Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Podsumowanie kampanii

Zaczęty przez administ, 2011-10-03, 19:07:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

W tym roku pójdę pierwszy raz od 1989 na Wybory. Zagłosuję zgodnie z sumieniem - optymalnie.
Bo każdy głos się liczy!

renia

Możesz głosować na siebie samego? Chyba każdy kandydat tak robi... :roll:

renia

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-10-07, 10:07:30
W tym roku pójdę pierwszy raz od 1989 na Wybory. Zagłosuję zgodnie z sumieniem - optymalnie.
Bo każdy głos się liczy!

Ciekawe na kogo... :roll: :lol:

kangur

Cytat: renia w 2011-10-07, 10:42:43
Bo każdy głos się liczy!

Ciekawe na kogo... :roll: :lol:
Pojdzie strzelic sobie w kolano.

renia

Nie znasz się na żartach... :(

temida135

Ja zwerbowałam 3 osoby do wyjazdu, natomiast od oddania głosu jest ich o wiele więcej.
Mam jednak nadziej, że Kujawiacy staną na wysokości zadania i dokonają optymalnego wyboru.

Radzio

Cytat: renia w 2011-10-07, 09:10:05
Ale nigdzie nie pisze, ...

Brawo!
Każdy, kto ma choć zalążek mózgu, wie że masz Serce. Mam, to wiem.  :oops:

Cytat: renia w 2011-10-07, 11:03:03
Nie znasz się na żartach... :(

Jeżeli to był żart to po co się tłumaczysz???  :shock:  I żeby nie było, że faceci nie mają mózgów.  :lol: :lol:

Bo każdy głos się liczy!

Potrzebowałem tej podpowiedzi ... na przyszłość. Niektórzy Starsi dobrze podpowiadają.
A w jakim mieście pojawi się znak "Zorro"? Oczywiście pytanie nie wykracza poza zasady zachowania prawa do prywatności!

administ

Cytat: kangur w 2011-10-07, 10:56:05
Pojdzie strzelic sobie w kolano.

Wiem, wiem "kangur".
Samo moje kandydowanie wielu stanęło k-ością w gardle.
Serdecznie im współczuję, przepraszam, ale to się już nie odstanie.
OSO im. Adama Jany - Organizacja Pożytku Publicznego, ma swojego Kandydata na Posła!
I wspólnie wiele jeszcze dokonamy dobrego, niezależnie od tegorocznych wyników Wyborów.

PS
W Eurowyborach wystartuję ze Śląska.

renia

Super. :D Śląsk chyba stanie na wysokości zadania... :D Ale my będziemy "musieli" jechać aż na Śląsk... :shock: :lol:

administ

Tak!
Śląska jestem pewien!

Regina,
przy okazji, jeśli będziesz głosować w Grudziądzu i nie tylko Ty, to bardzo proszę o to, abyście oddali swoje głosy na JACKA JANISZEWSKIEGO, niezależnego Kandydata na Senatora z Okręgu Wyborczego nr 12.
To mój dobry kolega - http://www.kwwjackajaniszewskiego.pl
Gwarantuję za tę Kandydaturę, bo razem byliśny w jednej grupie na studiach przez pięć lat!

renia

To na ilu kandydatów się głosuje? Jeden głos jest na kandydata do Sejmu a drugi do Parlamentu - tak?

renia

Nie chyba do Sejmu i Senatu? Ja się na tym znam jak... 8) :lol:

administ

Jeden głos na Posła, jeden głos na Senatora.
Będą osobne listy. Nie da się pomylić.

renia

Będę głosowała w Grudziądzu na Ciebie i Twojego szkolnego kolegę. :D Dziękuję za podpowiedź, bo drugi krzyżyk zrobiłabym z pewnością na chybił - trafił... :?  :?

administ

renia

To ja Tobie też dziękuję za to, że kandydujesz w tych Wyborach i przynajmniej mamy optymalny wybór.  :D Gdyby nie to, z pewnością w ogóle nie poszłabym głosować... :?

kangur

Cytat: Tomasz Kwaśniewski w 2011-10-07, 13:22:49
Tak!
Śląska jestem pewien!

Regina,
przy okazji, jeśli będziesz głosować w Grudziądzu i nie tylko Ty, to bardzo proszę o to, abyście oddali swoje głosy na JACKA JANISZEWSKIEGO, niezależnego Kandydata na Senatora z Okręgu Wyborczego nr 12.
To mój dobry kolega - http://www.kwwjackajaniszewskiego.pl
Gwarantuję za tę Kandydaturę, bo razem byliśny w jednej grupie na studiach przez pięć lat!
No to kupa mosci panowie. Kupy nikt nie ruszy.

WojciechS

Jeden ma Kandydata, a drugi kupę candydy i wszystko gra!  :lol: :lol: :lol:

kangur

Cytat: WojciechS w 2011-10-07, 14:44:15
Jeden ma Kandydata, a drugi kupę candydy i wszystko gra!  :lol: :lol: :lol:
Ja bym wolal miec posla, a nie kupe kandydatow.

WojciechS

Twoje życzenie ciałem siem stanie...  :D
Wyśniło misiem to!  8)