Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Mietowe ziemniaki

Zaczęty przez adampio, 2011-04-08, 21:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-04-09, 11:29:27

Nie, nie, alkoholu nie było.

Może to też pogorszyło atmosferę... :wink: Teresa, ja bym takie osoby omijała. Jedynie powiedziałabym swoje zdanie koleżance, że powinna pępowinę odciąć od swojej zaborczej mamuśki i już.

renia

Cytat: WojciechS w 2011-04-09, 11:30:18
Cytat: renia w 2011-04-09, 11:26:02
... jest normalnie (bez alkoholu).

Jasne, to tak jak z becikowym, w teorii na pieluchy, a w praktyce?  :shock:

Zawsze będą tacy, którym wydaje się, że przechytrzają innych, a tylko sobie szkodzą... :(

Teresa Stachurska

Cytat: WojciechS w 2011-04-09, 11:30:18

Jasne, to tak jak z becikowym, w teorii na pieluchy, a w praktyce?  :shock:

Ach! Becikowego krezusom najwyżej na jedną butelkę wystarczy więc o czym tu mówić. Da się też powiedzieć że akurat oni się nie alkoholizują?

WojciechS

Tak, becikowe powinno być uzależnione od wysokości dochodów, w takim razie!  :D
Im niższy dochód tym minejsze becikowe, a ci co korzystają z opieki społecznej, powinni płacić za prawo do mnożenia się, ponieważ nie są zdolni do wychowania wartościowego Obywatela!
Prawda Pani Tereso?   :wink:

adampio

Tak jak mowilem na samym wstepie, zastanawialem sie nad wstawieniem tego przepisu tu na forum. No i nie zawiodlem sie. Potwierdzily sie moje mysli.Szkoda czasu. :lol: :shock:

Gavroche

Cytat: WojciechS w 2011-04-09, 07:33:34
Cytat: renia w 2011-04-08, 21:14:38
A to na pewno ma być jarmuż? Czy brokuł?

Jarmuż jest zdrowszy od brokuła, bo kiedyś widziałem, jak krowy poszły w szkodę, to tylko jarmuż żarły, a brokuł niechętnie, tak jakby wyłącznie na próbę...  :?
I nawet znajduje to potwierdzenie u "nałkofcuf", ale krowom ufam znaczbie bardziej!!!  :D
http://potreningu.pl/artykuly/2943/szesc-naprawde-dobrych-powodow-dla-ktorych-warto-jesc-jarmuz

renia

Pewnie on i zdrowy. Myśmy kury nim karmili i one nie chorowały... :D 8) i jajka znosiły z ciemnymi żółtkami... :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-05-25, 17:14:46
Pewnie on i zdrowy. Myśmy kury nim karmili i one nie chorowały... :D 8) i jajka znosiły z ciemnymi żółtkami... :D
Taka prymitywna kapusta :D
Zdrowa, jak nie ma robaków :wink: