Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Akcja Protestacyjna Kierowców - PRZYŁĄCZMY SIĘ

Zaczęty przez Zonia, 2011-06-11, 22:57:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:D
Jasne, to było proste, ale nie dla wszystkich, bo ponoć "opcja" nie pasowała, jakby w tym "starcie" to było ważne!  8)

Blackend

I nikt autobusu nie podstawił dla czytelników.  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-02-06, 10:58:24
I nikt autobusu nie podstawił dla czytelników.  :lol:
A tak , Autobus wypłacona dieta ,plus flaszka na łebka i frekwencja by była ,tylko znowu patologiczna  :lol:

Jarek

No cały czas jest , nie tylko w autobusie . :lol:

Blackend

Dlatego szkoda czasu na wyznawców Doktora Kwaśniewskiego, nawet to forum mnie dziwi - musi Admin z nudów to robi?  :shock:  :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2016-02-06, 12:47:06
Dlatego szkoda czasu na wyznawców Doktora Kwaśniewskiego, nawet to forum mnie dziwi - musi Admin z nudów to robi?  :shock:  :lol:

Kiedyś napisał, że Tacie obiecał, że to Forum będzie prowadził... :roll:
...i dlatego z nami się męczy... :? (dopisek - R.C.)  8)

Diogenes z Synopy

pewnie nie widział, że o polityce będą pisać i o inflacjach i walutach i kościołach.

Zamiast o jadłospisach, przepisach,  prowadzeniach w stanach chorobowych i nowinkach naukowych z fizjologii człowieka  ;-)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-02-06, 12:47:06
Admina mieć pod ręką ,to kawał szczęścia  :lol:

Blackend

W życiu trochę farta też trzeba mieć. ;)

Diogenes z Synopy

administ

:lol:
Ale piwa to się jeszcze kiedyś napijemy... ;)
Może u Reni...  8)

renia

Masz na myśli Ostrzyce, czy bal (imprezę) w naszym domu weselnym? :roll:
Czy piwo bez balu... :roll:

administ

Diogenes z Synopy

27.30   dol baryłka  -    ropa słodka  najtańsza chyba od 20 lat.     Coś ta  hiperinflacja się oddala coraz bardziej   8)   :)

Blackend

Magazyny pełne, tankowce załadowane pod burtę i stoją w portach, a wydobycie jest nadal takie jak zwykle. Przy takiej nadpodaży musi być spadek cen.  8)