Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Może test?

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2010-11-10, 17:19:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jerzy

Znaleziono najstarszy okaz skamieniałej krewetki, sprzed ok. 360 mln lat, która zachowała się wraz z mięśniami.
Podobno teraz grasuje na którymś z for dot. diety.Znacie ją?

Jerzy

Jak znam życie sama się odezwie.

renia

Cytat: Jerzy w 2010-11-11, 17:25:46
Znaleziono najstarszy okaz skamieniałej krewetki, sprzed ok. 360 mln lat, która zachowała się wraz z mięśniami.
Podobno teraz grasuje na którymś z for dot. diety.Znacie ją?

Pewnie to jakiś jerzyk w skorupce.. :roll:

Jerzy

Sama widzisz że chodzi o "nią" czyli samicę a nie samca.

renia

Abstrahując od tematu, zastanawiam się, jak naukowcy mogą określać wiek takich skamieniałości? Jak odróżnić 100mln lat od 300 mln lat..przecież to praktycznie jest niemożliwe i mogą nam kit wciskać jaki chcą.. :roll:

renia

Cytat: Jerzy w 2010-11-11, 17:39:32
Sama widzisz że chodzi o "nią" czyli samicę a nie samca.

:lol: :lol:..ciekawe jak jej płeć sprawdzili.. :roll: :lol:

Jerzy

Cytat: renia w 2010-11-11, 17:40:16
Abstrahując od tematu, zastanawiam się, jak naukowcy mogą określać wiek takich skamieniałości? Jak odróżnić 100mln lat od 300 mln lat..przecież to praktycznie jest niemożliwe i mogą nam kit wciskać jaki chcą.. :roll:
Taką samą metodą jaką sprawdzili płótno na którym rzekomo ma być odbitka ciała Chrystusa czyli metodą badania poziomu C2 w artefakcie.

Radzio

Cytat: Iga w 2010-11-11, 10:00:57
No i jak Wam wyszedł ten test?  :lol:

Wszystkie testy w moim przypadku kończą się tak, że jak wyślę SMS'a to mam szansę na powrót do zdrowia.  :shock:

renia

No to "Radzio" nie zwlekaj.. :lol: zdrowie czeka.. :lol:

Iga

Cytat: Radzio w 2010-11-11, 17:54:05
Wszystkie testy w moim przypadku kończą się tak, że jak wyślę SMS'a to mam szansę na powrót do zdrowia.  :shock:
:D
A  ja pamiętam w swoim życiu dwa testy,które wprawiły mnie w radość bez granic-to były testy ciążowe,na których dodatkowo prócz niebieskiej kreseczki ,wyszła różowa.Mam te testy cały czas,leżą w szufladzie . :D:D:D

renia

Ja takich testów nie robiłam. Ale dobrze pamiętam te testy szkolne.. :lol: nie zawsze wprawiały mnie one w radość.. :wink:

Iga

Cytat: Jerzy w 2010-11-10, 21:31:48
A oprócz tego obraziłas pana Jarmułowicza przekręcając jego nazwisko co jest jednocześnie niedwuznaczną insynuacją o jego pochodzeniu.Na jego miejscu podałbym cie do sądu.
Nie wiem,czy wiesz Jerzy,ale obraziłeś pana Jarmołowicza przekręcając jego nazwisko,co jest jednocześnie niedwuznaczną insynuacją o jego pochodzeniu ;).Jeśli postąpi tak,jakbyś ty postąpił będąc na jego miejscu,to spotkacie się w sądzie. ;)
Pan Jarmołowicz z tego co zauważyłam, jest uczulony na tę wersję jego nazwiska,przez ciebie przytoczoną. 8)

renia

Jeśli można DO modyfikować, to czemu by nie można było tego samego robić z nazwiskami.. :roll: :wink:.

Iga

Cytat: renia w 2010-11-15, 07:32:20

Jeśli można DO modyfikować, to czemu by nie można było tego samego robić z nazwiskami.. :roll: :wink:.
Ale niektórzy byli przekonani,tak jak Jerzyk,że nie przekręcają nazwiska,a to jeszcze gorzej o nim świadczy,bo ten to już na serio uważał,że Jarmołowicz to....Jarmułowicz,a co za tym idzie,to on już dobrze o tym wie.  :roll:

renia

No tak..za nieświadomość się płaci..

WojciechS

Cytat: Iga w 2010-11-15, 07:51:37
tak jak Jerzyk,że nie przekręcają nazwiska...

A to sobie jerzyk zabagnił papiery u Jaśnie Wielebnego!  :shock:

renia

Wystarczy, że raz tam ponarzeka na DO i znowu będzie w łaskach.. :roll: