Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jakby co -to "jestem za, a nawet przeciw", bo jeszcze kto pomyśli, że władza pis mi przeszkadza - otóż nie, nie przeszkadza mi w niczym i oby tak zostało...  8)

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-18, 09:08:45
Cytat: RafałS w 2021-11-18, 06:00:33
Cytat: admin w 2021-11-18, 02:06:23
Makrela się dogadała a Łukaszenką i Putinem i to bez pis!  :shock:
Zaraz się obruszą, że "bez nich ustalili" ...  :? 
Powiedziałbym nawet że z nimi. Po prostu wykonali co mieli do odegrania z dystrybutorni scenariuszy kapitałowych dla tej strony płotu. Można przypuszczać jak przełoży się to na sympatię widzów i nie tylko... :wink:

Nie, nie, bo już się jeden obruszył przy okazji spotkania z prezydentem mocarstwa z Bałkanów południowych!
https://www.rp.pl/polityka/art19111211-rozmowa-merkel-lukaszenko-prezydent-duda-nie-uznamy-ustalen-podjetych-ponad-naszymi-glowami - kabaret.  8)
Sytuacja przypomina "aneksję Krymu" - tam "pisowska dyplomacja" miała grać pierwsze skrzypce.  :?
Ależ tak, tak właśnie bo każdy sposób dobry (zły) aby rozwalać unię od środka. 8)

Malgosia

https://www.youtube.com/watch?v=tFZUZ4peexQ

"Wolność Tomku w swoim domku" . Pilnować swego i nie dać się okraść!!! Ale to musi być "kupą mości panowie"!!!

renia

Super film i super ludzie... :D

RafałS

Obrona konieczna.

Jarek

Zaden problem, wystarczy zeby wszyscy rozdupcyli telefony w nowy rok, i po systemie... :lol:

admin

:shock:
A jak wtedy MZ będzie rozsyłać SMS-y z przypomnieniem o kolejnej dawce szprycy? ;)
Bo ponoć rozsyłają - gdzieś o tym czytałem!  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-12-04, 18:25:49
:shock:
A jak wtedy MZ będzie rozsyłać SMS-y z przypomnieniem o kolejnej dawce szprycy? ;)
Bo ponoć rozsyłają - gdzieś o tym czytałem!  :lol:
Dania ponoc jest juz digitalna :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-12-04, 18:27:52
Jest!  :lol:
https://pulsmedycyny.pl/osoby-50-plus-beda-mogly-wczesniej-przyjac-trzecia-dawke-szczepionki-mz-wysle-sms-y-1134372 - kto za te sms-y płaci?  :(
Ale kolejek nie bedzie, wszystko terminowo. W kneblolandzie kolejki po trzeciego piksa jak za cukrem w komunie :lol:
Wszystko z czasem dopracuja 8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-12-04, 18:19:36
Zaden problem, wystarczy zeby wszyscy rozdupcyli telefony w nowy rok, i po systemie... :lol:
Jak dla mnie genialne. Zasługuje na nagrodę Jobla  :lol: . Program android w rozsypce. Problem jest tylko z tymi co muszą bo nie wytrzymają jak nie poprą cyfrowego więzienia.

RafałS

Ale tak w ogóle to smarkfon ze względów bezpieczeństwa powinno się trzymać w lodówce. Generalnie za dużo promieniowania. Wszyscy wiemy jak wprowadzano normy e-m pod wpuszczanie urządzeń na rynek. 8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-12-04, 19:26:17
Ale kolejek nie bedzie, wszystko terminowo. W kneblolandzie kolejki po trzeciego piksa jak za cukrem w komunie :lol:
Wszystko z czasem dopracuja 8)

Dokładnie, przyjęli sprawdzoną taktykę na zmęczenie materiału.  8)

Gavroche

"Diuna", ładne widowisko, trudny film, bo trudna książka, nie poruszył, ani nie zniesmaczył.
"Matrix", jestem świeżo po seansie, spodziewałem się kiszki, dostałem ciut więcej, ale szału nie ma.
Konieczne powtórne oglądnięcie.
"Nie patrz w górę", dobra obsada, film dla idiotów. :D
Czekam na nowego "Batmana", chociaż Batman nazywa się Christian Bale, to zmanierowany Pattinson może to uciągnąć. 8)

Z seriali polecam "Mare z Easttown", polski "Skazana" i brytyjski "Na wodach północy", Colin Farrell pokazał co potrafi.
Ciekawa, prawdziwa historia pokazana w "Ogrodnikach", warto tu zwrócić uwagę na niecodzienną konwencję serialu i, jak dla mnie, świetną grę Olivii Colman.

Blackend

Diuna odhaczona, całkiem dobrze to zekranizowali, albo pamięć nawala, bo książkę czytałem wieki temu. ;)
A na Matrixa wybieramy się w weekenda.  8)

renia

Ale bez popcornu co to za oglądanie... :? :lol: ;-)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2021-12-29, 21:46:37
Diuna odhaczona, całkiem dobrze to zekranizowali, albo pamięć nawala, bo książkę czytałem wieki temu. ;)
Całkiem dobrze, biorąc pod uwagę, że polowa akcji dzieje się w umysłach bohaterów. 8)
Trudne zadanie, Lynchowi nie do końca się udało...

admin

Cytat: Blackend w 2021-12-29, 21:46:37
A na Matrixa wybieramy się w weekenda.  8)

Ale z powodu "zgonów koronaświrusowych" mają kina zlockdownować! ;)
Nie płacenie za stwierdzenie "śmierci covidowej" natychmiast poprawiłoby statystyki, a wprowadzenie kary dla lekarza za taką diagnozę natychmiast uzdrowiłyby sytuację.  8)

Blackend

Najszybciej uzdrowi świrusa brak kasy, to tak jak w dietetyce głodówka albo lewatywa doktora Grünsteina u Szwejka. ;)

admin

Najważniejsze, żeby było zgodnie z potrzebami i zasługami... ;)
No ale jak komu pasuje 30g, to co mnie tam!  :lol: