Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Może test?

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2010-11-10, 17:19:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iga

Cytat: renia w 2010-11-10, 23:20:09
Cytat: admin w 2010-11-10, 22:41:03
Renia!
ja Ciebię nie poznaję! Stałaś się strasznie waleczna..

To źle.. :roll:
Może wymłodniałaś. :D:D:D

Teresa Stachurska

Ubieranie w słowa bardzo proste rzeczywiście nie jest i robienie sobie wbrew jest na porządku dziennym, niestety.

renia

Cytat: Iga w 2010-11-10, 23:22:56
Może wymłodniałaś. :D:D:D

Cholera wie.. :lol: :lol: :lol: (dostosowuję poziom :lol:)

Iga

Cytat: Jerzy w 2010-11-10, 23:21:40

CHCĘ ABY NIKT NIE MIAł PRETENSJI ŻE STOSUJE DO
To posyp głowę popiołem i zapierniczaj z Katowic do Częstochowy na gołych kolanach po kamieniach,przepraszając za swoją głupotę-to najważniejsze,bo jesteś stary i głupi jak stołowe nogi.Już bardziej stołowe nogi są mądrzejsze, bo wiedzą do czego służą,a ty nie.Weź ze sobą zyona ze spuchniętą śledzioną.Może mu Bóg Wszechmocny wybaczy jego wszechogarniającą głupotę i twoją :D  :lol:

Jerzy

DO admina nie skopiowałem ani jednego posta i wiecej nie mam zamiaru pisać mam nadzieje ze Pan wie co robi.Jerzy

Teresa Stachurska

Cytat: Jerzy w 2010-11-10, 23:21:40

CHCĘ ABY NIKT NIE MIAł PRETENSJI ŻE STOSUJE DO

Kto ma pretensje o to, że stosuje DO, skoro może przestać jak mógł stosować? Doktor opracował, objaśniał, czego chcieć?

Iga

Cytat: Jerzy w 2010-11-10, 23:27:59
DO admina nie skopiowałem ani jednego posta i wiecej nie mam zamiaru pisać mam nadzieje ze Pan wie co robi.Jerzy
Tak tak,każdy wie,tylko ty nie.Jak już będziesz zapierniczał z posypaną popiołem głową do Częstochowy ,to przeproś Boga za to,że mi ubliżyłeś durny śmieciu.Wtedy będziesz miał przebaczone,inaczej nie.

admin

Późno już, ale bardzo proszę, aby przemyśleć tę dzisiejszą dyskusję, ponieważ postawa agresywna i brak wzajemnego szacunku nie służy ani temu Forum, ani piszącym.
Dobre dzieci są dobre i nie ma im też co dokuczać...
Dobranoc.

Iga

Jerzyk,ty skończony wszechogarniający durniu pamiętaj,że jak będziesz zapierniczał do Częstochowy na gołych kolanach,to masz Przeprosić mnie.Inaczej nic z tego.Jesteś bardziej durny niż stołowe nogi,bo one wiedzą do czego służą,a ty nie.

RTS

Powtarzasz się!  :)

Iga

Cytat: RTS w 2010-11-10, 23:56:08
Powtarzasz się!  :)
Boli Cię to? To napisz do Admina,żeby mnie zbanował.

admin

Co za osa!    :wink:

zeto555

Nie osa, waleczna lwica :)

RTS

Cytat: admin w 2010-11-11, 00:13:36
Co za osa!    :wink:
Pszczółka Maja to nie jest.  8)

zeto555

Kobieta z charakterem. Oby wiecej takich. Dobranoc wszystkim.

renia

Iga broniła słusznej sprawy, a Pan Jerzyk był trochę denerwujący.. :lol: Maniery jakieś dziwne wykazywał.. :lol:

Iga

Cytat: renia w 2010-11-11, 00:19:19
Iga broniła słusznej sprawy, a Pan Jerzyk był trochę denerwujący.. :lol: Maniery jakieś dziwne wykazywał.. :lol:
Kobieta Kobietę zawsze zrozumie. :D

zeto555

No tak, a facet to juz niczego pewnie nie rozumie :)
Po dzisiejszej dyskusji jestem z Was dumny baby. Dobrej nocy raz jeszcze.

renia

Cytat: Iga w 2010-11-11, 00:20:39
Cytat: renia w 2010-11-11, 00:19:19
Kobieta Kobietę zawsze zrozumie. :D

Jeśli mają podobne poglądy na sprawę, to się zawsze dogadają. No chyba, żeby chodziło o faceta, to nie popuszczę... :lol: :lol: :lol: :wink: