Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Podsumowanie kampanii

Zaczęty przez administ, 2011-10-03, 19:07:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gwidon

...w Niemczech tez nikt nie chce tego paliwa E10 tankowac,nawet ci co maja samochody z niby przystosowanymi silnikami do tego paliwa, a wiekszosc ludzi posiada jeszcze samochody starsze absolutnie NIEPRZYSTOSOWANE do tego paliwa 8)...

kristan

administ

Cytat: kangur w 2011-10-05, 00:35:06
Jesli paliwem ma byc etanol...

... to wyraźnie bym powiedzał, że to ma być etanol.
Proszę sobie jeszcze raz posłuchać, a jeszcze lepiej obejrzeć, może uda się domyśleć o jakie biopaliwo chodzi.

renia

Tyle pytań... :shock: Moim zdaniem zdałeś ten "test" celująco. :D Ja udzieliłabym na większość pytań taką samą lub podobną odpowiedź, ale przy GMO byłabym zdecydowanie przeciwna temu i głosowalabym za całkowitym zakazem wprowadzania takich roślin do upraw w Polsce - podobnie jak Niemcy, Francja, czy Szwajcaria...

WojciechS

Ale nauczycieli to faktycznie trzeba zagonić do roboty!  :D

Radzio

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-10-04, 13:09:36
.... w celu dopisania do listy wyborczej w docelowym Okręgu Wyborczym, mija w piątek 7-go października.

Dziś podjąłem ostatnią próbę wypełnienia przestrzeni "bagażowej" ;)  :oops: mojego auta tymi, którzy mogą (bo słowo "chcą" jest stanowczo przedwczesne) odbyć podróż w "nieznane".
Jadę sam, ale nie samotny ;). Pozostałych usprawiedliwiam... :D

renia

Mi też nie udało się nikogo zwerbować na Wybory. Też jadę sama... :?

Blackend

A my jedziemy całą rodzinką - przy okazji mamy zaplanowną wycieczkę do Łęczycy i zwiedzanie piastowskiego zamku  8)

WojciechS

Cytat: Blackend w 2011-10-06, 20:37:59
do Łęczycy

To nie zapomnijcie zahaczyć o Tum! Piękana kolegiata, gdzie Boruta pazury ostrzył...  :D

Blackend

Dzięki! Zastanawialismy się co by tu jeszcze, a tu proszę...  :D

Radzio

Cytat: renia w 2011-10-06, 13:23:35
Tyle pytań... :shock: Moim zdaniem zdałeś ten "test" celująco. :D Ja udzieliłabym na większość pytań taką samą lub podobną odpowiedź, ale przy GMO byłabym zdecydowanie przeciwna temu i głosowalabym za całkowitym zakazem wprowadzania takich roślin do upraw w Polsce - podobnie jak Niemcy, Francja, czy Szwajcaria...

Dziś na targu widziałem orzechy włoskie "Jacek". Zastanowiło mnie jaki powód miałaby Przyroda, aby namówić orzech włoski by  "opakował" swoje nasiono w tak cienką i kruchą skorupkę.
I wcale nie oceniam, czy GMO jest potrzebne, czy nie. Tak tylko przybłąkała się myśl. :)

WojciechS

Ale jeśli ziarko jest OK, to lepiej, że skorupka cieniuśka...  :wink: :mrgreen:
Po co używać baby do orzechów...  :D

Radzio

Ot i całe GMO. ;)
Przyroda sobie poradzi, z ludźmi różnie będzie. ;) :D

WojciechS

To jest więcej niż prawdopodobne!  :?

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-10-06, 21:05:41
...
Po co używać baby do orzechów...  :D

Brawo!
Zadbałeś o parytet, :D
...wybieracie się razem?

zapytam nieśmiało  :oops:

WojciechS

Ma się rozumieć. Najlepiej parytet suwakowy, a jeszcze lepiej pierwsze 9 na 10 pozycji dla paryteta!  :lol: :lol: :lol:
I tak babaeczki wybiorą menciznem   8)

Radzio

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-10-04, 15:00:44
http://q4.pl/?id=17&news=142754 - tak, kolej na Wyborców.

Reniu, Serce dla nielicznych Forumowiczów! :D (z liczebnością mogę jednak się mylić)
Podpowiedz mi i ewentualnie pozostałym proszę, a nawet bardzo proszę.
Czy wyrażenie woli uzyskania biernego prawa wyborczego, automatycznie obiera prawo posiadania czynnego prawa wyborczego?

Umysłowi za bardzo nie ufam, a instynkt mi podpowiada, że Tomek ma kolejne zadanie. ;) :)

renia

Cytat: Radzio w 2011-10-07, 08:46:03

Czy wyrażenie woli uzyskania biernego prawa wyborczego, automatycznie obiera prawo posiadania czynnego prawa wyborczego?

Nie jestem żadnym znawcą w tej materii. Ale nigdzie nie pisze, żeby kandydaci nie mogli glosować...(o to chodzi?)

http://glosujteraz.pl/zasady-wyborow/czynne-i-bierne-prawo-wyborcze