Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Ile godzin spicie?

Zaczęty przez Szara, 2010-11-20, 05:41:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Nic, tylko pogratulowac. :lol:
Kobiety porafia  :lol:
Oj potrafia. :lol:

Iga

Cytat: adampio w 2010-11-20, 23:49:16
Kobiety porafia  :lol:

Ty Adamie wiesz co mówisz. :D Mój mąż dziś stwierdził,że jestem tylko kobietą i aż kobietą.  :lol:

adampio

No  i ma racje! :D

Z Wami to nigdy nie wiadomo.  :lol:

Z Wami nie mozna zyc ale bez Was tez nie ma zycia. Ot cala filozofia.

Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie :lol:

Iga

Cytat: adampio w 2010-11-20, 23:58:07
:lol: Już to słyszałam  :lol:

Cytat: AdamKtos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie :lol:
No właśnie,cholera,co wystarczy kobiecie? Może powinna zamieszkać w ziemiance?  :lol:

Radzio

Z Wami nie mozna zyc ale bez Was tez nie ma zycia. Ot cala filozofia.

Ktos kiedys powiedzial, ze mezczyznie wystarczy dziura w scianie. Nikt jednak do dzis nie powiedzial co wystarczy kobiecie :lol:

To ja tu wtrącę .............................wystarczy nie mężczyźnie, a- Grecy używają określenia- "malagas"-owi.  :lol: :lol: :lol:

Gwidon

Cytat: Iga w 2010-11-20, 20:57:24
Cytat: renia w 2010-11-20, 20:03:56
No to pochwal się jako pierwszy.. 8)
Może Gwidon zacznie,bo On wcześnie chodzi spać.Sama zauważyłaś...prysznic i do łóżka.  :mrgreen:

...ja? czym? :shock: ja nie mam niestety sie czym chwalic :( 8)...

Mari

Adam nie ściemniaj , bo doskonale wiesz co nas zadowala   .Gdybyś brał te słowa za pewnik byłbyś dożywotnim kawalerem , a nie jak w załączonym życiorysie  :D .

zeto555

No tak , wymagania to Wy baby macie czasami
:)

renia

Cytat: Gwidon w 2010-11-21, 12:17:25

No to można też się wyżalić.. :roll:

Gwidon

Cytat: renia w 2010-11-21, 19:39:06
Cytat: Gwidon w 2010-11-21, 12:17:25

No to można też się wyżalić.. :roll:

...zalil tez sie nie bede,biore swiat taki.jaki jest i optymalnie staram sie zyc :lol: 8)...

renia

Jasne. Pozytywne podejście do życia, to już jest połowa sukcesu.. :D

adampio

Pelen sukces jest wowczas, kiedy sama z siebie jestes zadowolana/y.

Te wszystkie urzadzenia do pomiaru sukcesu sa tak dobre jak te, do pomiaru cholesterolu :lol:

Kazdy wie, kiedy jest dobrze. Inni wiedza kiedy powinno byc lepiej a jeszcze inni kiedy jest najlepiej.

A my wiemy kiedy jest superowo. Mamy takie male urzadzenie w naszym organizmie, ktore mowi, kiedy jest super. Tylko zadko tego urzadzanka sluchamy....bo nie jestesmy pewni siebie, bo kazda inna sugestia jest llepsza, bo potrzeba nam poklepania po ramieniu, bo............

Kazdy z nas powinien, w koncu, zrozumiec, ze nic sie nie dzieje bez walsnej ingerencji, ze to co mowimy, czynimy itd robimy to poniewaz uwazamy, ze to jest to wlasciwe postepowanie. Rzecz polega tylko na tym aby zrozumiec, ze to co czynimy, mowimy itd to jest walsnie NASZE, przemyslane i przez nas podjete.

Tak bym mogl prze z caly czas, ale nie o to idzie. Chodzi o to aby BYC SOBA  ( Perferct)

renia

Po co my mamy się zastanawiać co nas cieszy, skoro media wiedzą lepiej.. 8) :wink:

adampio

Cytat: renia w 2010-11-21, 21:18:24

Po co my mamy się zastanawiać co nas cieszy, skoro media wiedzą lepiej.. 8) :wink:

Ot moja plent :lol:a.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2010-11-20, 11:39:50
U mnie długość snu zależy od aktywności w ciągu dnia. Jeżeli sen mnie złoży w okolicach 23, to śpię około 6h.. Jeżeli muszę być aktywny dłużej    np.po północy i dalej  8) to śpię 7-8h żeby czuć się wypoczętym. Od tej reguły są wyjątki i niestety ich konsekwencje.
A bywają okresy, że wyjątki stają się regułą(pełnia księżyca) ale z naturą ciężko się zaprzyjaźnić ;) :)
Bardzo podobnie do moich odczuć :lol:
Zmieniło się coś od tamtej pory, Radziu?
Ja zauważam starczą tendencję, sypiam coraz krócej, corok - prorok  :D

Zyon

ja sie ostatnio budze ok 5 rano i niezaleznie czy sie poloze o 22 czy o 23. ale ogolnie ciesze sie, wiecej czasu mam
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-06-20, 08:10:00
ja sie ostatnio budze ok 5 rano i niezaleznie czy sie poloze o 22 czy o 23. ale ogolnie ciesze sie, wiecej czasu mam
Też nie czaję tych, co nie mogą spać i narzekają, ile terrariów w tym czasie można wyczyścić... :wink:

chill

Ja 6-8 . Staram się  kłaśc koło 23.00 czaem 22.30 . I tak o 5.00 się przebudzę ale jeszcze na chwilę zamykam ślepia i wychodzi z tego 6.00 póżniej  :lol: ...

Natomiast większy wysiłek w ciągu dnia niz zazwyczaj szybko kładzie mnie wcześniej spac ... ale to żadkośc ...

Blackend

Cytat: Gavroche w 2013-06-20, 07:27:55
Ja zauważam starczą tendencję, sypiam coraz krócej...
Mam dokładnie to samo i sen jest płytszy  :?