Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Czytałem to, film rządzi się swoimi prawami, ale ograniczenia sprzętowe z roku na rok maleją.  :D
Zaraz poszukam i wrzucę jak można kręcić współcześnie film zwykłą (no może taką troche lepszą ;)) lustrzanką.  8)

Blackend

Mam!  :D
https://www.youtube.com/watch?v=pDv2OYKICoc
Dziś prawie każdy może być filmowcem, ogranicza nas jedynie wyobraźnia, a nie jak kiedyś budżet.  8)
Scena od 2:50min kiedyś była dużym wyzwaniem logistycznym, a teraz tylko aparat ze stabilizatorem, rolki i gotowe.  :D

Blackend

Niskobudżetowy. ;)

renia

...ale optymalny... :D :lol:

Blackend

I to go broni.  :lol:

renia

Mi naprawdę on bardzo się podoba... :D

jukor

Cytat: admin w 2014-01-05, 08:28:28
Ale, wystarczy zlecić biochemię krwi, aby zyskać dozgonnego klienta...  :? :lol:

Hoi !

Dlatego sam sobie czasem zlecam biochemię  :D

Takie łapanie klientów, to chyba tylko w Polszy. Powiedziałbym, że tu jest raczej odwrotna tendencja.
A prywatnie zrobić badań krwi nie można. Co za kraj !

jukor

Cytat: Blackend w 2014-03-01, 21:32:12
Mam!  :D
https://www.youtube.com/watch?v=pDv2OYKICoc
Dziś prawie każdy może być filmowcem, ogranicza nas jedynie wyobraźnia, a nie jak kiedyś budżet.  8)
Scena od 2:50min kiedyś była dużym wyzwaniem logistycznym, a teraz tylko aparat ze stabilizatorem, rolki i gotowe.  :D

Po prostu cuda na kiju :)
Podoba mi się ten kij  :D

Blackend

Bez kija nie podchodź...w ten biznes. ;)

renia

Blackend, kiedy będzie następny odcinek serialu? :roll: :wink:

renia

Jestem ciekawa czy będzie happy end? :roll: :wink:

Radzio

Tak. Wkrótce filmy będą już całkowicie i to pięknie  u n a t u r a l n i o n e.
A wtedy Człowiek, jaki taki, nie będzie już nikomu potrzebny.
O! W tej chwili możemy wszak bawić się wirtualnym tenisem.
To, póki co, zabawa dla dwóch graczy, stojących jednak obok siebie.
Ale od czego jest "lemowszczyzna"- na przykład, kilka latek i bida będzie mogła rozegrać profesjonalny meczyk w golfa i to z całymi gry konsekwencjami. Czyli będzie nieszczęśny łazić po bezpiecznych klatkach z naturalnym już poczuciem stąpania po murawie "pacząc"- za pośrednictwem tv- jak na wprost niego do uderzenia przygotowuje się kolega z Włoch, czy Australii. A snoocker. WoW! Parę czujników w kiju i uważne obserwacje tego, co z monitora "wyłazi"__  nie ma przeproś, "Mario" wymięknie.
Gramy? W co dziś zagramy? :D

Blackend

Cytat: renia w 2014-03-01, 22:54:39
Blackend, kiedy będzie następny odcinek serialu? :roll: :wink:

Będzie na pewno, tylko niech wiosna na dobre zawita, to zaraz energii do filmowania nabierzemy.  :D

renia

Pewnie będzie "kuchnia w plenerze"...albo "optymalne grillowanie"...  :D :wink:

Blackend

Grilowaniem to się trzeba nacieszyć, bo pewnie wkrótce zabronią. Nawet się zastanawiam czy na dzień dzisiejszy jakiś sprawny prawnik nie umiałby podciągnąć tego pod zakaz wędzenia dymem?  :twisted:

Radzio

Wypowiedz tylko życzenie... . :D

Blackend

Wszystkim zdrowia . ;)  :D

Gavroche