Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Wynik głosowania

Zaczęty przez administ, 2011-10-10, 12:06:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

renia

Pierwsze kroki zawsze są trudne... :roll: potem to już... "samo idzie jak po maśle"... :lol:
Też uważam, że dobrze zrobiłeś kandydując... poznałeś "grunt" - będzie czas na sianie i zbieranie plonów... :D

kristan

Pierwsze koty za płoty, jak to się mówi. "Chrzest bojowy" masz za sobą.
Kolejne wybory tuż, tuż.
Ostatecznie profesjonalizm uwieńczy sukces.
Europa czeka!

temida135

Dziękujemy za to , że wystartowałeś...w następnych wyborach to my zorganizujemy się lepiej.

Teresa Stachurska

Pomysł by kandydować był dobry, więc sukces jest. Ciąg dalszy może nastąpić już z doświadczeniem w tej - trudnej - materii. Trzymam kciuki za rozwój zapoczątkowanego dzieła :) 

WojciechS

A ja się pytam: gdzie jest sześć, siedem tysięcy Członków OSO i 2 mln sympatyków?  :shock:
Może jest nas DUŻO mniej?  :?

Blackend

OSO ma sześć tysięcy członków? WOW  :shock:

renia

...Nie przyszła góra do Mahometa to Mahomet przyjdzie do góry...

Blackend

Rozmawialiśmy na tu przed wyborami o sondażach. Jednak bym nie bagatelizował przedwyborczych prognoz - OBOP był bardzo blisko.
http://lubczasopismo.salon24.pl/barometrwyborczy/post/351085,ostatnia-taka-prognoza

WojciechS

więc liczę:
nakład gazety * ilość czytelników = 15 tys. głosów!
Do drugiego mandatu dla KW SLD zabrakło 3tys. głosów!
Tylko co piąty czytelnik OPTYMALNI = 3tys. +480 głosów zdobytych = 3,5tys. głosów!

Przestanę liczyć dalej, bo głupi byłem, głupi jestem i głupim pozostanę!  :wink: :lol: :lol: :lol:
Stzał we własne kolanko...  :roll: :twisted:

renia

Cytat: Blackend w 2011-10-11, 10:46:47
Rozmawialiśmy na tu przed wyborami o sondażach. Jednak bym nie bagatelizował przedwyborczych prognoz - OBOP był bardzo blisko.
http://lubczasopismo.salon24.pl/barometrwyborczy/post/351085,ostatnia-taka-prognoza

Trochę to też działa na zasadzie samosprawdzającej się przepowiedni...

WojciechS

W drodze powrotnej z Ciechocinka zwiedzaliśmy skansen w Kłóbce. Wiecie już ilu nas było?  :?

renia

A skąd mamy wiedzieć? :roll:

WojciechS

renia

Tam nie pisze ile osób zwiedzało skansen.. :? :lol:

WojciechS

Ale pisze ile głosów otrzymał Pan Tomasz!  :?

Teresa Stachurska

Cytat: WojciechS w 2011-10-11, 09:21:07
A ja się pytam: gdzie jest sześć, siedem tysięcy Członków OSO i 2 mln sympatyków?  :shock:
Może jest nas DUŻO mniej?  :?

To jeszcze warto wiedzieć czy te osoby stać na wypad do Ciechocinka, lub okolicę. Większości nie stać.

renia

Optymalni raczej nie wydają pieniędzy na leki, to by mogli raz wydać je na bilet... :roll:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2011-10-11, 11:45:10
Optymalni raczej nie wydają pieniędzy na leki, to by mogli raz wydać je na bilet... :roll:

Reniu, pewnie chcieliby móc. Jednak płace niskie, renty i emerytury jeszcze niższe.