Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Film

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2011-01-03, 20:23:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Olbrzymow?  :shock: No cos ty Renia, olbrzymy nie istnieja i nie istnialy  :shock:
Wystarczy zapytac na archeologia.com.pl zeby sie o tym dobitnie przekonac  :shock:
A filmy na yt to fotoszop i cgi :lol:
Work Buy Consume Die

renia

To pewnie mi się z gigantami pomyliło... :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2022-11-12, 18:41:31
Olbrzymow?  :shock: No cos ty Renia, olbrzymy nie istnieja i nie istnialy  :shock:
Wystarczy zapytac na archeologia.com.pl zeby sie o tym dobitnie przekonac  :shock:

Ale jest dużo mniej tych filmów na YT ze szkieletami gigantów, niż jeszcze kilka lat temu... :roll:

Gavroche

Słodki Jezu! :lol:

renia

Dobrze Zyon, że mi tę stronę podałeś https://archeologia.com.pl/event/wielka-lechia-wielka-sciema-gniezno-2022/
przynajmniej wiem, że Wielka Lechia to jest ściema... 8) :lol:

Zyon

No ten artykul dobirtnie pokazuje poziom tej calej strony  :lol:
Wazne, ze jest "naukowo"  :lol:
A potem mozna wchodzic na IZIZ i szczepienia.info ten sam poziom  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: renia w 2022-11-12, 18:47:19

Ale jest dużo mniej tych filmów na YT ze szkieletami gigantów, niż jeszcze kilka lat temu... :roll:
YT walczy z "teoriami spiskowymi"  8) Jest pare tematow szczegolnie drazliwych dla yt i paru innych fimowych providerow, wczoraj wyciekl jakis dokument jak rzad USraela monitorowal i wyciszal strony, konta na Twitterze, fb i paru innych mediach. Teoretycznie konta foliarzy i innych antyszczepionkowcow....
mozna nagrywac patostreamy, mozna nagrywac filmy o byciu wyznawca Wielkiego Latajacego  Potwora Spaghetti ale sa kwestie, ktore YT sciga z cala bezwzglednoscia  8)
Oczywiscie to kolejna teoria spiskowa ;)
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2022-11-12, 19:09:04
No ten artykul dobirtnie pokazuje poziom tej calej strony  :lol:
Wazne, ze jest "naukowo"  :lol:
A potem mozna wchodzic na IZIZ i szczepienia.info ten sam poziom  :lol: :lol:

Pewnie ci sami ludzie stoją za tą nauką... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2022-11-12, 19:12:01
Cytat: renia w 2022-11-12, 18:47:19

YT walczy z "teoriami spiskowymi"  8) Jest pare tematow szczegolnie drazliwych dla yt i paru innych fimowych providerow, wczoraj wyciekl jakis dokument jak rzad USraela monitorowal i wyciszal strony, konta na Twitterze, fb i paru innych mediach. Teoretycznie konta foliarzy i innych antyszczepionkowcow....
mozna nagrywac patostreamy, mozna nagrywac filmy o byciu wyznawca Wielkiego Latajacego  Potwora Spaghetti ale sa kwestie, ktore YT sciga z cala bezwzglednoscia  8)
Oczywiscie to kolejna teoria spiskowa ;)

No wiadomo i to mogą nawet z tego Forum usunąć... 8) :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Najlepszy portret garbatego davidka, poprzednika grubego davidka? 8)
https://www.imdb.com/title/tt0103776/mediaviewer/rm2198896640/?ref_=tt_md_2

Jarek

A ten urywek filmu, jak gosciu chciał kobiete ratowac, a ona poszła za głosem syreny - :lol: masz?

RafałS

:lol: Nie kojarzę.

RafałS

To chyba w Elojowie - (Nie)śmiechowie na Wells'ie... Dobry film mimo lat. 8)

Jarek

Nie wiem czy to ten, ale stary film, koniec lat 70 - tych :wink:
Poszukam pozniej bo teranko tyranko :lol:

RafałS

60-te. https://www.cda.pl/video/776057578
"Będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy". A kapcie $rockefellerów będą miały wszystko i będą jeszcze szczęśliwsze.

admin

Dziś avatar zaliczyliśmy w 3D i z dubbingiem...  :D
Ale w zapowiedziach pojawił się zwiastun "Lochy i smoki" - muza Led Zeppelin - no to idziemy...  8)

Blackend

Z dubbingiem, to moje ulubione filmy, wtedy jest szansa że coś nie coś zrozumiem z treści. ;)

renia

Cytat: admin w 2023-01-02, 20:24:33
Dziś avatar zaliczyliśmy w 3D i z dubbingiem...  :D
Ale w zapowiedziach pojawił się zwiastun "Lochy i smoki" - muza Led Zeppelin - no to idziemy...  8)

I jak Avatar się podobał? Nie oglądałam, ale słyszałam, że pierwsza część bardziej na ogół się podobała... :roll: