Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Wynik głosowania

Zaczęty przez administ, 2011-10-10, 12:06:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jak będą zyski z wydobycia gazu łupkowego, to to się zmieni...

renia

Zapomniałam dodać... ":wink:"

WojciechS

Cytat: Teresa Stachurska w 2011-10-11, 11:52:28
Cytat: renia w 2011-10-11, 11:45:10
Optymalni raczej nie wydają pieniędzy na leki, to by mogli raz wydać je na bilet... :roll:

Reniu, pewnie chcieliby móc. Jednak płace niskie, renty i emerytury jeszcze niższe.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Palikotowszczyzna!

WojciechS

Cytat: renia w 2011-10-11, 11:55:30

Zysku z gazu nie będzie, bo nawet na dług publiczny w ilości 900mld złotych nie starczy.
I tak cwaniaki z Wallstreet robią interesy z idiotami z nad Wisły.  :twisted: :mrgreen:

WojciechS

Cytat: WojciechS w 2011-10-11, 13:32:05
z nad Wisły. 

Ta moja spacja jest złośliwa! Działa gdy nie trzeba i nie działa, gdy trza...  :wink: :lol:

renia

Cytat: renia w 2011-10-11, 11:55:30

Zysku z gazu nie będzie, bo nawet na dług publiczny w ilości 900mld złotych nie starczy.
I tak cwaniaki z Wallstreet robią interesy z idiotami z nad Wisły.  :twisted: :mrgreen:

E, tam...jest dobrze i będzie jeszcze lepiej... :D tylko nie wiem komu... :roll: :lol:

WojciechS

Jasne, cwaniak potrafi...  :lol:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-10-11, 13:34:11
z nad Wisły. 

Ta moja spacja jest złośliwa! Działa gdy nie trzeba i nie działa, gdy trza...  :wink: :lol:

Nie zwracaj na nią uwagi to się uspokoi... :lol: albo ją... :lol: 8)

WojciechS

A może się jakiś okruch dostał pod klawisz i bruździ?  :wink: :mrgreen:
Muszę się przypatrzeć temu zjawisku...  :?

renia

Pewnie ona w ogóle pisze całkiem co innego niż Ty wystukujesz... :shock: :lol:

WojciechS

Ale to nie paryteta, więc powinna się mnie słuchać!  :wink: :mrgreen:

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-10-11, 10:54:29
W drodze powrotnej z Ciechocinka zwiedzaliśmy skansen w Kłóbce. Wiecie już ilu nas było?  :?

W Ośrodku Kultury  8) spostrzegłem młode małżeństwo z córą. Mężczyzna podkreślił, że głosuje z innego okręgu wyborczego. :)
Graby nie było... Ja postanowiłem odbyć wycieczkę do wnętrza ziemi. Namówię Rodzinę na okolice Kłodawy  8) - w stosownym momencie. ;) :D  :lol: :lol:

WojciechS

Jedzie człowiek 300km w jedną stronę, głosuje i na darmo, bo siem opty-większości nie chciało!!!  :twisted:
Do kitu z taką opty-malnością.  :twisted:

Blackend

Optymalny, nieoptymalny co za różnica? Ludzie wszędzie są tacy sami - jedni mają potrzebę na zmiany inni nie... i już ;)

WojciechS

Cytat: Blackend w 2011-10-11, 15:30:18
Ludzie wszędzie są tacy sami -

No, od siebie nic, ale brać za darmo zawsze...  :wink: :mrgreen:

renia

To fakt. Niektórym wystarczy, że poprawili swoje zdrowie i ewentualnie swoich najbliższych i na tym koniec. Uważają, że lepiej, aby jak najmniej osób o DO się dowiedziało, to przynajmniej jajka tak szybko nie podrożeją... :? A inni niech tam sobie chorują w nieświadomości... :(

renia

Cytat: temida135 w 2011-10-10, 14:28:07
Dziękujemy za to , że wystartowałeś...w następnych wyborach to my zorganizujemy się lepiej.

Mała szansa była w tej Partii i w dodatku na 22 pozycji na liście... :roll: na Śląsku będzie na pewno większa...

WojciechS

Cytat: renia w 2011-10-11, 20:51:56
A inni niech tam sobie chorują w nieświadomości... :(

Głupota jest nieuleczalna i szkoda czasu na propagowanie DO w takich środowiskach...  :lol: :lol: :lol:

renia

Nic nie trzeba propagować, ale informacje jakie docierają do ludzi w każdym środowisku powinny być rzetelne...
Zresztą duże rzeczy powinno być a nie jest... :roll:

WojciechS

No wiesz renia, polotologiem nie jestem, ani nauk społecznych nie studiowałem, ale wiem, że rzetelna informacja jest podstawą propagowania... :wink: :mrgreen:
Z dużych rzeczy będą skarżyć krzyż w Sejmie...  :lol: :lol: :lol:
Bo dla błazów to najważniejsze.