Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

F.P. Billi - "Jedz tłusto i bądź zdrowy".

Zaczęty przez administ, 2011-04-06, 10:32:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Właśnie otrzymałem książkę dr-a Billi świeżo wydaną po polsku przez Wydawnictwo WGP.
Polecam, bo pozycja jest godna uwagi. Może później napiszę kilka słów komentarza.

PS
na pierwszy rzut oka wiele ciekawych informacji, choć ani słowa o Diecie Optymalnej!

Teresa Stachurska

W internecie informacji chyba na ten temat nie ma?

kristan

Peewnie - sukces , jak zwykle ma wielu "ojców".
Ale TEN SUKCES jest PRAWDĄ!
A co to znaczy większość ma tego świadomość , a nawet wie.

Teresa Stachurska

administ

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-04-06, 19:16:02
W internecie informacji chyba na ten temat nie ma?

http://www.google.com/search?hl=pl&q=mangia+grasso+e+vivi+bene - tytuł oryginału wpisałem w googla i oto wyniki.
Translator binga polecam.

Teresa Stachurska

Link do tego translatora mogę prosić?

administ

administ

Cytat: Blackend w 2011-04-06, 19:48:45
Googlowy całkiem nieźle sobie poradził

Tak, całkiem poprawnie.

Teresa Stachurska

Dziękuję bardzo. Zrobiłam już... wpis. Translatory zapiszę na zaś :) 

Adminie, zrobi Pan notkę o książce? Mogę trzymać za słowo?

renia

Widzą, że wiedzieli źle, a teraz błądzą dalej... :?

jerzy555

ano właśnie, ciekawe jak w tej książce F.P.Billi- Jedz tłusto i bądź zdrtowy. Czy ktoś to już czytał?

renia

Próbowałam ją zamowić, ale mi sie nie udało. Nie pamiętam mojego longinu ani hasła z allegro. Jak chcę się zarejestrować od nowa to mi wyskakuje okienko "już jest konto z tym adresem e-mailowym"... :(

WojciechS

Na alegro masz cenę netto, bez kosztów przesyłki, więc nie zawsze co "wygląda taniej" jest tańsze...  :?

Daniel

Są podane w każdej akcji koszty wysyłki. Zastanawiam się też nad zakupem tej książki, ale mam wątpliwości czy warto czytać coś co już się wie. Przypuszczam, że niczego więcej się już nie dowiem. Wiedza z książek dr Jana Kwaśniewskiego jest wystarczająca i przypuszczam, że bardziej fachowa niż z tej książki. Ale to tylko przypuszczenie, bo nie czytałem.

WojciechS

Książki czytać zawsze warto, bo w każdej, nawet najgłupszej jest zawsze choć jedno zdanie, warte przemyślenia!  8)

Daniel

Problem jest z czasem, bo w kolejce kilkanaście już czeka na przeczytanie.