rady :)

renia

Zonia

Cytat: renia w 2011-01-25, 21:39:33

No to życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich planów... :D

Dzięki Reniu  :D Już odliczam dni. Jeszcze tylko tydzień...

Teresa Stachurska

Zoniu,

będziesz mieć dostęp do komputera? Żeby - wiadomo - utrzymywać kontakt z tut., że tak powiem, Klubem?

Ami

"W lutym wyjeżdżam do Niemiec, nie będzie mnie może miesiąc a może kilka miesięcy"

Jesli bedziesz gdzies w okolicach Düsseldorfu to zapraszam na kawe.  Czuje sie tak jakbym juz Cie znala. Czesto bywam tu na Forum, czytam  ale pisanie to nie jest moja najmocniejsza strona

Teresa Stachurska

Zonia

Tereniu, oczywiście, że będę tam miała internet i na pewno odezwę się tu jak już się tam "zamontuję".
Aniu, przez pierwszy miesiąc będę w Getyndze więc niezbyt blisko Ciebie - ponad 200 km, ale potem będę 180 km od Getyngi, z tego co widzę, to nawet jakoś w Twoją stronę mnie poniesie, między Wuppertal a  Hagen, wynika z tego, że później będę bardzo blisko Ciebie, zatem wszystko się może zdarzyć :)

Zonia

Cytat: Zonia w 2011-01-26, 19:01:14
Tereniu, oczywiście, że będę tam miała internet i na pewno odezwę się tu jak już się tam "zamontuję".
Aniu, przez pierwszy miesiąc będę w Getyndze więc niezbyt blisko Ciebie - ponad 200 km, ale potem będę 180 km od Getyngi, z tego co widzę, to nawet jakoś w Twoją stronę mnie poniesie, między Wuppertal a  Hagen, wynika z tego, że później będę bardzo blisko Ciebie, zatem wszystko się może zdarzyć :)

Sorry, miało być nie Aniu a Ami :)

Teresa Stachurska

Lecisz samolotem, czy jedziesz pociągiem, autobusem, samochodem?

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-01-26, 19:12:01

W życiu nie leciałam samolotem i chyba bym się nie odważyła...:(
Jadę autokarem

Teresa Stachurska

Sporo ludzi się boi samolotu. Nawet wśród tych, którzy latają. Jak nie jest zbyt daleko można wybierać czym się podróżuje  :) 

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-01-26, 19:26:52
Sporo ludzi się boi samolotu. Nawet wśród tych, którzy latają. Jak nie jest zbyt daleko można wybierać czym się podróżuje  :) 

Autokarem będzie mi najwygodniej :)

Zonia

Cytat: renia w 2011-01-26, 21:49:36

I nie musisz uważać na fotoradary... :wink:

A tak, ja nie muszę, ale mam nadzieję, że kierowca będzie rozsądny ;)

renia

Jest ich zawsze dwóch. Stan pojazdu i kierowców jest sprawdzany - tak, że będziesz mogła się zrelaksować. :D

renia

Cytat: Zonia w 2011-01-26, 22:03:22
A tak, ja nie muszę, ale mam nadzieję, że kierowca będzie rozsądny ;)

I Ty też bądź i nie zagaduj kierowcy w czasie jazdy... :lol: :wink:

Teresa Stachurska

Ami

Cytat: Zonia w 2011-01-26, 19:13:49
Cytat: Teresa Stachurska w 2011-01-26, 19:12:01

W życiu nie leciałam samolotem i chyba bym się nie odważyła...:(
Jadę autokarem
ja tez tak kiedys mowilam, ale gdy raz sie odwazywalam to juz poszlo. Bardzo cenie sobie krotki czas lotu - 1,5 godz Düsseldorf-Warszawa no i oczywiscie tez cena - mozna latac taniej niz jechac autokarem. Polecam