Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mnie tam urywki wystarczyły... 8)

administ

Ale każdy katolik-patriota ma obowiązek iść na "Kler", aby samodzielnie ocenić ten paskudny paszkwil na świętą wiarę!  :? ;)

renia

Nie mój problem... :lol:

administ

Ale jaka ekskomunika by się przydała, bo do pierwszego miejsca jeszcze daleko! ;)

vvv

Blackend

administ

A wszystko przez tych, co "zamoczyli łby w gnojówce" ... ;)

Maniek

Cytat: Radomiak w 2018-09-21, 19:21:36
:shock: :lol: :lol:
Ależ capy...co tu się dzieje to tylko pod osąd Mańka... :lol:
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23952082,prezes-publicznego-radia-gdansk-zablokowal-nagrode-dla-filmu.html
Co tu komentować. Prosty partyjniak z pisu, co to jak czegoś nie rozumie, albo mu ksiądz powiedział, że to złe, to się tego boi.
Nie życzę mu, żeby jakiś klech wychędorzył mu dzieciaka, bo szybko by wtedy poszedł po rozum do głowy. Albo i nie. :)

administ

A nie możesz podać tytułu, bo tam można dostać rozstroju nerwowego nim przeminą reklamy. ;)

renia

"Człowiek ze stali"...

Blackend

Kolejną wersję Terminatora nagrali? ;)

administ

renia

:lol:
Nie wiem co to jest, tak przypadkowo znalazłam... :roll:

administ

Cytat: renia w 2018-11-08, 16:24:00
"Człowiek ze stali"...

z żelaza - znam, z marmuru też, ale że biografię Stalina Hamerykanie zaś nagrają to nie przypuszczałem... ;)

Blackend

renia

Sporo się od Was dowiedziałam... :? :lol:
Ale i tak będę oglądać, ale nie wiem jak długo... 8)

renia

Niecałą godzinę go oglądałam, ale cały trwa ponad dwie...
Ciekawy jest temat, może dokończę oglądanie go, ale wykonanie i gra aktorów jakoś mnie nie zachwyca :roll:
Może po prostu to nie jest mój "klimat"... 8) Jest sporo drastycznych i dramatycznych sytuacji...
Trzeba mieć nerwy ze stali... :lol: :wink:

renia

Wczoraj po raz drugi oglądałam "Miasto Aniołów". Piękny film... :D
Ale do końca nie dotrwałam, obejrzę resztę dzisiaj... 8)