Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Tężyczka

Zaczęty przez BACA, 2011-01-06, 21:00:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

BACA

Miałem tą chorobę prawie 20 lat temu z tzw "ręką położnika". Przy tym objawy jak przy zawale i skończyło się szpitalem i drogimi lekami. Teraz okazało się że niepotrzebnie. Rację ma Nieumywakin. Wywołałem chorobę a następnie ją usunąłem bez żadnych kosztów - proste i bez żadnych komplikacji.

kodar

Cytat: BACA w 2011-01-06, 21:00:36
Miałem tą chorobę prawie 20 lat temu z tzw "ręką położnika". Przy tym objawy jak przy zawale i skończyło się szpitalem i drogimi lekami. Teraz okazało się że niepotrzebnie. Rację ma Nieumywakin. Wywołałem chorobę a następnie ją usunąłem bez żadnych kosztów - proste i bez żadnych komplikacji.
Panie Stasiu,podobno wszystkie choroby wywolujemy sami.Pozostaja w podswiadomosci i czekaja. na odpowiedni moment,by sie ujawnic. :lol:
Skoro o tym wiemy,to moze postarajmy sie popracowac z nasza podswiadomoscia,korzystajac z pomocy dobrego fachowca. :P

Gwidon

Cytat: kodar w 2011-01-06, 22:11:20
Cytat: BACA w 2011-01-06, 21:00:36
Panie Stasiu,podobno wszystkie choroby wywolujemy sami.Pozostaja w podswiadomosci i czekaja. na odpowiedni moment,by sie ujawnic. :lol:
Skoro o tym wiemy,to moze postarajmy sie popracowac z nasza podswiadomoscia,korzystajac z pomocy dobrego fachowca. :P

...jesli juz mowa o swiadomosli i podswiadomosci dzialajacej na choroby lub zdrowie,to tu  troche na temat 8)...
http://www.dobrametoda.com/EFT/EFT_PL.pdf

BACA

Akurat w moim przypadku chodzi wyłącznie o sposób oddychania. Można przez oddychanie wywołać właśnie tężyczkę lub zwiększyć przewagę układu sympatycznego lub parasympatycznego.

Halina Ch.

Tak, Baca prawdą jest to co piszesz na temat oddychania. Mało jest ludzi, którzy potrafią prawidłowo oddychać.

Gwidon, całą świadomość i podświadomość powinniśmy odwrócić w jednym kierunku : talerz.
Reszta to... pikuś.

WojciechS

Nie pamiętam, ale chyba "rotanty" szybko leczą tężyczkę?  :wink:
A prócz tego "rotanty" ustawiają właściwą relację między układami...  :D
Ale trzeba straszne błędy żywieniowe popełniać, aby się odwapnić!  :shock:

Rudka

Cytat: WojciechS w 2011-01-07, 07:36:52
Nie pamiętam, ale chyba "rotanty" szybko leczą tężyczkę?  :wink:
A prócz tego "rotanty" ustawiają właściwą relację między układami...  :D
Ale trzeba straszne błędy żywieniowe popełniać, aby się odwapnić!  :shock:
co to są rotanty??

WojciechS

Rotanty to produkty, które trzeba rotować, aby się przekonać, że szkodzą...  :wink:

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-01-08, 12:49:48
Rotanty to produkty, które trzeba rotować, aby się przekonać, że szkodzą...  :wink:

:lol:
No popa. :D ;)

Gavroche

Bardzo znany termin. 8)
Zapomniał? :lol: