Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Jubileusz Miesięcznika Optymalni

Zaczęty przez temida135, 2011-09-25, 17:03:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

No!
Jestem pod wrażeniem pana Tkocza.
Toż to Mały Rycerz...  :D

WojciechS

Blackend

Ja tez się przyłączam do gratulacji dla pana Prezesa. Jestem pod wrażeniem - pozytywnym  8)

renia

A jeszcze coś...poznałam tam Panią z Tczewa - czyli mieszkającą niedaleko mnie. Organizują tam Optymalni takie nieoficjalne, nieformalne spotkania. Będę miała okazję się załapać. Wymieniłyśmy się numerami telefonów.
Czyli nie tylko ja z tak daleka jechałam...Nigdy jeszcze na żadnytm spotkaniu (nie licząc zjazdów) Optymalnych nie byłam. Tak, że się bardzo z tego cieszę... :D

Teresa Stachurska

No to dobrze tam było Szampaństwu nad wyraz :) 

WojciechS

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-09-26, 21:04:12
No to dobrze tam było Szampaństwu nad wyraz :) 

Tylko, że po takim jedzeniu w domu już tak nie smakuje... :( :lol:

WojciechS

Ale to z grzeczności w stosunku do Szampani Tereni!  :D

renia

A jak z grzeczności, to sorry - jest OK... :D :lol:

WojciechS

Jak napiszę "ja", to niektórzy mogą nie zrozumieć...  :wink: :mrgreen:
A "jo" i wszystko gro...  :D

Dasna

I taki właśnie obraz "optymalnego" wyniosłam z mojego pierwszego kontaktu z "optymalnym" . Jak wracałam przed laty ze Lwowa na przedzie autobusu siedziała roześmiana, rozgadana, radosna, ciekawa życia pani za Szwajcarii , która zdumionym celnikom na granicy odśpiewała hymn na cześć dr Kwaśniewskiego. Wywołała u nich miły , życzliwy uśmiech i zaraziła entuzjazmem.A ja nie wiedziałam co to za dr Kwaśniewski?Kto to jest? Ale obraz życzliwej ,roześmianej , serdecznej pani pozostał. :D :D

temida135

No to Jubileusz Miesięcznika już przeżyliśmy, przed nami wycieczki na Kujawy.
Renia mam nadzieję, że Wojciech S tym razem będzie śmielszy...

temida135

WojciechS